Konu: Keywon Howard Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 06.08.2022 00:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon_Howard @brystalesker031

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keeontay Clawford @LowMage

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2022 23:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC yalancılık - Silah dolandırıcılığı - Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood'a mermi almaya gitmiştim, orada mermi almam için biraz rol yaptım ve oyunum gitti ve q atıp geri gittim. Ardından bana böyle PM'ler geldi ve tekrardan rolünü yapıp adama silahı verdim, fakat adam koşarak arkada q attı, ekranıma düşmemesi için.  Arkadaş 38 level karekterinin ban yediğini söyledi fakat öyle bir şey olmamış burada bile ooc yalancılık var. Gerekli rollerimizi yapmışım, bakan admine şimdiden teşekkürler.
Silahı mermi alması için onun üzerine verdiğim zaman: 23:10:12.
İd yazdığım zaman oyunda olmadığı: 23:13:46
Gerekli loglar incelenince her şey gözükebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi geceler. Silah iadesi sağlanırsa sevinirim.

#1 - 06.08.2022 00:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.08.2022 00:56
Oyundan çıkıp girdiğimde silah silinmişti loglardan bakabilirsiniz, iadesini sağlayacaktım.

#3 - 06.08.2022 00:59
Arkadaş silahın silindiğini söylüyor, silahın seri numarası: 9426. Seri numarasından kimin üzerinde olduğunu admin görebilir. Ben silahı arkadaşına verdiğini düşünüyorum.
Bana attığı SS:

ek olarak hiçbir türlü silah silinme bugu Vice Roleplay'da yok.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 01:18 Theon »

#4 - 09.08.2022 21:45
Arkadaş silahın silindiğini söylüyor, silahın seri numarası: 9426. Seri numarasından kimin üzerinde olduğunu admin görebilir. Ben silahı arkadaşına verdiğini düşünüyorum.
Bana attığı SS:

ek olarak hiçbir türlü silah silinme bugu Vice Roleplay'da yok.

Arkadaş haklı, Mermi silinse okaydir benim de mermilerim siliniyordu ara sıra fakat öyle büyütülecek bir mevzu değil, tek rapor ile geri veriyorlar mermileri.

Konuya dahil olduğum için kusura bakmayın, sadece bildiğimi söyledim.

#5 - 10.08.2022 12:45
Ceza verilecek, silah iadesi için ticket oluşturun.