Konu: Aktif Rolde Q - Semyon Mikhaylov  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 20.07.2022 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Semyon Mikhaylov - @emin4444

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anna North - @WhiteDude  Melanie Caldwell - @StarX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde de görüldüğü üzere 21:30 sularında motorsiklet üstündeki Semyon karakteri kovalanıyor. En son SMB taraflarında kaza yapıyor, o sırada karakterim araçtan inip kişinin üzerine atlıyor. Semyon karakteri de etkisiz hale getiriliyor. Etkisiz hale getirildikten sonra kişi de bağlantı koparıyor. 21:38'e dek orada bekliyoruz ve semyon karakteri 21:38'de oyuna giriyor ve bir şey olmamış gibi motoru çalıştırarak aracı saklıyor, sonra tekrar q atıyor. (çizili kısmın ssi mevcut değil, ancak ilerleyen dakikalarda oyunda olmadığının ssleri aşağıda.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Semyon karakterinin motorla kovalandığına dair;
Spoiler: GösterGizle

/sq atma anı;

Olaydan üç dakika sonrası, kişi hala oyunda değil.

On bir dakika geçti, Semyon karakteri hala inaktif.

17 dakika, kişi hala oyunda değil.

Ek açıklamalar(varsa): Sanırım arkadaşın freeroam değil de RP sunucusunda oynadığının bilincine varması gerekiyor, hak ettiği cezayı almalı.

#1 - 20.07.2022 23:08
Şahitliğimi onaylıyorum. Oraya vardığımızda şahıs "/sq" komutunu kullanıyor ve bir süre bizim gitmemizi bekliyor.

#2 - 21.07.2022 11:20
@emin4444 Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 21.07.2022 13:53
Benim internetim yok, telefonumun hücresel verisiyle oynuyorum.Bu yüzden bağlantım koptu.Sonrasında oyuna hızlıca girip motoruma bindim, o sırada Anna North adlı memur yanlışlıkla partnerini yere yatırdı.Bundan yararlanarak motorumla beraber uzaklaştım.Altı, yedi dakika sonrasında oyundan çıktım

#4 - 21.07.2022 13:53
Şikayet tamamen yanlış yansıtılmış.

#5 - 21.07.2022 13:55
Herhangi bir kanıt sunulmamış ve atılan kanıtlar yeterli. Ceza verilecek.