Konu: [12.08.2022 - Woody Willy] Hile/bug kullanımı  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2022 03:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: (Maske 34031) Woody_Willy @BallıSüt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher_Harrelson @explorer
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12 Ağustos 2022 - 02:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirttiğim tarih ve saatlerde (12 Ağustos 2022 - 02:14) polislerden kaçan bir Sultan'ı şehirde aramak için etrafta dolanırken maskeli bir şekilde Sanchez kullanan ve bir kişiyi yere düşürmüş birden fazla kişi gördüm. Onları takibe almak istedim ve kovalamacayı başlattım, bir süre sonra Star caddesine geldiğimizde pusuya düştüm ve hem sanchez sürücülerinden hem de çatılardan ateş alarak orada vurulmuş bulundum. Olayın ilginç yanı beni düşüren Maske_34031 yani Woody Willy karakteri hasarlar kaydında sadece bir tane kayıt düşürmüş ve bana -46 hasar vererek 112 canlı 100 zırhlı karakterimin yaralıya düşmesine sebebiyet vermiş. Bu beni bir anlık kuşkuya düşürdü, sonrasında ise diğer memur karakter olan Christopher_Harrelson'da aynı şeyden muzdarip olduğunu bana belirtti ve bu durum onun da garibine gitti. Sonuç olarak ikimiz de Woody Willy karakterinden tek bir hit yiyerek nasıl yaralıya düştük bunu merak ediyoruz, ortada bir hile/bug durumu olabileceği şüphesiyle şikayet açmak istedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
Ekran görüntüleri olayın başlangıcından sonuna doğru eskiden-yeniye şeklinde sıralanmıştır:

Ek açıklamalar(varsa): Savunma yapacak arkadaştan dileğim lütfen ileti sayısını mümkün olduğunca az tutsun ve şikayet kolayca incelensin, ek olarak belirtmek istediğim durum ise Woody Willy karakterine daha önce de hile şüphesi sebebiyle şikayet açılmış (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135191.0), 3. parti yazılımdan da geçmişte bir ceza almış. Bunların da göz önünde bulundurulması gerekebilir.

#1 - 12.08.2022 03:14
Boşa açılmış bir şikayet hile kullanacak kadar aciz değilim, kullananlar belli.

https://streamable.com/0zi9gd

Seni bir kere vuruyorum ve düşüyorsun, -/hasarlarında bug var, sana orda tek sıkmıyorum bir çok kişiden ateş alıyorsun.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 12.08.2022 03:16 BallıSüt »

#2 - 12.08.2022 03:55
Boşa açılmış bir şikayet hile kullanacak kadar aciz değilim, kullananlar belli.

https://streamable.com/0zi9gd

Seni bir kere vuruyorum ve düşüyorsun, -/hasarlarında bug var, sana orda tek sıkmıyorum bir çok kişiden ateş alıyorsun.

Sonuçlanabilir.

Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#3 - 12.08.2022 03:58
Bu ne kanka klasik vcpd durduğunuz yerde vurulurken kinlenip şikayet mi açıyorsunuz

Aynen "kanka" hatta bazen araçla kovaladıklarımı da kaçırdığım için şikayet açıyorum biliyor musun? Her gün krizler geçirip deliye dönüyorum nasıl olur bu diye, klasik VCPD işte...

Bu şikayetle bir ilgin bulunmuyor, ileti göndermezsen sevinirim. Kuşkuya düştüğüm için açtım şikayeti, bu açıklamayı da yapmak zorunda değildim fakat büyük bir oluşum olan VCPD'ye ve üyelerine böyle hakaret etmen sebebiyle bunu belirtmek istedim, iyi geceler.

#4 - 14.08.2022 23:41
Şikayette bir problem bulunmuyor.