Konu: Lilly_Ashley C bug/Anim cut  (Okunma sayısı 676 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2022 23:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lilly_Ashley @#gülo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyakonov birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
C bug ve anim cut

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sıkarken çok fazla bir şekilde c bug ve anim cutting yaparak karşı tarafa üstünlük sağlamakta.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı bir ceza alsın.

#1 - 08.08.2022 00:46
Keşke her şey düşündüğün kadar kolay olsaydı, benim açımdan videoyu yetkili isterse gönderebilirim.  ::)

#2 - 08.08.2022 01:09

Attığınız video editlenmiş bir video, İyi geceler.
Videoda yaptığın cbug bariz bir şekilde belli olduğu için kanıt yerine geçebiliyor, daha önceki şikayetleri kontrol et dostum. Bazı editli videolar kanıt yerine sunulabiliyor. İyi geceler.

#3 - 08.08.2022 01:30

Attığınız video editlenmiş bir video, İyi geceler.
Videoda yaptığın cbug bariz bir şekilde belli olduğu için kanıt yerine geçebiliyor, daha önceki şikayetleri kontrol et dostum. Bazı editli videolar kanıt yerine sunulabiliyor. İyi geceler.
Merhabalar zamanında @ESCAPE in açtığı şikayet : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127080.msg743528#msg743528 pd nin önüne geçecek bir avantaj sağlamıştım bu kişide yapmış ve hitlerin çoğu tutmuş. Karakter yasağı almasını talep ediyoruz @ESCAPE ile birlikte. (Role dahil oldum.)

#4 - 09.08.2022 17:27
Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.

Sen kimsin tanımam etmem neyin kininden bahsediyorsun, meşgul etme bir daha burayı

#5 - 09.08.2022 18:06

Kural ihlali yapmadım demiyorum arkadaşlar, ne bu banlatma aşkı, ne bu ck aşkı. Kininizi kusmayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek, yetkilinin insiyatifine bağlı.

Sen kimsin tanımam etmem neyin kininden bahsediyorsun, meşgul etme bir daha burayı
ay sen üstünemi alındın

Ay?  O:-)

#6 - 09.08.2022 18:11

ay sen üstünemi alındın

Ay?  O:-)
Neyse dostum, fazla uzatmanın manası yok. Sana kinci demiyorum aranızda kin tutan bir kaç kişi var, lafım onlara. Adminler gerekli kararları verir. Bir oyun için laf dalaşına gerek yok, iyi günler dilerim  O:-)

Güzel, bb.

#7 - 11.08.2022 22:51
@Lia Tekrarlamamaya özen göstereceğim, kusura bakmayın. insiyatifinize bağlı olarak şikayet sonuçlanabilir.

Ah be kanka bu kadar hüzünlü konuşma lütfen.

#8 - 12.08.2022 01:18
Tarafımızca kabul etmiyoruz. Kişi bunu avantaj olarak kullanmış @Lia Burada benide vurdukları için yazıyorum şikayet ile bir nevi alakam var. Ben böyle bir hareket yaptığım için karakter ck sı yemiştim. Aynı hareketin bu kişiye yapılması ricam olur. :-*

#9 - 14.08.2022 23:44
Ceza alacak.