Konu: [18.07.2022 - Jaylon_Skinner ]DM  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2022 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaylon_Skinner / @Jorleion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sean_Lue

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2022 / 23:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz yere ateş ediyor. DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 18.07.2022 00:32 Xtial »

#1 - 18.07.2022 02:59
Chatte görüldüğü üzere ben aracıma yakın iken bana saldırılma emotesi veriliyor. Bu anlaşmalı bir brawl rolü olmuyor, size orada silahımı çıkartıp ateş edebiliyorum. Burada dm diye geçen bir olay bulunmuyor, arkadaşların chatte ooc ve ic kanalını karıştırdıkları da görülüyor. Bana orada kolsuz diyor, sıktıktan sonra geri dönüyor falan. Realistik 0, arkadaşların bana saldırma emotesinden sonra araçtan shotgun silahımı alıp ateş açıyorum. Anlaşmalı brawl olsaydı belki haklı olabilirdin. İyi geceler iyi forumlar  :uzi:
« Son Düzenleme: 18.07.2022 03:10 Jorleion »

#2 - 18.07.2022 11:59
Ben herhangi bir saldırma emotesi vermiyorum.

#3 - 18.07.2022 13:07
Ben herhangi bir saldırma emotesi vermiyorum.

Videonun öncesini yüklersen eğer senin de bana emotesiz şekilde saldırdığını gözlemleyebilirler. Savunmamı gerçekleştirdim ve elimde silah var kaçmak yerine bana doğru koşuyorsun. Fear RP yapman gerekiyor. Daha fazla ileti göndermeyeceğim. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 18.07.2022 16:31 Jorleion »

#4 - 18.07.2022 17:42
Fear rp yapman gerekiyo bla bla, eğer şikayetin varsa git aç şikayetini. Şuan olay senin bana dm atman. Ek olarak videonun öncesinde de öyle birşey yaşanmadı. Kanıtın varsa at.

#5 - 18.07.2022 20:51
Fear rp yapman gerekiyo bla bla, eğer şikayetin varsa git aç şikayetini. Şuan olay senin bana dm atman. Ek olarak videonun öncesinde de öyle birşey yaşanmadı. Kanıtın varsa at.

Güzel toksik ve yrb bir arkadaşımızsın, sana acıyorum. Umarım aile şefkati görürsün ve buna tanık olursun. Artı olarak video alan sensin, bu olayın öncesini de video almalısın. Hadi bb.  :-\

#6 - 18.07.2022 21:24
Aynen kanka , işine gelmeyince boş konuşuyorsun. Asosyalin tekisin, dışarı çıkıp biraz çimlere basmanı tavsiye ederim. hadii bb  O:-)

#7 - 20.07.2022 12:43
Chatlogdan belli olduğu üzere kişiyi kışkırtmışsınız. Ceza verilmeyecek.