Konu: Güvenli Bölgeler  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2022 15:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @christaylor  Ghougas_Vardanyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Market caddesinde araba sürerken aracıma çarpıyor, daha sonra küfür edip kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Yaptığı saçma davranışından umarım ceza alır.

#1 - 07.08.2022 16:22
@christiandior savunmanızı yapın.

#2 - 07.08.2022 17:50
 Gereksiz şikayet, boş yere açılmış. Göründüğü gibi arkadaş ters yoldan sürüyor, agresif karakter canlandırıyorum. O anlık küfür edip yoluma devam ettim, daha fazla ileti gelmeyecek.

#3 - 08.08.2022 14:39
Gereksiz bir şekilde agresif rol yapmayın. Agresif rol yapacaksanız da rol yapacağınızın bilincinde olun. Noktalama işaretleri kullanarak hareket edin, dil kurallarına uygun yazılar yazın. Şu an yazdıklarınızın en ufak kısmı bile rol ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Bu sebepten dolayı sizi ilk ve son kez uyarıyorum, bu denli bir şikayet ile tekrar karşımıza çıkarsanız ceza alacaksınız. @christiandior