Konu: Toplu PG şikayeti  (Okunma sayısı 525 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2022 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald_Krisdosaser @Vortex
Trayvion_Ingram @BatuhanKasal
Maske_27775
Chad_Mardirosian @Senseii
Ardem_Zakoyan @slox ((Kırmızı mavi psg eşofman takımlı shotgunlu karakter))
Tavarius_Mays @changingstyles
Maske_18958
Maske_35221
Maske_16060
Timur_Sarkisyan @BatuhanC the Emperor ((5. ss üstünde yeşil işaret olan karakter))
Maske_23382 ((2. ss  gateden yere düşen hawaii gömlekli karakter))
Maske_35789

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyakonov birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler dibine araba koyup üstünden atlayarak gateyi geçiyorlar, pg yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Toplu bir savunma gelirse çok daha iyi olur, ayrıca Tavarius karakterinin ic chatten spam atması da bir garip.  :garip:

« Son Düzenleme: 08.08.2022 00:09 cosmopolitan »

#1 - 07.08.2022 23:25
Burada da net bir şekilde görünüyor bazı isimler.

#2 - 07.08.2022 23:29
PG içeren bir durum yok, vurulduğunuz için kin dolu bir şikayet. Bu tarz şikayetler görmeye alışığız neyse ki.

Yaptığınız hood baştan aşağı hatalı bir hood, bundan birkaç ay önce kendi birliğimiz için yaptığımız map için dışarıdan giriş yapılamadığı için binaları alçaltmamızı @Suanax istemişti. Bu yüzden kabul olmamış ve atılmamıştı. Sizin için aynısını söyleyemeyeceğim, asıl PG içeren bir hood attıran sizlersiniz. Hiçbir şekilde giriş yapılamıyor, duvarlar ile çevrilmiş ve özel gate ile kapatılmış bir alan. Siz de bu abuseden faydalanıp gatei üzerimize kapatıyorsunuz. Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Biz hiçbir şekilde içeri giremeyip kapıda kalıp vurulalım mı? Öyle bir dava yok arkadaşım, kapının önüne araba park edildi. Park edilen araba da Huntley. Üstüne çıkıp tellerden atlanabilir, bu gerçek hayatta da olabilecek bir şey. Ben yine de sana durumu yeterince açıklayıcı anlattığımı düşünüyorum. Toplu savunma olarak kullanılabilir.

#3 - 07.08.2022 23:32
PG içeren bir durum yok, vurulduğunuz için kin dolu bir şikayet. Bu tarz şikayetler görmeye alışığız neyse ki.

Yaptığınız hood baştan aşağı hatalı bir hood, bundan birkaç ay önce kendi birliğimiz için yaptığımız map için dışarıdan giriş yapılamadığı için binaları alçaltmamızı @Suanax istemişti. Bu yüzden kabul olmamış ve atılmamıştı. Sizin için aynısını söyleyemeyeceğim, asıl PG içeren bir hood attıran sizlersiniz. Hiçbir şekilde giriş yapılamıyor, duvarlar ile çevrilmiş ve özel gate ile kapatılmış bir alan. Siz de bu abuseden faydalanıp gatei üzerimize kapatıyorsunuz. Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Biz hiçbir şekilde içeri giremeyip kapıda kalıp vurulalım mı? Öyle bir dava yok arkadaşım, kapının önüne araba park edildi. Park edilen araba da Huntley. Üstüne çıkıp tellerden atlanabilir, bu gerçek hayatta da olabilecek bir şey. Ben yine de sana durumu yeterince açıklayıcı anlattığımı düşünüyorum. Toplu savunma olarak kullanılabilir.

Savunma için teşekkürler BatuhanC the emperor dostum, fakat kuralları sen yazmıyorsun maalesef ayriyeten mapin nasıl atılacağını da sen belirlemiyorsun. Toplu savunma olarak geçebilir, fakat kapının önünde başta sultan vardı bunu da belirtmek isterim. Kin dolu bir şikayet değil inan bana.

#4 - 07.08.2022 23:33
Kafana göre brom

#5 - 07.08.2022 23:37
kekem ben sımdı anlayamadım sen dıyorsun kı gercek hayatta demır bır cıtın onune araba cekersenız uzerınden atlayamazsınız?????

#6 - 07.08.2022 23:38
kekem ben sımdı anlayamadım sen dıyorsun kı gercek hayatta demır bır cıtın onune araba cekersenız uzerınden atlayamazsınız?????

Gerçek hayatta istediğin gibi atlarsın cano, oyunda gateyi insanlar boşuna almıyor ama değil mi belli kuralları var :D

#7 - 07.08.2022 23:39
Gerçek hayatta istediğin gibi atlarsın cano, oyunda gateyi insanlar boşuna almıyor ama değil mi belli kuralları var :D

özür dilerim cano, gate'in amacı ne? gate'in kuralları nerede yazıyor? kurallarda önüne araba çekip üzerinden atlayamazsınız diye bir ibare var mı? bence yoktur, varsa yollasana

#8 - 07.08.2022 23:40

özür dilerim cano, gate'in amacı ne? gate'in kuralları nerede yazıyor? kurallarda önüne araba çekip üzerinden atlayamazsınız diye bir ibare var mı? bence yoktur, varsa yollasana
[/quote]

ceza yediğinde görebilirsin yada dc destek aracılığıyla öğrenebilirsin dostum, meşgul etmeye gerek yok burayı değil mi ama?

#9 - 07.08.2022 23:40
gate ile alakalı bir kural yok. kafanıza göre kural yazmayın arkadaşlar, sonuçlanabilir.