Konu: [14.07.2022 - Birden Fazla Kişi] SpawnKill  (Okunma sayısı 347 defa)

#0 - 14.07.2022 13:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Sarkisyan- @BatuhanC the Emperor + Hayrabed Zebunyan- @Quiwy + Alex_Jamgochian- @pistol + Pertag Pogosian- @theKerem + Christian Majeed- @Replika   + Jasper Gransty- @EmreHakan0
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael Navarra- @Fowy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.56 - 14-07-2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar spawnkill ihlalini gerçekleştiriyor, Rk'lı olmamıza rağmen birden fazla kez düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların bunu yapışı ilk defa değil, ceza almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 14.07.2022 13:56 Martis »

#1 - 14.07.2022 13:55
Laptop ile oynarken sizinle rol yapıyordum, Michael Navarra bunu bilir. Rol yaptık. O esnada laptop ile oynadığımdan dolayı klavyeye yazarken elim touchpade bastı ve tekme attım, sadece 1 defa yapıp bir daha tekrarlamadım. İhlal olduğunu düşünmüyorum çünkü elimde olan bir şey değil. iyi günler.

#2 - 14.07.2022 13:55
Esir tutuluyorsunuz, hiçbir şekilde Fear-RP yok. Karakterlerinizi bırakıyorum, daha sonra ise henüz hood bölgemden çıkmadan saçma sapan bir rol sergileyip karakterime karşı Fear-RP kuralını çiğniyorsunuz. İkinci defa düşürmemin sebebi tamamen rolsel ilerlemeden kaynaklıdır.

"Dalga mı geçiyorsun?!"
"Bunları unutmayın." gibi tehditvari konuşmalar yapıyorsunuz, daha yeni esirlikten salınmışsınız ve yaralısınız. Eğer böyle bir rol sergilersen vurmam gayet normal bir durum. Bunun için ceza atılacaksa atılabilir, her şey rol dahilinde ilerledi.

#3 - 14.07.2022 13:57
Laptop ile oynarken sizinle rol yapıyordum, Michael Navarra bunu bilir. Rol yaptık. O esnada laptop ile oynadığımdan dolayı klavyeye yazarken elim touchpade bastı ve tekme attım, sadece 1 defa yapıp bir daha tekrarlamadım. İhlal olduğunu düşünmüyorum çünkü elimde olan bir şey değil. iyi günler.
Eliniz birden fazla kez mi çarpıyor, beni birden fazla kez düşüremezsiniz.

#4 - 14.07.2022 14:01
Esir tutuluyorsunuz, hiçbir şekilde Fear-RP yok. Karakterlerinizi bırakıyorum, daha sonra ise henüz hood bölgemden çıkmadan saçma sapan bir rol sergileyip karakterime karşı Fear-RP kuralını çiğniyorsunuz. İkinci defa düşürmemin sebebi tamamen rolsel ilerlemeden kaynaklıdır.

"Dalga mı geçiyorsun?!"
"Bunları unutmayın." gibi tehditvari konuşmalar yapıyorsunuz, daha yeni esirlikten salınmışsınız ve yaralısınız. Eğer böyle bir rol sergilersen vurmam gayet normal bir durum. Bunun için ceza atılacaksa atılabilir, her şey rol dahilinde ilerledi.
Beni hiçbir şekilde sistemsel düşüremezsin, ortada fear-rp yoksa bile şikayet açmalısın spawnkill kuralını ihlal etmen gerekmiyor. Az önce yaptığın savunmadaki gibi bir sorun veya ihlal görüyorsan şikayet açmalısın.

#5 - 14.07.2022 14:04
Fear-RP sergilemeyip rolde saçma sapan cümleler kullanırsanız böyle vurulursunuz. Kurallarda Fear-RP yapmayan birisini vuramayacağım yazmıyor, buna da sen karar vermiyorsun. Sistemsel düşürdüm, rolünü düzgün yapsaydın. Kendi adıma başka bir şey yazmayacağım, sonuçlanabilir.

#6 - 14.07.2022 14:06
Sol üst tarafta 180 saniye düştüğün yazıyor, benim bildiğim kadarıyla sadece silahla vurulduğunda 180 saniye RK süresi oluyor. Bu konuyu atlıyorum, ben senin karakterini yerde hiçbir zaman tekmelemedim, role dahi girmedim. Siz vurduktan sonra eve bırakıp çıktık, hasarlarında bug oluşmuş. Seni yerde tekmelediğimi dair bir video ya da herhangi bir ekran görüntün varsa atmalısın ki şikayeti inceleyen yetkili hakkımda yanlış karar vermesin.

#7 - 14.07.2022 14:10
Her şey ortada, sonuçlanabilir.  :sampanya:

#8 - 14.07.2022 14:28
Sizi sürükleyip yere bıraktığımız zaman iki dakika afk kaldığımızda hemen koltuğa geçip hiç yaralı olmamış gibi oturma animleri yapıyordunuz. Bende bunu size tekrardan hatırlatmak için düşürdüm farkına var diye.  :garip:

/sit, onu kullanabilirsiniz. Bu oturma animi tamamen kışkırtma için, bende dövdüm.  :garip: >:( :garip:

#9 - 14.07.2022 14:39
Sizi sürükleyip yere bıraktığımız zaman iki dakika afk kaldığımızda hemen koltuğa geçip hiç yaralı olmamış gibi oturma animleri yapıyordunuz. Bende bunu size tekrardan hatırlatmak için düşürdüm farkına var diye.  :garip:

/sit, onu kullanabilirsiniz. Bu oturma animi tamamen kışkırtma için, bende dövdüm.  :garip: >:( :garip:
Karakterimizin oturma sitili çok önemli değil, emotelerinize uyuyoruz. Aktif rolde iki dakika afk kaldığını söylemişsin, hepiniz aktif rolde afk mı kaldınız? Bununda göz önünde bulundurulmasını istiyorum.