Konu: Jorquez Kyle silah gitmesin diye q  (Okunma sayısı 435 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.08.2022 13:44
Ek bir ileti olarakta bir birlikte olmam çatışmaya giremem anlamına gelmiyor, kendi birliğim için tanıtım değerlendirme aşamasında. iyi forumlar

sen bundan önce de bana 54.mahalle benim gibi konuştun ilk ateşi actın sunucu kurallarını oku dostum her neyse bir daha ileti atmayacağım elinde crqsh kanıtı girdiğine dair kanıt vb varsa sunarsan güzel olur. Hiç inandırıcı gelmedi

Crash girdiğinin ssini almıştım böyle bir durum yaşanabilir diye, yaşandıda. Yetkililer talep ederse crash yediğim ssini atabilirim.

#11 - 06.08.2022 14:20
Ek bir ileti olarakta bir birlikte olmam çatışmaya giremem anlamına gelmiyor, kendi birliğim için tanıtım değerlendirme aşamasında. iyi forumlar

sen bundan önce de bana 54.mahalle benim gibi konuştun ilk ateşi actın sunucu kurallarını oku dostum her neyse bir daha ileti atmayacağım elinde crqsh kanıtı girdiğine dair kanıt vb varsa sunarsan güzel olur. Hiç inandırıcı gelmedi

Kanıtlarını bırakabilirsin, yetkililerin istemesine gerek yok. Ek olarak oyuna girdiğinde herhangi bir polise ulaşman gerekiyor bu tip durumlarda. Çünkü olay yerine tekrar dönüyoruz, crashi hemen yediğini hesaba katarsak bizip dönüp gelişimizde oyuna girmiş olmalıydın. Videonun devamı var, o motoru oradan bir arkadaşın alıp götürüyor. Onu da durduruyoruz daha sonra.
Crash girdiğinin ssini almıştım böyle bir durum yaşanabilir diye, yaşandıda. Yetkililer talep ederse crash yediğim ssini atabilirim.

#12 - 06.08.2022 19:16
Hocam kesilen kısım hariç beni gördüğünüz kısım 0:13, 0:13 saniyesinde kalkmama 20 saniye var, geri yanıma döndüğünüzde saniyeler 0:39'u gösteriyor, ayrıca oradan kaçmamış olabilirim, belki kalkıp biraz yürüyüp biryere saklandım? kaçma saniyem gayet rahat var, jail attırma çabasına gerek yok.

#13 - 06.08.2022 20:20
Jail attırma çabası değil uziyle seni tarıyorum kanka kaç tane mermi isabet ettiğini sen düşün. Yaralısın, doğer arkadasın da rolde q attı onu da vurduğumu say seni kim alıp kurtaracak ki? saklandığına dair kanıt varsa sunabilirsin

#14 - 06.08.2022 21:44
Yetkililer crash yediğimin ssini isterse atacağım, daha fazla ileti yollamıyorum.

#15 - 06.08.2022 21:48

Kanıtlarını bırakabilirsin, yetkililerin istemesine gerek yok. Ek olarak oyuna girdiğinde herhangi bir polise ulaşman gerekiyor bu tip durumlarda. Çünkü olay yerine tekrar dönüyoruz, crashi hemen yediğini hesaba katarsak bizip dönüp gelişimizde oyuna girmiş olmalıydın. Videonun devamı var, o motoru oradan bir arkadaşın alıp götürüyor. Onu da durduruyoruz daha sonra.

#16 - 07.08.2022 02:51
sağ altta tarih olmayan pc ilk defa görüyorum bir insan neden kapatır ki? Buna nereden inanabilirim kanka bunu en başta atsaydın tamam eyvallah der çekilirdim fakat sen saat 13 civarında admin isterse ss atarım diyorsun, admin istemiyor ve sen ss atıyorsun bu çok anlamsız geldi. Bu crash ekranını çok kolay verebilirsin en basitinden "esc> yeni oyuna başla" bana pek inandırıcı gelmedi dediğim gibi yetkili kararı

#17 - 07.08.2022 17:28
Oyuna girip silahınız ile teslim olun, crash yedikten sonra oyuna girdiğinizde koşarak & motora binerek kaçamazsınız. Sürünerek gitmeniz gerekli ki 20 saniye olayını yapsanız dahi sürünerek giderken polisin sizi yakalama ihtimali oldukça fazla.

Teslim olurken, silahınıza el koyulurken gerekli kanıtları alıp şikayet altına atın. Beni de etiketleyin. Bunu yapmadığınız sürece silahınızı silip ceza uygulayacağım. @UtkuJR

#18 - 07.08.2022 17:55
Şikayet geç sonuçlandığı için IC yollarla silahı elden çıkarttım, biraz daha erken sonuçlansaydı teslim olabilirdim. Şu an silahım yok ama silahsız teslim olabilirim dilerseniz.

#19 - 07.08.2022 18:15
Şikayet geç sonuçlandığı için IC yollarla silahı elden çıkarttım, biraz daha erken sonuçlansaydı teslim olabilirdim. Şu an silahım yok ama silahsız teslim olabilirim dilerseniz.

Kanka yanındaki arkadaşına bile satmış olabilirsin. İki günden beri burda yönetimi kandırma çaban var anlamıyorum crash yiyorsun haklı olduğunu düşünüp ne diye direkt silahını satıyorsun ki. Her neyse tekrardan yetkili kararı