Konu: [11.08.2022 - James_Hope] Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Hope - @A554S1N

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2022 - 19.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Retarted RP, Aktif rolde /q, Yetersiz Oyuncu Profili.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean'da rol yapıyorduk IC motorumu sürmek istedi izin verdim saçma bir şekilde önce hurda alım satıma gidip satmaya çalıştı bu kendini akıllı zanneden arkadaş. Sonrasında hatayla karşılaşınca bunu polise ihbar ettim sinirlenip denize atmayla tehdit etti. Sonrasında motorla beraber bizi denize attı. Sonrasında /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Savunmanı çok merak ediyorum, bu adam kesinlikle cezalandırılmalı. Roleplay yaptığından şüphe duyuyorum akşam akşam beni deli etti. Cezası neyse çeksin.

#1 - 14.08.2022 14:59
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek isterim. Sorunun neden olduğunu öğrenmediniz, neden sunucudan çıkış yapıldığını veya durumun her hangi bir lag problemi doğrultusunda olduğunu anlamak yerine neden şikayet açtınız? Attığınız ekran görüntülerinde görüldüğü üzere direkt şikayet açıyorum dediniz. Aynı zamanda Retarted veya Trolling göremiyorum.

#2 - 14.08.2022 15:02
Gta San Andreas'a kurulan bazı modlar çakışma yapar, bunun üzerine crash veya oyundan atma gibi problemler görülebilir.

#3 - 14.08.2022 22:10
Söylemeyi unuttum, ama eklemek isterim. Oyundan atılma sonucu sonrasında sunucuya tekrar giriş yaptım. Sunucu bağlantı geçmişlerini görme yetkisine sahip bir yetkili kontrol edebilir.

#4 - 15.08.2022 11:56
Merhaba, çeşitli sebeplerden dolayı oyundan düşebilirsiniz bu gayet normal bir olay. Fakat sunucudan düşüp geri girdikten sonra rol yaptığınız kişiye PM üzerinden vs. ulaşıp rolün devamını istemelisiniz. Yapılan savunmaya bakıldığında rolün devamı için uğraşılmamış, bu yüzden James Hope karakteri rolde Quit kapsamında ceza alacak. Diğer iddialar için ise yeterli kanıt bulunmuyor.