0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Attığınız video editlenmiş bir video, İyi geceler.
Alıntı yapılan: #gülo - 08.08.2022 00:38Attığınız video editlenmiş bir video, İyi geceler. Videoda yaptığın cbug bariz bir şekilde belli olduğu için kanıt yerine geçebiliyor, daha önceki şikayetleri kontrol et dostum. Bazı editli videolar kanıt yerine sunulabiliyor. İyi geceler.
Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.
Alıntı yapılan: cosmopolitan - 09.08.2022 17:27Alıntı yapılan: #gülo - 09.08.2022 16:51Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.Sen kimsin tanımam etmem neyin kininden bahsediyorsun, meşgul etme bir daha burayı ay sen üstünemi alındın
Alıntı yapılan: #gülo - 09.08.2022 16:51Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.Sen kimsin tanımam etmem neyin kininden bahsediyorsun, meşgul etme bir daha burayı
Alıntı yapılan: cosmopolitan - 09.08.2022 18:06Alıntı yapılan: #gülo - 09.08.2022 17:58Alıntı yapılan: cosmopolitan - 09.08.2022 17:27Alıntı yapılan: #gülo - 09.08.2022 16:51Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.Sen kimsin tanımam etmem neyin kininden bahsediyorsun, meşgul etme bir daha burayı ay sen üstünemi alındınAy? Neyse dostum, fazla uzatmanın manası yok. Sana kinci demiyorum aranızda kin tutan bir kaç kişi var, lafım onlara. Adminler gerekli kararları verir. Bir oyun için laf dalaşına gerek yok, iyi günler dilerim
Alıntı yapılan: #gülo - 09.08.2022 17:58Alıntı yapılan: cosmopolitan - 09.08.2022 17:27Alıntı yapılan: #gülo - 09.08.2022 16:51Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.Sen kimsin tanımam etmem neyin kininden bahsediyorsun, meşgul etme bir daha burayı ay sen üstünemi alındınAy?
@Lia Tekrarlamamaya özen göstereceğim, kusura bakmayın. insiyatifinize bağlı olarak şikayet sonuçlanabilir.