Konu: BELEDİYE VE VICE ÜNİVERSİTESİNDEN İŞ BİRLİĞİ!  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 03.08.2022 02:04
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

BELEDİYE VE VICE ÜNİVERSİTESİNDEN İŞ BİRLİĞİ!
Yayımlanma: "3.08.2022" , YVONNE LOREEN TARAFINDAN

Vice Şehrinde 2 Ağustos günü, Vice şehrinin en önemli iki yapılanmasının işbirliğine sahne oldu. Vice Şehri Belediyesi ve Vice Üniverstitesi arasında yapılan bir işbirliği projesi, Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov ve kurmayları tarafından yapılan basın toplantısı ile duyuruldu. Belediye binasından yapılan bu toplantı, Vice News'tan yüzde yüz canlı bir şekilde yayınlandı. Başkan Alycia Kasparov, üniversite öğrencilerine yapılacak iş bulma projesini şu şekilde anlattı:

Herkese selamlar, mutlu akşamlar. Ekranlar karşısına yaşadığım büyük kazadan sonra uzun zamandır çıkmıyordum. Ancak toparlanma sürecimi kısa tutarak arka planda işimizi el birliğiyle sürdürmeye devam ettik. Bir süredir üstünde durduğumuz projelerimizden birini bugün alınan kararlardan sonra yakın zamanda hayata geçiriyoruz. Sevgili direktörümüz Bay Lazson ve vekilim Bayan Tiefenbruner öncülüğünde gerçekleşen bu projemiz için kendilerine de konuşma hakkı tanımak istiyorum.

Bu konuşmadan sözü Direktör Tim Lazson aldı. Direktör Lazson, projeye destek veren Edgard Goldberg'e teşekkür etti.
Öncelikle katılımınız için hepinize minnettarız.  Hayata geçirmek için yoğun çaba gösterdiğimiz bu projede öncelikli hedefimiz Vice Şehrinin parıldayan gençlerini hayatın karmaşasına daha iyi hazırlamak. Bu konuda, şehrimizin güzel Üniversitesi ile ortak bir proje yürüttüğümüz için memnun ve mutluyuz. Umuyoruz ki, işbirliği içinde olacağımız pilot işletmelerimiz ile, üniversiteden mezun olan parlak nesillere Vice şehrine hizmet etme olanağı sunmuş olacağız. Bu projede bize desteklerini esirgemeyen, Bay Goldberg'e de teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sözlerimi noktalıyor ve sözü Sayın Vekilimize bırakıyorum.

Ardından söz vekil Bernadette Tiefenbruner'daydı. O da bu projenin amacını şu şekilde anlattı:
Bay Lazson'a sözleri için teşekkür ediyorum, sözlerine ek olarak bende birkaç şey ekleyeceğim. Vice Şehir Belediyesi olarak vizyonumuz ve geleneğimiz gereği her zaman gelecek dünyanın sorunlarını gördük ve politikalarımızı her daim bu yöne çevirdik. Vice Üniversitesi gibi köklü ve yapısal bir kurumunda aynı şekilde sorunlarını gördük, analiz ettik ve gerekli çalışmaları başlattık. Bunun için içtenliği nedeniyle rektör yardımcısı Bay Andrews'e teşekkürlerimi iletiyorum. Bay Lazson'un da söylediği gibi bu projenin en temel amacı Vice Üniversitesi öğrencilerinin sadece akademik alanda başarılı olması değil, sosyal toplum içerisinde de kendilerini temsil edebilen bireyler olmasını sağlamak. Bu bağlamda, projemiz için seçeceğimiz pilot işletmelerde Vice Üniversitesi öğrencilerinin en temel sosyolojik gelişimlerini tamamlayabileceklerini ve bir bireye dönüşebileceklerini temenni ediyoruz. Projenin finansman desteği için Malibu Corporation'a ve özellikle Bay Goldberg'e teşekkürlerimizi tekrardan iletmek istiyor, sözü tekrardan Başkan Kasparov'a bırakıyorum.

Ve son olarak Başkan Kasparov tekrardan söz aldı:
Sözlerimi noktalamadan önce, buradan ben de Bay Goldberg'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Üniversitede öğrendiğimiz tüm o bilgilerin asıl hayata geçirildiği kısmı sahada gerçekleştirilen eylemlerdir. O kadar emekten sonra değerli öğrencilerimizin hızlıca hayata atılıp mesleklerini icra etmeleri için ön ayak olmayı büyük sabırsızlıkla bekliyoruz. Önümüzdeki süreçlerde diğer projelerimizi de halkımıza en şeffaf şekilde duyuracağız.

Basın toplantısında Vice News'ın soruları yanıtlandı. Vice News, belediyeye şu şekilde sorular sordu:
 Vice News'tan Bruno Cantona sordu: Bu projenin daha detaylı halini öğrenebilir miyiz? Belirlenen işletmeler neresi?

Başkan Kasparov cevapladı:  Öğrenciler mezuniyete yakın süreçte staj programları ile ilgili bölümleriyle alakalı olarak  işletmelerde çalışabilecekler.  Özellikle, biz belediye olarak ilk fırsatta bu öğrencilerimize kapıları açacağız. Öğrencilerimizin güvenliği açısından anlaşmalı olacağımız tüm işletmelerin denetimlerini de gerçekleştireceğiz.
Staj programlarını yakından takip edeceğiz. Bununla beraber, ekleyeceğim bir detay daha mevcut... Hem staj yapan öğrencilere, hem de işletme sahiplerine bir milyonluk bütçemizden pay verme kararı aldık. Detaylandırmamı istediğiniz başka bir konu var mı?

Vice News'tan Yvonne Loreen sordu: Bazı öğrenciler ve aileleri yurt paralarını çıkartmakta zorlanıyor, bunun farkında olduğunuzdan eminim. Böyle olunca okulu yarıda bırakmak zorunda kalıyorlar, onlar için burs sağlanacak mı?

Başkan Kasparov cevapladı: Güzel bir konuya değindiniz, elbette öğrencilerimizi mağdur etmemek bizim başlıca düşüncemiz. Bu nedenle geçimini zor sağlayan öğrencilerimiz için burs projemiz mevcut.  Yakın zamanda hayata geçireceğimizi belirtmek istiyorum. Başvuruları kısa süre içerisinde başlatıyoruz.

Yapılan basın toplantısı iyi dileklerle son buldu.

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
Yvonne Loreen
HABER
Bruno Cantona
KAMERA
Darren Willford
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022

« Son Düzenleme: 03.08.2022 02:15 CANETHEPUSSHUNT »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.08.2022 02:16

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.08.2022 02:46

Rumuz: ben akademisyenim
Yorum: harika olmuş, bayıldım. üniversite'ye destekler devam etmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 03.08.2022 02:57

Rumuz: öğrencideğilim
Yorum: keşke öğrenci olsam.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.08.2022 05:26

Rumuz: H
Yorum: Gerçekten güzel hazırlanmış, tebrik ederim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 03.08.2022 15:34

Rumuz: lawbreaker
Yorum: üniversiteye dair bir görsel de koysaydınız fena olmazdı, başkan tekrar ziyaret etsin!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.08.2022 16:18

Rumuz: guesswho
Yorum: güzel anlaşmaymış
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 03.08.2022 20:45

Rumuz: Geezer
Yorum: Yeterli değil, bizzat ben de yardımcı olacağım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok