0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fark ettiyseniz ilk başta 2 başarılı hit atıyorum, karşı tarafın HP değerinde hiçbir oynama yok. Daha sonrasında ise beni karşı tarafın kullandığı hile yani "GODMODE" o tarz hareketlere sürüklemek zorunda kalıyor. Sonuç olarak arkadaşın GODMODE kullandığını daha net bir şekilde ispatlamak için yaptığım doğru.
Alıntı yapılan: TitaN - 08.08.2022 04:56Fark ettiyseniz ilk başta 2 başarılı hit atıyorum, karşı tarafın HP değerinde hiçbir oynama yok. Daha sonrasında ise beni karşı tarafın kullandığı hile yani "GODMODE" o tarz hareketlere sürüklemek zorunda kalıyor. Sonuç olarak arkadaşın GODMODE kullandığını daha net bir şekilde ispatlamak için yaptığım doğru.İspatlamak için yaptığın yok TitaN, videoda her şey açık ve net gözüküyor. Ortada bir ihlal varsa ihlale ihlalle karşılık vermeyeceğini sana söylememe gerek yok, ne için yaptığın gayet belli oluyor.
Alıntı yapılan: schurtytheemperor - 08.08.2022 05:03Alıntı yapılan: TitaN - 08.08.2022 04:56Fark ettiyseniz ilk başta 2 başarılı hit atıyorum, karşı tarafın HP değerinde hiçbir oynama yok. Daha sonrasında ise beni karşı tarafın kullandığı hile yani "GODMODE" o tarz hareketlere sürüklemek zorunda kalıyor. Sonuç olarak arkadaşın GODMODE kullandığını daha net bir şekilde ispatlamak için yaptığım doğru.İspatlamak için yaptığın yok TitaN, videoda her şey açık ve net gözüküyor. Ortada bir ihlal varsa ihlale ihlalle karşılık vermeyeceğini sana söylememe gerek yok, ne için yaptığın gayet belli oluyor.Karşında god kullanan birisi olduğunda ve bunu fark ettiğinde ister/istemez daha fazla hit atmaya çalışırsın. Kullandığınız hileyi kabul edeceğinize cbug/croll muhabbeti çevirmeye devam.