Selam.
Adım geçtiği için yazma hakkım bulunuyor. Karşındaki bir oyuncu. Birlik üyesi olan bir oyuncu ve bunun birlikle hiçbir ilgisi yok. Oluşum şikayetini hangi konu çerçevesinde açacaksın bilmiyorum ama bu oyuncunun kullandığı bir kelime üzerine gelip oluşumu sorumlu tutman bana biraz garip geldi. Herkesin ağzında Idlewood'a bir akıl verme durumu var da bizim bu tür şeylere ihtiyacımız yok. Oluşumun bulunduğu konum ve gözüken durum her şeyin kısa bir özeti zaten.
Ayrıca birlikle ilgili bir durum olmamasıyla beraber oluşumun yönetim kadrosuyla ilgili de bir sorunun olmaması gerekiyor. Idlewood üyesinin sana karşı yaptığı rolü hangi akla hizmet "onaylı birliğin yaptığı roller" çerçevesine koyuyorsun bilmiyorum ama ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorsan rolde bana gelip söyleyebilirsin. Sana burada çok normal bir arkadaşmış gibi konuşuyorsam, rolde de seni vurmanın peşine düşmeyeceğimi anlarsın zaten. Bilmiyorum ama bu şikayetin Idlewood Mafia oluşumunun ismi dışında oluşan durumla ilgili değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oluşumla ilgili bir sorunun varsa, Idlewood'la sorun yaşadığın ilk kişiye şikayet açarken bu şikayetini buradan dile getirme, bana özelden de yazabilirsin. Her gün onlarca insana yardım ettiğim gibi seninle de konuşmaktan çekinmem, sorunlarımızı ortak karar çerçevesinde hallederiz.
Her birlik lideri kendi birliğinin adminidir lafına da ufak bir not düşeceğim; bu zamana kadar sunucu için birlik oyuncularımızdan ne kadar taviz verdiğimizi oyuncular dışında en iyi bilen kısım yönetimdir. Bu durumda neyin ne olması gerektiğini biliyoruz. Bizim yerimizde olsan taviz vermek, göz yummak istemeyeceğin şeyler olacaktır ama biz onaylı oluşum olurken bu tür şeyleri kabullendik de olduk. Önümüze gelen herkesi vurup bir şeyler yapan oluşum değiliz. O yüzden haksız yere verdiğimiz CK'lar, haklı konumda göz kapattığımız durumlar bizim ne kadar bu sunucu için bir şeyler yaptığımızı gösteriyor zaten. Adminlik konusunda pürüz olsun istemiyorum, bilmiyor olabilirsin diye söyledim. Bunları DC'den konuşmak varken forumda reklam yapıyoruz. Ek bir sorunun olursa bana gerçekten çekinmeden ulaşabilirsin, istediğin yerden.
İyi forumlar diliyorum.