Kusura bakmazsanız bu kininiz nedir bana onu anlamadım, biriniz tilt etmek için "UU arkadaş hileyi sinirden açık unutmuş uuu" yazmış diğeri yetkisi olmamasına ve zaten adminin yazmış olmasına rağmen beni şikayete davet ediyor. Arkadaşlar size samimiyetimle söylüyorum bana yakıştırdığınız hilelerin ne işe yaradığını dahi bilmiyorum. Ben gerçekten tam olarak nasıl hile kullanmış olabileceğimi anlamıyorum. Adam kapıdan girmeye çalışıyor ve sabit haldeyken adamın göğüsüne yani yanlış değilsem shotgun ile en fazla hasar vuran yerine bir hit atıyorum ve adam 45 hasar yiyor. Sanırsam bazı durumlar şu sıralar canınızı sıkıyor, önünüze gelene şikayet açmayın lütfen. Ben burada sizin birliğinizde hileden ban yiyen adamları söylemeyeceğim, veya geçmişinizi burada anlatmayacağım ve yine veya herhangi birinizin canınızı sıkacak bir cümle etmeyeceğim sizin aksinize. Beni tilt etmeye çalışmayın, bir oyuna özellikle böyle bir oyunda hile kullanacak, sinirimden insanlara hakaret edecek biri değilim. Siz benim cümlelerimi okuduktan sonra "Pussy" de diyebilirsiniz ki dersiniz ona hiç şüphem yok. Size şöyle söyleyeyim gerçeklik algılarınızı kaybetmişsiniz. Bu korkaklık değildir, kendini güzel bir dille anlatmaktır.
Savunmayı, samp platformunda uzun süredir olan ve tanınan sevdiğim bir abime ilettim, böyle yazma dalga geçerler dedi. İnanın umrumda değil, sizin yaptığınız algı ve sinir etme çabalarınızı inanın tınlamıyorum. Herhangi bir 3. Parti yazılım kullanmıyorum, adamın göğüsüne vuruyorum ve 45 gidiyor. Vurduğum arkadaşa
@Aqu god şikayeti açmıştı ve bug dendi, bugdan ötürü canı gitmiyor dendi. O zaman bugtan ötürü 45 vurdu gösteriyor, belki spawn korumasındayken öyle gidiyor benim suçum ne burada?