Konu: God mod + Croll  (Okunma sayısı 648 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2022 01:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hakeem_Campbell @miracs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Acto_Dritz @IceSexe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/08/2022 23:30 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile ve Samp Fiziklerinin Açıklarını Kullanmak.

Alıntı

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile bir çatışma gerçekleştiriyoruz ama bakın ki hit atmama rağmen hem stun yemiyor hem de hasar, üstüne üstlük bir de croll yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ban yemesini talep ediyorum.

#1 - 03.08.2022 01:38
saat tarih hud falan görünmüyor bence şikayet askıya alınır.

Bu kararı userların yerine yöneticilerin vermesi daha iyi sanki.

Savunma gelmeyecek gibi duruyor, beklemedeyiz.

#2 - 03.08.2022 03:24
saat tarih hud falan görünmüyor bence şikayet askıya alınır.

Bu kararı userların yerine yöneticilerin vermesi daha iyi sanki.

Savunma gelmeyecek gibi duruyor, beklemedeyiz.
Kin tutmuşsun kanka? Ban yiyeceğini anlayınca milletin videosundan kesitler alıyorsun. Editli videolar kanıt niteliği taşımıyor.  @miracs kardeşimin savunma yapmasına bile gerek yok. Lia'ın kurallarını okumayıp hırsına yenik düşüp böyle bir şikayet açmışsın. Hem adam koşarken yediği hitten stun yemez.  Hırsına yenik düşme.

"Kin tutmuşsun"

Aynen kardeşim, öyle bir kin tuttum ki senin gibi ban yedikten sonra gelip 2 günlük yeni hesabım ile kin tuttuğum adamın şikayetlerinde aleyhine yorum yazıyorum  :garip:

Lia'nın kurallarından bahsetmişsin ama şu aşağıdaki sslerde bununla alakalı cevaplar var, incelersin. Ayrıca "milletin videosundan kesitler" dediğin olayı beraber yaşadığım arkadaşım, bilmediğin konular hakkında yorum yapmamanı öneririm.

https://media.discordapp.net/attachments/959959169606221856/1004180686162378812/unknown.png?width=957&height=216  bu bir diğer şikayetime yazdığın yorum, bu linki inceleyelim.

https://media.discordapp.net/attachments/959959169606221856/1004180817473458286/unknown.png?width=957&height=217  diğer fotoğraftaki linkte bulunan şikayette yaptığın savunma. aynı hamam aynı tas.

https://media.discordapp.net/attachments/959959169606221856/1004180884221591664/unknown.png?width=957&height=269  bu da Lia'nın sana cevabı, devamında gelen ban.

Bir daha alakan olmayan şikayetlere, özellikle de benimle alakalı olanlara bana olan beslediğin kinden dolayı yorum yapmazsan hoş olur. Daha önce sunucudan tamamen yasaklanmış birisi olman bir yana, insanları manipüle etme çaban gerçekten takdir edilesi. Bir dahakine alakan olan şikayetlerde bu tavırları sergilersen daha iyi olur senin adına.

#3 - 03.08.2022 08:16
Selam, attğın video saat ve tarih yok,  God mode demişsin canımı 46 bırakmışsın dostum senin çektiğin bir video varsa atmalısın. Kin tutup sağ sola şikayet açmayı bırakın artık dünden beri yerden kalkamadınız kalkıp rk yaptınız yapmadığınız ihlal kalmadı hala burada gelip bana şikayet açıyorsun.

#4 - 03.08.2022 09:03
savunmam bensanabenisendenlananın yazdığı gibi.Başka videolardan ss kırpıp sana açılan şikayetten tutuşmuşsun. Kötü bir durum de geç

#5 - 03.08.2022 11:11

Attığım ss de gözüküyor canım gidiyor

#6 - 03.08.2022 11:44
Savunmam bu kadar. Dediğim gibi videonun saati ve tarihi yok bir arkadaşın videosunu kırpmış @Lia
Kuralları bilen birisi editli videolar kanıt olarak sunulmuyacağınıda çok iyi biliyordur. Sonuçlanabilir.
3 GB'lik için burada kendilerini çok yoruyorlar.
« Son Düzenleme: 03.08.2022 11:46 miracs »

#7 - 03.08.2022 12:45
Tarafsız yorum; Editli videolar kâbul edilmiyor, videonun tam halini paylaşır mısınız? Belki de sizin bir açığınız var, saklama çabasına giriyorsunuz.

#8 - 03.08.2022 13:51
Savunmam bu kadar. Dediğim gibi videonun saati ve tarihi yok bir arkadaşın videosunu kırpmış @Lia
Kuralları bilen birisi editli videolar kanıt olarak sunulmuyacağınıda çok iyi biliyordur. Sonuçlanabilir.
3 GB'lik için burada kendilerini çok yoruyorlar.

Öncelikle uslubunu düzelt, ondan sonra savunmanı yap. Editli videoya bakılıp bakılmayacağına userlar değil yöneticiler karar verir. Gidip arkadan bana sıkan arkadaşının ssini koymuşsun, video ile o ssi karşılaştırsan ikinci vuruş olduğunu anlarsın zaten.

Savunma da geldiğine göre sonuçlanabilir @Lia

#9 - 03.08.2022 13:58
Selam, attğın video saat ve tarih yok,  God mode demişsin canımı 46 bırakmışsın dostum senin çektiğin bir video varsa atmalısın. Kin tutup sağ sola şikayet açmayı bırakın artık dünden beri yerden kalkamadınız kalkıp rk yaptınız yapmadığınız ihlal kalmadı hala burada gelip bana şikayet açıyorsun.

"Kalkıp RK yaptınız" diyorsun, madem yaptım aç şikayetini, ileti kalabalığı yapmanın mantığı yok. Kin tutmaktan falan bahsetmişsin, aynen kardeşim kin tuttuğum için yaptığın ihallere şikayet açıyorum. Canını 46 bıraktığımdan bahsetmişsin, üstüme koştuğunda çatışmanın devamı var. İki hit daha atıyorum kısa mesafeden canın azalıyor, benim çektiğim bir video olsa şikayeti onunla açardım zaten. Olmadığı için "sağdan soldan video topluyon!" dediğiniz olayı beraber yaşadığım arkadaşımın videosunu kullanıyorum, tarih saat kapalı bir video olduğunun ben de farkındayım. Eğer videonun normal hali varsa o halini de atarım bugün merak etme. Tarih saat kapalı konusunda Lia'nın daha önce bir şikayete verdiği yanıt:

https://media.discordapp.net/attachments/959959169606221856/1004180884221591664/unknown.png?width=957&height=269

Şimdi kararı yüce userlar yerine yöneticiler versin, @Lia sonuçlanabilir.