Konu: Guiscardo_Botticelli 06.08.2022  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2022 18:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guiscardo_Botticelli  @Soggymaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM-Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle öncesinde sözlü tartışmalar yaşamıştım ve mekanlarının önünden geçerken laf atıldı ve bu sorunu çözmek için kişilerle konuşma kararı aldık daha sonrasında normal bir şekilde içeriye girdik ve yaklaşık 10 dakika konuştuk. Hiç rolle alakası olmuyan içeride ne konuşulduğundan haberi dahi olmuyan bir karakter birden pompalıyla içeriye giriyor ve ateş açmaya başlıyor. Üzerimde deagle marka silahımda vardı ona karşı ateş açsam orada çok kolay bir şekilde düşürebilirdim ama duracağını düşündüm etrafa koşmaya başladım fakat kişi vurmayı kafasına koymuştu. Vurmak için ne gibi bir sebebi var bilmiyorum İC olarak çözülecek bir rol fakat kişinin kimden nasıl haber aldığını veyahut normal bir şekilde konuşurken ortam gergin dahi değilken içeriye pompalıyla girip ateş açması sebepsiz ve amaçsızdır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/3qbtz2
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.08.2022 18:57
Merhabalar, iyi forumlar. Bertuzzi birliğinde üst rütbeyim ve Tony'nin Bertuzziye ağır küfürler edip Flavio, Nikolai'ye silah çektiğini IC olarak duydum. Mekana gelip saygısızlık yapmaya devam edince de Silahıma davranıp vurdum. Şikayetin fazla uzamasını istemiyorum o yüzden daha az ileti ile daha kısa sürede çözüleceğini umuyorum.

Daha öncesindede @van der godefroy 'a silah çekmiş sanırsam ve Federico karakteri ile uzun bir süre kendisini aramıştık o yüzden DM'lik bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Mix kısmına gelirsekte dışarıda bir işim vardı afk bırakıp gitmiştim geri geldiğimde Matteo karakteri elinde silah maskesi takılı şekilde arabada bekliyordu ve bana silahını sıkmam için verdi hatta.

ayriyetten Niko karakteri içerideyken bana sms'te gönderiyor.

Mixingden jail yemeyeceğimi düşünüyorum, DM ise artık admin kararı. Anlayışın için teşekkür ederim dostum.

#2 - 06.08.2022 20:39
Beni vuran kişinin benden haberi dahi yok her önüne gelene emir verip önüne gelene adam vurduracaksanız devam edin böyle rollere İC role gereken her şeyi yapıcaz şüpheniz olmasın.

Mekanınızdan geçerken İtalyan kültürüne sahip olmadığını iddia eden Rus çakması arkadaş içeri davet ediyor, vurulacağım aklımın ucundan dahi geçmedi içeri girdim ve yaklaşık 10 dakika sakin bir konuşma geçti silahlı saldırıya uğrayacağımı düşünmediğim için oturduğum yerden kıpırdamadım taa ki üstüme mermiler yağana kadar üzerimde deagle marka silahım vardı sen o pompalıyı sıkana kadar 3 mermide zaten seni yatırabilirdim amacım dm atmak değil ki eğer isteseydim düşmeden hepinizi düşürürdüm orada daha sonrasında yaptığınız rolden birlik üyelerinizin haberi dahi yok hoodumuza gelip fierro taşına sigara izmariti atıyorsunuz ve sizinle muhattap olan kişi karşınızda Capo rütbesinde ki bir karakterdi sizleri içeri davet etti saygısızlık yapıp gittiniz hoodta 2 kişi gelip şehirde kendini kanıtlamış kendini defalarca göstermiş bir castucci ailesi var İC olarakta nereye güveniyorsunuz bilmiyorum ama yazık olur size arkadaşlar tekrar dile getiriyorum İCde gereken rolü zaten yapıcaz bu OOC bir durum gerekli savunmayı yaptıysanız sonuçlanabilir.

Attığım sslerde gözüküyor beni vuran kişi gayet iyi açıklamış beni niye vurduğundan haberi dahi yok ayrıca tanımıyor bile beni tetikçi rollerine girmiş resmen birlik içerisinde ateşkes durumuda mevcut valachi tarafından vurulacak birisi varsa LİTTLE FİERRO geldiğinizde o taşa sigara izmariti attığınız zaman bizde sizi vurabilirdik ama amaç dm atmak değil tekrar dile getiriyorum iyi forumlar :)

#3 - 06.08.2022 20:45
Benimle sorun yaşayan kişide ayakçı ve kültürünüze sahip bile değil bilmiyorda ayakçı birisini castucciye karşı savunmak ne kadar doğru onu sizin birlik yetkilileriniz karar verecekler SATIROĞLU ile farklı sunucularda rol yaptım aynı birlikte bulunduk severim rollerini ama haberi dahi yok diye biliyorum bu durumlardan.

Attığım sslerde pm atarken yanlışlıkla chate yansıyan görüntü ortada neymiş efendim yeni skinleri yüklenmiş zaten iyi olmuş en fazla nc atarmış bu kafaya girerek mi şıktın banada?

#4 - 06.08.2022 20:56
Benimle sorun yaşayan kişide ayakçı ve kültürünüze sahip bile değil bilmiyorda ayakçı birisini castucciye karşı savunmak ne kadar doğru onu sizin birlik yetkilileriniz karar verecekler SATIROĞLU ile farklı sunucularda rol yaptım aynı birlikte bulunduk severim rollerini ama haberi dahi yok diye biliyorum bu durumlardan.

Attığım sslerde pm atarken yanlışlıkla chate yansıyan görüntü ortada neymiş efendim yeni skinleri yüklenmiş zaten iyi olmuş en fazla nc atarmış bu kafaya girerek mi şıktın banada?
Alıntı
neymiş efendim yeni skinleri yüklenmiş zaten iyi olmuş en fazla nc atarmış bu kafaya girerek mi şıktın banada?
Biraz yanlış düşünüyorsun dostum, ateşkes olduğunu unuttum ve iki birlik arasında şuanda savaş olmadığından savaş başlamaması adına ya kan parası verilecekti yada benim size verilmem gerekiyordu. Şuanda kullandığım skin tamamen değişeceği için nc atacaktım ve yaklaşık 2 gündür isim arıyorduk.

Bende gönüllü olarak ck olabileceğimi söylemek istedim.

#5 - 07.08.2022 16:23
İC'de role dökerek gerekeni sağladık, şikayet geri çekildi iyi forumlar.

#6 - 07.08.2022 20:49
Birdaha ic sebepler için şikayet açmazsın umarım
Sana bu konuda söz hakkı düştüğünü düşünmüyorum şikayet açtığım arkadaş rica etti ve geri çektim kendiside kabullenmişti ceza alacağını demek ki neymiş ortada ihlal varmış fikrini kendine saklasan iyi edersin iyi forumlar

#7 - 08.08.2022 13:58
Oyuncu şikayetleri kısmında açık ve net olan bir kural mevcut. Alakası bulunmayan kişiler & şikayete dahil değillerse yorum yapamazlar. Bu sebepten dolayı alakasız yorum yapanlara uyarı puanı eklendi.

Buna ek olarak @van der godefroy @christiandior adlı kullanıcıların karakterlerine oyun içi ceza uygulanacak.

Şikayet aktif.

#8 - 08.08.2022 14:11
İC'de role dökerek gerekeni sağladık, şikayet geri çekildi iyi forumlar.

@Scealten

#9 - 15.08.2022 11:29
K&A.