Konu: Lucas Leggio - Butcher Legacy - Türkçe Terim, Refuse RP, NonRP  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.07.2022 21:14
İncelendi.

@Legacy55 rol yaparken OOC benliğinizi bir köşeye bırakıp rol yaptığınız karaktere bürünün. Türkçe terim kullanmamaya özel gösterin, özellikle Türkçe argolarından uzak durun. Bir köşeye not alıyorum, tekrarladığınız halde bir hata olmadığını düşünüp ceza vereceğiz.

Non RP pizza tüketme olayı ve Lucas Leggio karakterinin yaralı olduğuna dair olan screenshot kırpılmış, bu görüntü üzerinden ceza uygulayamayız. Bu sebeple şikayet açan tarafa 12 saatlik bir süre tanındı. 12 saat içerisinde görüntünün ham halini paylaşırsa ceza uygulanacak.

@Jorleion spoiler içerisine bıraktığım görüntünün ham halini paylaşın.

Spoiler: GösterGizle

Sayın adminim, pizza olayından affınızı talep etmekteyim zira pizza yemenin hiç bir şekilde etkisi olmadı. Ayağa kalktıktan sonra polislerle muhattap olduk ve kişi yerde pizza yedin dedikten sonra bunun da bir hata olduğunu kavradım.

#11 - 23.07.2022 23:03
İncelendi.

@Legacy55 rol yaparken OOC benliğinizi bir köşeye bırakıp rol yaptığınız karaktere bürünün. Türkçe terim kullanmamaya özel gösterin, özellikle Türkçe argolarından uzak durun. Bir köşeye not alıyorum, tekrarladığınız halde bir hata olmadığını düşünüp ceza vereceğiz.

Non RP pizza tüketme olayı ve Lucas Leggio karakterinin yaralı olduğuna dair olan screenshot kırpılmış, bu görüntü üzerinden ceza uygulayamayız. Bu sebeple şikayet açan tarafa 12 saatlik bir süre tanındı. 12 saat içerisinde görüntünün ham halini paylaşırsa ceza uygulanacak.

@Jorleion spoiler içerisine bıraktığım görüntünün ham halini paylaşın.

Spoiler: GösterGizle

#12 - 24.07.2022 13:59
İncelendi.

Lucas Leggio karakteri Retarted RP kapsamında ceza alacak. Yaralıya düştüğünüz zaman, baygınken bir başkasına diklenmek tamamen saçmalık. Bunu yapmayın.

Butcher Legacy karakteri Non RP kapsamında ceza alacak. Konu her ne olursa olsun, aktif rol sırasında özellikle baygınken / baygın süresi yeni bittiği gibi sistemsel olarak envanterinizde bulunan donmuş pizza, çilek vb. can yükselten ve diğer oyuncunun size verdiği hasarı hiçe gösteren rollere girmek tamamen NonRP kapsamında değerlendirilir.

Şikayet kapatıldı.