Konu: Michael Navarra - gamespeed  (Okunma sayısı 688 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2022 16:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Navarra @fowy the most hated
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/07/2022, 00:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, hile şikayetlerini incelerken bu arkadaşın videosuna rastladım ve mermilerinin gereksiz hızlı gittiğini fark ettim, gamespeed.cs veya sobeit gamespeedi kullanıyor olabilir. David Rahmani karakterinin ve Staff skinli erkek karakterin yere düştüklerinden sonra animasyonlarının tamamlanma hızına bakarsanız gamespeedten ötürü animasyonun da hızlandığını görebilirsiniz, video hızlandırılmış olsaydı böyle olmazdı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 23.07.2022 09:46
Videoda gamespeed diye bisey yok adminler inceleyebilir   :manifdog
« Son Düzenleme: 23.07.2022 09:54 fowy the most hated »

#2 - 23.07.2022 10:44
@drysift adına.

savunman gerçekten bu mu? videoda belirli atış hızının üzerinde atış yapıyorsun ve bunu fark ederek şikayet açtım, hile kullanmıyorsan mantıklı bir savunman olmalı. videoyu hızlandırdım vesaire bahane değil, diğer karakterlerin atış hızı stabilken sen stabil hızın da üzerinde ateş ediyorsun.

#3 - 23.07.2022 15:03
Açtığın saçma şikayete saçma bir savunmamı yapsaydım? Evde değilim yarın eve geçince bizzat vice üzerinde atış hızının videosunu sana atacağım. İyi forumlar.  :vice:

Tatili bir hafta uzattığımız için pazar günü eve döneceğim o zaman videoyu atabilirim.
« Son Düzenleme: 26.07.2022 13:13 fowy the most hated »

#4 - 28.07.2022 17:00
Açtığın saçma şikayete saçma bir savunmamı yapsaydım? Evde değilim yarın eve geçince bizzat vice üzerinde atış hızının videosunu sana atacağım. İyi forumlar.  :vice:

Tatili bir hafta uzattığımız için pazar günü eve döneceğim o zaman videoyu atabilirim.

Son Giriş: 28/07/2022 15:19:42

İki gün önce giriş yapmışsın ya da hesabını birine vermişsin ve oyuna girmiş. İkinci seçeneği şikayete ekliyorum, arkadaşın incelenmesini istiyorum.
İlk seçenek içinse yalanı sana yakıştıramadım fowy the most hated dostum. Savunmanı sabırla bekliyor olacağım.

#5 - 28.07.2022 18:06
Sana pek bir şey kanıtlamak zorunda değilim ama incelenebilir hesabım drysift dostum. Telefon internetiyle giriş yapıyorum farklı bir bilgisayar değil kontrol edilir sen canını sıkma. Giriş konusuna gelirsek önemli rollerde girip q atıyorum telefon internetimi senin saçma şikayetin için harcayamam yarın sabah eve geçince atarım. Şimdilik kendine iyi bak canım benim  :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.07.2022 18:08 fowy the most hated »

#6 - 28.07.2022 18:22
adına açılan bir şikayetten hoşlanmadığın için özür dilerim fowy the most hated.
şu an işin "şikayetin saçma" deyip geçmek değil, oyuna giriş yapabildiğini de söyledin, savunmanı yap lütfen.

#7 - 28.07.2022 18:25
Alıntı
telefon internetimi senin saçma şikayetin için harcayamam yarın sabah eve geçince atarım.

#8 - 28.07.2022 18:26
tamamdır mcgregor sakinleş

#9 - 28.07.2022 18:28
ben sakinim ne olduğu belirsiz kullanıcı keyfine bak ileti kalabalığına gerek yok  ::)