Konu: [28.07.2022] Dong_Min - Torvi_Skarsgard  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 28.07.2022 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dong_Min @licarfardx - Torvi_Skarsgard @Bolderann

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların yanından geçiyorum beni bir süre takip ediyorlar. Ocean'dan bira alma rolü için geliyorum, birkaç laf atıyorlar camı kırıyorlar ve güvenli bölgede agresiflik gösteriyorlar, kuralı çiğnemiş oluyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/938475743669792858/1001965534075699320/Ekran_Goruntusu_2809.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/938475743669792858/1001965534503510106/Ekran_Goruntusu_2810.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.07.2022 22:35
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @licarfardx @Bolderann

#2 - 30.07.2022 22:37
Güvenli bölgeye kaçman senin suçun  :garip: ayrıca bu kadar saçma bir şikayet görmedim. Arabanın aynasını kırmamız niye ihlal olsun?

#3 - 30.07.2022 22:42
rolün çıkma sebebini de yazayım, yanımdan sıfır geçerek motoruma collision hasarı veriyor. artçım dong min ile takip ediyoruz bizi görünce sahile kaçıyor. normalde
freeway ile super gt aracını yakalayıp ta o ayna kırma emotesunu yazmamın saniyeler içinde imkanı yok. biz her türlü rolümüzü yapıp eğleneceğimiz için yer farketmeksizin takibi sürdürüp durduğu yerde kendisi ile diyaloğa giriyoruz. agresif cevabın sonucu da aynasını kırıyoruz. motorcularda normal bir olay gayet. bu tür insanlar yüzünden oyuna bile girmiyorum artık. en ufak bir rolde bile bu kadar ağlayıp şikayet açarak keyif düşürmekten başka yaptıkları bir şey yok. ben burada bir ihlal göremiyorum.

#4 - 30.07.2022 23:05
ha oylemı olmus knk

#5 - 31.07.2022 02:28
rolün çıkma sebebini de yazayım, yanımdan sıfır geçerek motoruma collision hasarı veriyor. artçım dong min ile takip ediyoruz bizi görünce sahile kaçıyor. normalde
freeway ile super gt aracını yakalayıp ta o ayna kırma emotesunu yazmamın saniyeler içinde imkanı yok. biz her türlü rolümüzü yapıp eğleneceğimiz için yer farketmeksizin takibi sürdürüp durduğu yerde kendisi ile diyaloğa giriyoruz. agresif cevabın sonucu da aynasını kırıyoruz. motorcularda normal bir olay gayet. bu tür insanlar yüzünden oyuna bile girmiyorum artık. en ufak bir rolde bile bu kadar ağlayıp şikayet açarak keyif düşürmekten başka yaptıkları bir şey yok. ben burada bir ihlal göremiyorum.

Ağlamak mı paşam boş boş agresif rol arayan sensin

#6 - 31.07.2022 14:14

Ağlamak mı paşam boş boş agresif rol arayan sensin

#7 - 31.07.2022 23:17
Tekrardan selamlar, her ne olursa olsun güvenli bölgede illegal rol yapamazsınız. Ayna kırma da illegal role girdiği için Torvi karakteri Güvenli Bölge İhlali kapsamında ceza alacak. Ayrıca şikayete gereksiz ileti yollayanlar forumdan & oyundan ceza alacaklar.
« Son Düzenleme: 31.07.2022 23:20 nautical »