Konu: [23.07.2022 - Khalin_Terrell] Uygunsuz Roller  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2022 14:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khalin_Terrell @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Butcher Legacy @Legacy55

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ‎23 ‎Temmuz ‎2022 ‎Cumartesi, ‏‎00:04:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9. Uygunsuz Roller

Alıntı
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Burnout açılış etkinliği düzenliyordu ve ben de köşede duruyordum sadece, bu iki zaht gelip köpeğime bira döküyor ((sonrasında kayıt açılıyor)) ve bunu da "ağzımdan döküldü" diye itiraf ediyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Durduk yere benimle böyle bir role girmesi zaten TROLL halk içinde durduk yere birine neden sataşır ki insan?
Hadi sataşıyorsun petimle böyle etkileşime girmek için niye benden izin almıyorsun? ((Alsa da vermezdim zaten bu insanlık dışı))

« Son Düzenleme: 23.07.2022 14:41 Legacy55 »

#1 - 24.07.2022 15:50
Olayın öncesi - sonrası veya olay anı net olarak belli değil o yüzden net bir kanıya varılamaz, ceza verilmeyecek

Eğer bu rol sebepsiz yere yapıldıysa bu seferlik RetartedRP için uyarmış olalım, tekrarı olmaması dileğiyle. @isotcu sinan

Şikayeti açan @Legacy55'inde karşıdaki kişiye en ufak bir olayda avukat kimliğini ön plana sürerek tehditvari şekilde yanaşması aslında başına gelen - gelebilecek şeylerin muhtemelen sebepsiz olmayacağı sonucunu doğuruyor. Bir Idlewood zencisine karşı bir avukatın biraz daha ılımlı, yapıcı ve çekingen yaklaşmasını dilerdim.