Konu: Shun Hikari - Kolluk kuvvetlerine karşı kurallar  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 24.07.2022 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shun Hikari - @Panzer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @AhmetWR @StarX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Araçla kovalanıyor ve yakalanıyor. Ardından aracından inip yaya olarak kaçıyor. Bölgede tarama gerçekleştiriyoruz, daha on beş dakika geçmeden arkadaş /q'yu basıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Araçla durdurulduğu, direktifler verildiği an;

On beş dakika geçmeden /q attığının kanıtı;

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.07.2022 00:29
Şahitliğimi onaylıyorum. Şahıs benden yaya olarak kaçtı ve bir süre sonra gözlerden kayboldu. Daha sonrasında baktığımızda /q attığını gördük.

#2 - 24.07.2022 01:17
Şahitliğimi onaylıyorum. Aracını saklama abuse'i de yaptı, pek hoş değil.

#3 - 24.07.2022 19:45
Yayan olarak kaçıp bir mekana girdim ve daha sonrasında da oyundaydım  FDI binası yanındaki Castucci'nin mekanına girmiştim. Dha sonra da Burnout garajına gittim zaten. Crash yiyip üç dakika içinde oyuna tekrar girdim 23:00 gibi etkinlik vardı ona katıldım arkadaşlar beni onaylayabilir. Yani sizden kurtulmak için /q atma gibi bir durum söz konusu değil oyundaydım bulamadınız. Daha sonra zaten gelip teslim oldum IC sicilden bu görülebilir. @CagatayTorTR ve @Ryzex Oyunda olduğumun şahitliğini yapabilir. Loglardan da dediklerimin doğruluğu görülebilir.

#4 - 24.07.2022 20:02
Shun Hikari'nin oyunda olduğuna şahitlik ediyorum. Polislerden kaçtıktan sonra bir mekana girdi ve telsizden bize aktardı o an olanları. Birkaç dakika yoktu, daha sonrasında geldi, rollerimize devam ettik ve sonrasında yarışa gittik.

#5 - 24.07.2022 20:15
Yayan olarak kaçıp bir mekana girdim ve daha sonrasında da oyundaydım  FDI binası yanındaki Castucci'nin mekanına girmiştim. Dha sonra da Burnout garajına gittim zaten. Crash yiyip üç dakika içinde oyuna tekrar girdim 23:00 gibi etkinlik vardı ona katıldım arkadaşlar beni onaylayabilir. Yani sizden kurtulmak için /q atma gibi bir durum söz konusu değil oyundaydım bulamadınız. Daha sonra zaten gelip teslim oldum IC sicilden bu görülebilir. @CagatayTorTR ve @Ryzex Oyunda olduğumun şahitliğini yapabilir. Loglardan da dediklerimin doğruluğu görülebilir.
doğruluğu nettir, o esnada oyunda olduğuna şahitlik ediyorum.

#6 - 24.07.2022 20:59
Loglara bakıldığında hangi saatler oyunda olduğum görülecektir.

#7 - 24.07.2022 21:16
sonuçlanabilir

#8 - 24.07.2022 23:43
Anlık oyundan düşmeler & kopmalar olabilir. O anda denk gelmiş olabilirsiniz, en azından biz incelerken öyle anlıyoruz. Bu sebeple bu tip durumlarda belirli zaman aralıklarıyla birçok görüntü/kanıt alın. Bu bağlamda ceza vermeden şikayeti kapatıyoruz.