Konu: [8.08.2022] Jacobo Cespedes  (Okunma sayısı 443 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2022 04:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacobo_Cespedes @TitaN
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, çatışmaya girdiğinde croll + cbug atarak üstünlük sağlamaya çalışıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemler yapılsın.

#1 - 08.08.2022 04:56
Fark ettiyseniz ilk başta 2 başarılı hit atıyorum, karşı tarafın HP değerinde hiçbir oynama yok. Daha sonrasında ise beni karşı tarafın kullandığı hile yani "GODMODE" o tarz hareketlere sürüklemek zorunda kalıyor. Sonuç olarak arkadaşın GODMODE kullandığını daha net bir şekilde ispatlamak için yaptığım doğru.

#2 - 08.08.2022 05:03
Fark ettiyseniz ilk başta 2 başarılı hit atıyorum, karşı tarafın HP değerinde hiçbir oynama yok. Daha sonrasında ise beni karşı tarafın kullandığı hile yani "GODMODE" o tarz hareketlere sürüklemek zorunda kalıyor. Sonuç olarak arkadaşın GODMODE kullandığını daha net bir şekilde ispatlamak için yaptığım doğru.
İspatlamak için yaptığın yok TitaN, videoda her şey açık ve net gözüküyor. Ortada bir ihlal varsa ihlale ihlalle karşılık vermeyeceğini sana söylememe gerek yok, ne için yaptığın gayet belli oluyor.

#3 - 08.08.2022 05:05
İspatlamak için yaptığın yok TitaN, videoda her şey açık ve net gözüküyor. Ortada bir ihlal varsa ihlale ihlalle karşılık vermeyeceğini sana söylememe gerek yok, ne için yaptığın gayet belli oluyor.
Karşında god kullanan birisi olduğunda ve bunu fark ettiğinde ister/istemez daha fazla hit atmaya çalışırsın. Kullandığınız hileyi kabul edeceğinize cbug/croll muhabbeti çevirmeye devam.

#4 - 08.08.2022 05:05
Karşında god kullanan birisi olduğunda ve bunu fark ettiğinde ister/istemez daha fazla hit atmaya çalışırsın. Kullandığınız hileyi kabul edeceğinize cbug/croll muhabbeti çevirmeye devam.
Daha fazla boş ileti atmaya gerek yok, sonuçlanabilir. @Lia

#5 - 08.08.2022 13:45
Gereksiz tartışma çıkartanlar susturma aldı. Ek olarak adınızın geçmediği bir şikayete yorum yapamazsınız.

@sefa247 @shotofwhiskey @Jesswyn forum içerisinde uyarı cezası aldınız ve ek olarak oyun içerisinden de yaptırım alacaksınız.

Şikayet aktif.

#7 - 14.08.2022 23:28
Ceza alacak.