Konu: 5.08.2022  (Okunma sayısı 836 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 10.08.2022 22:09
Şunu da söyleyelim, mesleğe ihtiyacı olan adam silah satın almaz. Arkadaşa silah sattık, para bol maşallah. Meslekten mi?

#21 - 10.08.2022 22:58
Kırk iki levelsin, ne zamandır sunucuda oynuyorsun fakat ne hikmetse söylediğine göre mesleklere bakmaya gitmişsin. Pek inandırıcı değil, zaten gerçek bir şey de değil. Karakterler güvenli bölgeye sığındığı için vuruldu.
Savunma yapılmış, tekrar bir savunma atmayacağım.

#22 - 11.08.2022 20:39
boş muhabbet yapma ballısüt, senin için video ya da ss alacak değiliz. o kadar büyük değilsin.

güvenli bölgeye kaçtığı için vurduk, şahsen ben ateş ettim. ceza verilecekse bu arkadaşa da verilsin, güvenli bölgeye sığındı

#23 - 11.08.2022 21:23
tamam kayarberkancan videon yoksa savunmanızı destekleyecek bir kanıtta yok savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir  :garip:

#24 - 11.08.2022 21:24
tamam kayarberkancan videon yoksa savunmanızı destekleyecek bir kanıtta yok savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir  :garip:

seni gidi toksik oyuncu profili   :-* :-\

#25 - 11.08.2022 21:33

seni gidi toksik oyuncu profili   :-* :-\
ama dcden ekleyip sövüyorsun böyle olmaz beko

#26 - 11.08.2022 21:41
Her neyse, BallıSüt. Senin gibi birine PR verdiğime inanamıyorum, kendimden ve yönetimden özür dilerim. V3 oyuncusu olup benim levelimden yüksek olan bir oyuncuya (42) bu kadar algı yaptığım için haksızım. Senin yüzünden artı bir jail ya da forum susturması yiyeceğim, sağlık olsun.

Daha fazla ileti gelmez, sonuçlanabilir.

#27 - 16.08.2022 23:38
@diawind @BatuhanC the Emperor @schurtytheemperor @feddilz @berkcankayarr @sekergibiyersinmermi

Yukarıda kullanıcı adları bulunan vatandaşlar en kısa sürede şikayet hakkında savunmasını TEK İLETİ içerisinde gerçekleştirsin. Başka ileti atarlarsa direkt silme işlemi uygulayacağım, neden güvenli bölgede silah emotesi verdiniz? silah ile ateş ettiniz? "Silah çektim ama ateş etmedim" gibi bir mantık ile ilerlemeyin, silah çektiyseniz güvenli bölge kuralını ihlal etmişsiniz demektir.

Savunmalarınızı 24 saat içerisinde tamamlamış olun.

İncelendi,

Yapılan savunmaların hiçbirinde yeterli kanıt & yeterli savunma görülmedi, süre epey geçti. Güvenli bölge içerisinde hiçbir şekilde yasadışı bir role giremezsiniz, özellikle silahlı rollere. Birisi kaçarsa gerekli görüntülerinizi alırsınız ve rolü güvenli bölgede hızlıca gerçekleştirip ayrılırsınız fakat hiçbir şekilde buna bağlı kanıt sunulmamış, bu sebeple yukarıda ismi bulunan forum hesaplarının karakterlerine güvenli bölge ihlali kapsamınca ceza eklenecek.

K&A