Konu: [22/07/22] - Peter Galoyan - PowerGame  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 22.07.2022 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Galoyan @Brokoli

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Kişi durduk yere F basıp aracımı çaldı ve drift atarak aracı Kasparov hood'na kadar sürdü, en son motoru patlak şekilde aracı buldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/hut5k2

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 23.07.2022 12:55
O saatlerde sunucuda bariz bir lag vardı, birçok kez relog denedim. Aracını çaldığının bile farkında değildim, karşılıklı nezaket ile halledilibir bir mevzuydu, ufacık şeye şikayet açılması çok saçma geliyor, karşı kişiden özürümü belirtirim. İiyi forumlar.

#2 - 24.07.2022 13:50
Ceza verilecek.