Konu: [12.08.2022 - Thomas_Racherfort - @StyleTheLord ] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2022 14:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Racherfort - @StyleTheLord
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da göründüğü gibi, sprinthook.asi kullanıyor. Belli, yasaklı bir .asi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa): Yasaklanmalı. Üstünlük sağlıyor. Kişi bas-çek yapıyorum diyecektir, direkt olarak bu kadar hızlı koşamaz. Bas çek yapsa da birkaç saniye beklemesi gerekiyor.  :)

#1 - 12.08.2022 14:26
Herhangi bir hile kullanmıyorum faremin yuvarlak tuşu ile koşuyorum daha iyi ve pratik bir kullanım. klavyem bozuk yazamıyorum fare ile koşuyor karakterim ileri geri yaparak çok daha pratik bir yöntem kendi videomu ile bana şikayet açıyorsunuz.

Kendi videom zaten kullandığınız god modeleri biraz kapatında zevk alalım
« Son Düzenleme: 12.08.2022 14:36 StyleTheLord »

#2 - 12.08.2022 15:05
Zaten farenin yuvarlak tekeri ile koşuyorum şikayet açmak için açmışsın herhangi bir hile kullanmıyorum. Boş yere uğraştırıyorsun.

#3 - 12.08.2022 15:12
@StyleTheLord susturması olduğu için,

Selamlar herhangi bir hile kullanmıyorum klavyem bozuk olduğu için fare tekerleği ile koşuyorum sürekli olarak ileri ileri yaparak hızlı koşuyorum normal koşmaktan bile hızlı oluyor pratik ve basit bir yöntem seni tanımıyorum bile şikayet açmak için açmışsın kullandığın video benim videom zaten

#4 - 12.08.2022 15:24
@StyleTheLord susturması olduğu için,

Selamlar herhangi bir hile kullanmıyorum klavyem bozuk olduğu için fare tekerleği ile koşuyorum sürekli olarak ileri ileri yaparak hızlı koşuyorum normal koşmaktan bile hızlı oluyor pratik ve basit bir yöntem seni tanımıyorum bile şikayet açmak için açmışsın kullandığın video benim videom zaten
Videonun senin olup olması ne kadar mühim?  :D

Koşarken sesler bile buga giriyor. Kendini, kendi videonla iflaşıyorsun. Savunman bu kadarsa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#5 - 12.08.2022 15:42
@StyleTheLord adına,

Toxicleşmeye gerek yok algı yaratmazsan sevinirim. Adminlerin işini uzatmayalım. İyi günler

#6 - 14.08.2022 23:48
Şikayette bir problem bulunmuyor.