Konu: 07.08.2022 Dejan Dukagjini @Ejobarito  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2022 14:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dejan Dukagjini @Ejobarito

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Jefferson bölgesinde bir kişiyi düşürmüştü, ya da arkadaşı düşmüştü. Tam olarak bu konuda bir fikrim yok. Ben de motorla gezerken arkadaşı görüyorum ardından spam mesaj atıyor "Siktir git" diye sonrasında gitmediğim zaman arkadaş durduk yere DM atıyor, uyardığım zamanda uyarılarımı dikkate almıyor. Gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/987060023681237034/1006164721545777193/sa-mp-153.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/987060023681237034/1006164721101185054/sa-mp-158.png

Ek açıklamalar(varsa): Burası freeroam serveri değil kanka

#1 - 08.08.2022 15:37
Müsait olunca savunma gelir Kanka

#2 - 08.08.2022 15:44
Çatışma döndü, Paul karakteri düştü. Çatışma ortamında olduğun için gitmeni söylüyorum, küfür ediyorsun. Ateş açıyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 08.08.2022 20:22
Çatışma döndü, Paul karakteri düştü. Çatışma ortamında olduğun için gitmeni söylüyorum, küfür ediyorsun. Ateş açıyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

Baya yeterli bir sebepmiş. Sen de bana "siktir git" dediğin zaman ben de seni inip vururum o zaman kanka. Baya yeterli rol bilgisine sahipsin. Yaptığın DM'den farksız. Admin kararı diyorum, iyi roller.
« Son Düzenleme: 08.08.2022 20:34 barometri »

#4 - 08.08.2022 20:35
Yerde silahla yaralanmış bir oyuncu, başında bekleyen şapkalı, montlu gizemli birisi. Süper rolcü olan sen korkusuzca adamın başına gel, sonra niye vuruldum :D
Başka ileti gelmeyecek.

#5 - 08.08.2022 20:52
Yerde silahla yaralanmış bir oyuncu, başında bekleyen şapkalı, montlu gizemli birisi. Süper rolcü olan sen korkusuzca adamın başına gel, sonra niye vuruldum :D
Başka ileti gelmeyecek.
Kaza rolü falan sandım /do'dan belirtecektim ama çok iyi bir rolcü olduğun için silahla sıkmayı tercih ettin. En rol sensin kanka O:-)

#6 - 08.08.2022 21:05
Başka ileti gelmeyecek.
Kaza rolü falan sandım /do'dan belirtecektim ama çok iyi bir rolcü olduğun için silahla sıkmayı tercih ettin. En rol sensin kanka O:-)
Uzatmasana kanka sonuçlanmasını bekle artık

#7 - 09.08.2022 14:02
Başka ileti gelmeyecek.
İki günde 4. Şikayetin. Sana önerim bence forumdan çık ve biraz rol yap. Burası bir roleplay sunucusu bilmediğin için hatırlatma yapmak istedim. Sunucuya dm ve toxiclik amacıyla girdiğin çok belli.  ;)

#8 - 09.08.2022 14:46
Başka ileti gelmeyecek.
İki günde 4. Şikayetin. Sana önerim bence forumdan çık ve biraz rol yap. Burası bir roleplay sunucusu bilmediğin için hatırlatma yapmak istedim. Sunucuya dm ve toxiclik amacıyla girdiğin çok belli.  ;)
Alakan olmayan şeylere yanıt atma

#9 - 09.08.2022 15:05
Aktif bir çatışma bölgesi var, size art arda uyarı geçilmiş. Maskeli birisi, yerde yaralı birisi mevcut ve sivil rolü yapıyorsanız burada Fear RP sergilemeniz gerekli fakat siz onun yerine karşılık vermeyi tercih etmişsiniz, sonucunu da misliyle rolde almışsınız. Bir problem yok, şartlar farklı olsaydı; evet, ceza alırdı.

@Ejobarito siviller ile gireceğiniz rolleri iki kez düşünün, herhangi bir savaşınıza sivilleri dahil etmeyin. İlk ve son kez uyarıyorum, tekrarlamayın.