Konu: Eliana Malvyn NoSpread şüphesi  (Okunma sayısı 624 defa)

#0 - 21.07.2022 16:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eliana Malvyn, forum hesabını bulamadım
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Baskın esnasında shotgun ile 46.5 civarında bir hasar vuruyor. Deagle ile aynı hasarı vuruyor fakat elinde shotgun var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.07.2022 18:34
@FakeGlobal lütfen savunmanızı yapın.

#2 - 22.07.2022 19:34
Kişi ya  Samrole yada Spread kullanıyor. Sinirinden açık bırakıp video kaydı almış. Geçmiş olsun.  :(

#3 - 23.07.2022 15:11
Kusura bakmazsanız bu kininiz nedir bana onu anlamadım, biriniz tilt etmek için "UU arkadaş hileyi sinirden açık unutmuş uuu" yazmış diğeri yetkisi olmamasına ve zaten adminin yazmış olmasına rağmen beni şikayete davet ediyor. Arkadaşlar size samimiyetimle söylüyorum bana yakıştırdığınız hilelerin ne işe yaradığını dahi bilmiyorum. Ben gerçekten tam olarak nasıl hile kullanmış olabileceğimi anlamıyorum. Adam kapıdan girmeye çalışıyor ve sabit haldeyken adamın göğüsüne yani yanlış değilsem shotgun ile en fazla hasar vuran yerine bir hit atıyorum ve adam 45 hasar yiyor. Sanırsam bazı durumlar şu sıralar canınızı sıkıyor, önünüze gelene şikayet açmayın lütfen. Ben burada sizin birliğinizde hileden ban yiyen adamları söylemeyeceğim, veya geçmişinizi burada anlatmayacağım ve yine veya herhangi birinizin canınızı sıkacak bir cümle etmeyeceğim sizin aksinize. Beni tilt etmeye çalışmayın, bir oyuna özellikle böyle bir oyunda hile kullanacak, sinirimden insanlara hakaret edecek biri değilim. Siz benim cümlelerimi okuduktan sonra "Pussy" de diyebilirsiniz ki dersiniz ona hiç şüphem yok. Size şöyle söyleyeyim gerçeklik algılarınızı kaybetmişsiniz. Bu korkaklık değildir, kendini güzel bir dille anlatmaktır.
Savunmayı, samp platformunda uzun süredir olan ve tanınan sevdiğim bir abime ilettim, böyle yazma dalga geçerler dedi. İnanın umrumda değil, sizin yaptığınız algı ve sinir etme çabalarınızı inanın tınlamıyorum. Herhangi bir 3. Parti yazılım kullanmıyorum, adamın göğüsüne vuruyorum ve 45 gidiyor. Vurduğum arkadaşa @Aqu god şikayeti açmıştı ve bug dendi, bugdan ötürü canı gitmiyor dendi. O zaman bugtan ötürü 45 vurdu gösteriyor, belki spawn korumasındayken öyle gidiyor benim suçum ne burada?
« Son Düzenleme: 23.07.2022 15:42 FakeGlobal »

#4 - 23.07.2022 15:19
Şikayetin henüz sonuçlanmamasını rica ediyorum. Akşam eve geçtiğimde videonun arkasını da atacağım
« Son Düzenleme: 23.07.2022 16:28 FakeGlobal »

#5 - 23.07.2022 21:44
Kusura bakmazsanız bu kininiz nedir bana onu anlamadım, biriniz tilt etmek için "UU arkadaş hileyi sinirden açık unutmuş uuu" yazmış diğeri yetkisi olmamasına ve zaten adminin yazmış olmasına rağmen beni şikayete davet ediyor. Arkadaşlar size samimiyetimle söylüyorum bana yakıştırdığınız hilelerin ne işe yaradığını dahi bilmiyorum. Ben gerçekten tam olarak nasıl hile kullanmış olabileceğimi anlamıyorum. Adam kapıdan girmeye çalışıyor ve sabit haldeyken adamın göğüsüne yani yanlış değilsem shotgun ile en fazla hasar vuran yerine bir hit atıyorum ve adam 45 hasar yiyor. Sanırsam bazı durumlar şu sıralar canınızı sıkıyor, önünüze gelene şikayet açmayın lütfen. Ben burada sizin birliğinizde hileden ban yiyen adamları söylemeyeceğim, veya geçmişinizi burada anlatmayacağım ve yine veya herhangi birinizin canınızı sıkacak bir cümle etmeyeceğim sizin aksinize. Beni tilt etmeye çalışmayın, bir oyuna özellikle böyle bir oyunda hile kullanacak, sinirimden insanlara hakaret edecek biri değilim. Siz benim cümlelerimi okuduktan sonra "Pussy" de diyebilirsiniz ki dersiniz ona hiç şüphem yok. Size şöyle söyleyeyim gerçeklik algılarınızı kaybetmişsiniz. Bu korkaklık değildir, kendini güzel bir dille anlatmaktır.
Savunmayı, samp platformunda uzun süredir olan ve tanınan sevdiğim bir abime ilettim, böyle yazma dalga geçerler dedi. İnanın umrumda değil, sizin yaptığınız algı ve sinir etme çabalarınızı inanın tınlamıyorum. Herhangi bir 3. Parti yazılım kullanmıyorum, adamın göğüsüne vuruyorum ve 45 gidiyor. Vurduğum arkadaşa @Aqu god şikayeti açmıştı ve bug dendi, bugdan ötürü canı gitmiyor dendi. O zaman bugtan ötürü 45 vurdu gösteriyor, belki spawn korumasındayken öyle gidiyor benim suçum ne burada?
Selam, güzel ve sakin savunman için teşekkür ederim. Burada algı oluşturmaya çalışmıyoruz, bir şüphe üzerine şikayet oluşturuyoruz. Kimin ban yediği veya yemediği en azından beni ilgilendirmiyor. Birileri gider, yerine yenileri gelir.

#6 - 23.07.2022 23:22
tek tek vurduğum hasarları ss almama gerek yok diye düşünüyorum, gördüğünüz gibi.... ilk girene 13.5 diğerlerine -5 -3 bir şeyler vurmuşum, devamında zaten sizin bana şikayet açmaya yeterli bulduğunuz video kısmı geliyor, umarım yeterlidir bu.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 23.07.2022 23:25 FakeGlobal »

#7 - 24.07.2022 12:44
Evet, dediğin gibi bazı vuruşların küçük rakamlar diyebileceğimiz 5, 7, 3 gibi olabilir fakat video inceleyecek admin arkadaş da fark edecektir ki, iki oyuncuya da farklı hasarlar veriliyor. Birine arkadaşın dediği 5, 7, 3 gibi hasarlar verilirken diğerine ise absürt bir şekilde yine aynı vuruşu yapıyorsun(45.2). Alta da ssi bırakacağım. (Video dakikası 0:54)

#8 - 24.07.2022 12:59
Güzel kardeşim, yeğenim canım benim pompalı saçma vurmuyor mu? Saçma vurunca birine belki bir saçması değiyor diğerine iki deme kardeşim? Farkettiysen yine spawn koruması olan adamda aynı hasar çıkmış eeeee? Bug olduğu ortada değil mi yani gerçekten? Diğerine  ve videonun devamındakilere niye az vuruyorum. Videoya da diğer vuruşlara da bak bi. Toplam iki hit buglu gitmiş diğerlerinin hepsi -25 - 13 - 3 - 5
« Son Düzenleme: 24.07.2022 13:34 FakeGlobal »

#9 - 24.07.2022 13:07
Son bir şey diyeceğim, sen benim şikayetimde neden varsın, sen ne diye olaya müdahil oluyorsun? Benim savunmam gün gibi ortada olan video, dediğiniz gibi o hakim olduğunuz hilelerden kullansam herkese kusursuz vuruş yapmam gerekmiyor mu? Daha fazla bir şey yazmayacağım sizinde yazmanıza gerek yok, çok değişik şeyler saçmalıyorsunuz. Video ortada açıklamam ortada bu admin kararını bekleyelim derim.
« Son Düzenleme: 24.07.2022 13:17 FakeGlobal »