Konu: 08.08.2022 - James Petrosyan, god mode - cbug  (Okunma sayısı 492 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2022 22:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Petrosyan - Nc atmış sanırım
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2022, 04.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tanrının kırbacı James hasar yemiyor, sebebi ise sanırım K****v birliğine girip çıkması. Bir de croll atıyor, evet.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İnceleyecek yetkili eski karakterlerine bakıp etiket atarsa sevinirim, umarım ban yememiştir yoksa kısa süre içinde hesap açıp savaşa gelecek.
« Son Düzenleme: 08.08.2022 22:38 Automatik sig sauer »

#1 - 08.08.2022 22:47
**
« Son Düzenleme: 13.08.2022 02:04 Voilancy »

#2 - 08.08.2022 22:51
Sen hit atamıyorsun ki adamın canı gitsin, forum mafyacılığı şikayet açan her kişiye deniliyor sanırsam. Sunucunun genel problemi soyadı Ermenice biten bütün karakterlerde işliyor galiba, evet.

#3 - 08.08.2022 23:08
Bir önceki savunmayı dikkate almayın, hile nedir bilmeyen bir arkadaş yapmış savunmayı.

Öncelikle videoyu çeken arkadaş sadece 1 hit atmış. Ayrıca kendisinin de hit yememesi trajikomik bir durum. end god'u kullanıyor. Aslında end godu bir god değil, mermi sana çarpıyor ve hit yemiyorsun çünkü cleo senin damage yeme algını kapamıyor, senin çevrende bir tür duvar oluşturuyor ve bu duvara çarpan mermiler sana gelmiyor. Aynı videoyu çeken arkadaşa merminin gelmesi ama vücuduna gelmeden yok olması gibi. Çünkü o bahsettiğim cleoya takılıyor. Cleo'nun nasıl çalıştığını öğrettiğime göre savunmaya geçeyim.

Vice Roleplay sunucusundaki hasar verme sistemi şu şekilde; Sıkan kişi değil, vurulan kişinin ekranında mermi yemen gerekiyor, eğer mermi benim ekranımda bana çarpmazsa ben hasar yemem. Aynı şey karşı taraf için de geçerli, benim ekranımda mermi yese bile onun ekranında mermi gelmezse hasar yemiyor. Bunu senkron sorunu olarak nitelendirebiliriz. Videoyu çeken arkadaş o kadar çok c-roll yapıyor ki vurulan arkadaşın canı gitmiyor çünkü animasyon yaparken silah sıkman sampta imkansız, onun ekranında animasyonda olduğu için mermi gelmiyor. Videonun devamında James karakteri düşüyor, god olan birisi neden düşsün ki? Videonun tam halini paylaşabilirsiniz, tabii videoyu çeken arkadaş god olduğu için atmaz ama ben yine öneri olarak sunuyorum.

Kısaca; Videoyu çeken şahsiyet sürekli c-roll ve c-bug yaptığı için art arda animasyonlara giriyor, James'in ekranında animasyonda olduğu için hit yemiyor, mermi bile gelmiyor. Videonun tam halinde James düşüyor, videonun tam halini paylaşamazlar ama çünkü videoyu çeken şahsiyet end ile çalışan hileyi kullanıyor, end ile çalışan god'u açıp kapatınca sağ altta bir bilgilendirme yazısı çıkıyor. Bu yüzden kendinizi kandırmayın, c-roll yapmayıp düzgünce sıksaydı düşürdü ki god olmadığı için düşürdü zaten. Zaten sadece 1 hit işlemiyor, 2 hit yediğini söylemişsiniz ama 2. hiti tutturamıyor.

Spoiler: GösterGizle

Ayrıca insanları toksikleme automatik, haklı olduğunu düşünüyorsan haklılığın ile birlikte saygını koru, sürekli laf çarpıtma insanlara. Kimsenin büyüğü değilsin, kimseye azar çekemezsin.

#4 - 08.08.2022 23:18
Hileyi iyi bilen bir arkadaşımızdan savunmayı okuduk, teşekkür ederiz. Yetkiliye bırakalım. Ek olarak toksiklemek istesem emin ol böyle toksiklemem, kimseyi de azarlamıyorum. Hak edene hak ettiği. İyi geceleerr

#5 - 08.08.2022 23:35

Yavaşlatarak izleyebilirsiniz, yediği hitler fazla fakat canı bir süre aynı kalıyor.

#6 - 08.08.2022 23:37
Yukarıda yazdığımı okumadın galiba,

Vice Roleplay sunucusundaki hasar verme sistemi şu şekilde; Sıkan kişi değil, vurulan kişinin ekranında mermi yemen gerekiyor, eğer mermi benim ekranımda bana çarpmazsa ben hasar yemem. Aynı şey karşı taraf için de geçerli, benim ekranımda mermi yese bile onun ekranında mermi gelmezse hasar yemiyor. Bunu senkron sorunu olarak nitelendirebiliriz. Videoyu çeken arkadaş o kadar çok c-roll yapıyor ki vurulan arkadaşın canı gitmiyor çünkü animasyon yaparken silah sıkman sampta imkansız, onun ekranında animasyonda olduğu için mermi gelmiyor. Videonun devamında James karakteri düşüyor, god olan birisi neden düşsün ki? Videonun tam halini paylaşabilirsiniz, tabii videoyu çeken arkadaş god olduğu için atmaz ama ben yine öneri olarak sunuyorum.

#7 - 08.08.2022 23:44
Videonun tam hali yukarıda zaten, izleyebilirsin

#8 - 08.08.2022 23:47
Videonun tam hali yukarıda zaten, izleyebilirsin
Etiketlendiğini göremiyorum. Şimdi tekrar okuyalım

Vice Roleplay sunucusundaki hasar verme sistemi şu şekilde; Sıkan kişi değil, vurulan kişinin ekranında mermi yemen gerekiyor, eğer mermi benim ekranımda bana çarpmazsa ben hasar yemem. Aynı şey karşı taraf için de geçerli, benim ekranımda mermi yese bile onun ekranında mermi gelmezse hasar yemiyor. Bunu senkron sorunu olarak nitelendirebiliriz. Videoyu çeken arkadaş o kadar çok c-roll yapıyor ki vurulan arkadaşın canı gitmiyor çünkü animasyon yaparken silah sıkman sampta imkansız
« Son Düzenleme: 09.08.2022 00:18 Baldwin in your turf »

#9 - 14.08.2022 23:23
Video içerisinde c-bug/roll yaptığı için ceza alacak.