Konu: [Maske_18255] DM  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2022 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_18255

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Younes_Camelton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2020 - 22.10 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1 Haftadır oyuna girmemiştim. Bugün girdim aracımla turladım ve aracımı dükkanımın önüne çektim birisi geldi aracından indiği gibi ateş etti ve gitti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/mbic6kh ve https://www.hizliresim.com/3ekp0q6

Ek açıklamalar(varsa): Oyuna bir süre girmemiştim, adamla geçmişte alakam olamaz görüğü gibi sıkmaya başladı.

« Son Düzenleme: 05.08.2022 22:39 PJason »

#1 - 05.08.2022 23:52
Selam, iyi forumlar.

Lowrider Club Of Vice oluşumu ve Rollin 60's NHC oluşumları birkaç gündür aktif olarak savaşıyor, Dmitri Markov karakteri Lowrider Club Of Vice oluşumu üyesi.

Dmitri Markov karakterini Odel Wally karakteri savaş içerisinde oldukları oluşumun hood bölgesinde görüyor ve ateş açıyor.

Savunmam bu şekilde, herhangi bir " DM " söz konusu değil.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ: GösterGizle

Daha birçok ekran görüntüsü, video mevcut. Zaten yönetimi kandırmak gibi bir durum söz konusu olamaz, eminim olaylardan FM ekibinin bilgisi vardır.
« Son Düzenleme: 06.08.2022 01:47 rainb0w »

#2 - 07.08.2022 17:56
@rainb0w 24 saat içerisinde Odell Wally karakterinin Dmitri Markov karakterini tanıdığına dair bir kanıt sunmalısınız.

#3 - 07.08.2022 18:22
Selam, iyi forumlar.

Dmitri Markov karakteriyle yönettiğim karakter yakın arkadaş değiller ya da sürekli beraber zaman geçirmiyorlar. Dmitri Markov karakteri Lowrider oluşumunun üyesi ve daha öncesinde kendisini orada defalarca kez gördüm, bir haftadır oyuna girmediği ondan öncesinde de orada olmadığı anlamına gelmiyor. Bu karakter bu oluşumun bir parçası ve bu oluşumla birlikte rol yapıyor. Maalesef her gördüğüm karakteri ya da her yaptığım rolün ekran görüntüsünü almıyorum, savaşta olduğumuza dair birçok videom ve ekran görüntüm mevcut. Bunlardan örnekleri size zaten sundum, bu şikayetin DM adı altında değerlendirilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. İki buçuk yıldır bu sunucuda rol yapıyorum ve daha önce birçok kez bu tarz durumlarla karşılaştım ve karşılaşanları gördüm, herhangi bir DM söz konusu değil. Dmitri Markov karakteri istese de istemese de o oluşumun bir parçası, eğer bu durumdan memnun değilse ya da bireysel olarak savaşmak istemiyorsa NC atabilir.

Savunmam bu şekilde, dikkatli değerlendirilmesini rica ediyorum. @ozmeninho

#4 - 10.08.2022 12:17
Savunma yeterli.