Konu: Croll+cbug  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2022 19:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion_Harrington @hayattankadraja
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Neville Goodwin @Vasilyev
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evi bastık arkadaş cbug croll yaptı
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yeter artık

#1 - 03.08.2022 19:53
Chati neden saklıyorsun? Aaaa yoksa mix yaptığın mı ortaya çıkacak aaaa chati atarak videoyu atmalısın.

#2 - 03.08.2022 22:50
Chati neden saklıyorsun? Aaaa yoksa mix yaptığın mı ortaya çıkacak aaaa chati atarak videoyu atmalısın.
aynen kanka  :garip: O:-)

#3 - 03.08.2022 22:59
aynen kanka  :garip: O:-)
/pm 200 neville evdeler gel ev basak kanki   :-\

#4 - 03.08.2022 23:04
Arkadaşın zaten karakteri yasaklanmış? Üstüne chatiı atarsan sevinirim. Biz sizden hiçbir şey gizlemiyoruz.

#5 - 03.08.2022 23:32
Evet arkadaş düşük seviye hesabını hapis beklemek istemediği için /ck ile cklamış. Ben de tam bu yüzden forum hesabının yasaklanmasını istiyorum, bu arkadaş böyle level 1 hesapla gelip paso bize sıkmaya devam edecek öbür türlü.

Chat konusuna gelelim, bu şikayetin chat ile bir alakası yok. Savunulacak bir tarafı olmadığı için saldıracak yer aramışsınız.

Savunma da gelmediğine göre arkadaşın forum hesabınnı yasaklanmasını talep ediyorum, karar sizin. @Lia

Ayrıca isminiz geçmeyen bir şikayete yorum atıp aleyhime manipülasyon yapmaya çalışıyorsunuz, bu huydan da vazgeçmelisiniz.

#6 - 04.08.2022 16:10
oğlum maydonoz musun neden cevap veriyon alakan yok
Kişi sadece şikayet kuralını söylüyor. Belli ki seninde içinde olduğun bir olay ki chati atmasını söylediklerinde elin ayağın tutuşuyor.
Evet sende olayın içinde hiçbir şekilde olmadığın halde ooc kin tutaraktan benim ve arkadaşlarımın şikayetlerine gelip boş boş ileti atmayı kesebilirsin, arkadaşın ceza puanı almasını istiyorum, teşekkürler.

#7 - 06.08.2022 22:42
Hesap yasaklı durumda, konu arşiv.