Konu: [14.07.2022 - Birden Fazla Kişi] SpawnKill  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.07.2022 14:45
yapma yaa :( :garip: :garip:

#11 - 14.07.2022 14:58
Sizi sürükleyip yere bıraktığımız zaman iki dakika afk kaldığımızda hemen koltuğa geçip hiç yaralı olmamış gibi oturma animleri yapıyordunuz. Bende bunu size tekrardan hatırlatmak için düşürdüm farkına var diye.  :garip:

/sit, onu kullanabilirsiniz. Bu oturma animi tamamen kışkırtma için, bende dövdüm.  :garip: >:( :garip:
Yaralı haldesiniz 10 kişi var orada koltuğa geçip oturma animi atıyorsunuz. Timur Sarkisyan karakteri emir vererek rahatınızı bozmamızı istiyor. Koltuktan inmen için  uziyle emoteyle bir defa bacağına sıkıyorum yaralı durumuna düşmüyorsun 26 canın kalıyor daha sonra birisi seni vuruyor ve yaralı durumuna düşüyorsun. Bunun için jail yiyeceğimi düşünmüyorum bacağına sıkıyorum.

#12 - 14.07.2022 15:02
Sizi sürükleyip yere bıraktığımız zaman iki dakika afk kaldığımızda hemen koltuğa geçip hiç yaralı olmamış gibi oturma animleri yapıyordunuz. Bende bunu size tekrardan hatırlatmak için düşürdüm farkına var diye.  :garip:

/sit, onu kullanabilirsiniz. Bu oturma animi tamamen kışkırtma için, bende dövdüm.  :garip: >:( :garip:
Yaralı haldesiniz 10 kişi var orada koltuğa geçip oturma animi atıyorsunuz. Timur Sarkisyan karakteri emir vererek rahatınızı bozmamızı istiyor. Koltuktan inmen için  uziyle emoteyle bir defa bacağına sıkıyorum yaralı durumuna düşmüyorsun 26 canın kalıyor daha sonra birisi seni vuruyor ve yaralı durumuna düşüyorsun. Bunun için jail yiyeceğimi düşünmüyorum bacağına sıkıyorum.
Orada 10 kişi yok bu birincisi, ikincisi emotelerle koltuktan atabilirsiniz. Sistemsel düşürmenize gerek yok.

#13 - 14.07.2022 15:03
Oldu olacak bütün birlik sırayla düşürelim ama spawnkill sayılmasın? Arkadaşlar birbirinizi uyaramıyorsanız veya o kadar göz karartacak derecede kinlendiyseniz biraz mola verin.

#14 - 14.07.2022 15:06
Spoiler: GösterGizle
Esir tutuluyorsunuz, hiçbir şekilde Fear-RP yok. Karakterlerinizi bırakıyorum, daha sonra ise henüz hood bölgemden çıkmadan saçma sapan bir rol sergileyip karakterime karşı Fear-RP kuralını çiğniyorsunuz. İkinci defa düşürmemin sebebi tamamen rolsel ilerlemeden kaynaklıdır.

"Dalga mı geçiyorsun?!"
"Bunları unutmayın." gibi tehditvari konuşmalar yapıyorsunuz, daha yeni esirlikten salınmışsınız ve yaralısınız. Eğer böyle bir rol sergilersen vurmam gayet normal bir durum. Bunun için ceza atılacaksa atılabilir, her şey rol dahilinde ilerledi.

Lucas Leggio karakteri IC'de öyle bir şey söylemesinin nedeni köpeğe kinlendirmek için ateş açmanızdır ben sesimi çıkarmadım ve yaptığınız saçma sapan rklardan sıkıldım, şikayetçiyim ceza almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 15.07.2022 11:54 Fowy »

#15 - 15.07.2022 04:56
ortada hiçbir emote olmadan ve orada köpek bulunmuyorken bir komutla getiriyorsun, rolünü hiç yapmadan. daha sonrasında, /benim bölgemde/ yaralı olduğun halde, fear-rp yapmadan "bunları unutmayın, dalga mı geçiyorsun" gibi cümleler kullanırsan seni her türlü vururum. köpeğini de, seni de. sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 15.07.2022 05:05 pistol »

#16 - 15.07.2022 08:28
Laptop ile oynarken sizinle rol yapıyordum, Michael Navarra bunu bilir. Rol yaptık. O esnada laptop ile oynadığımdan dolayı klavyeye yazarken elim touchpade bastı ve tekme attım, sadece 1 defa yapıp bir daha tekrarlamadım. İhlal olduğunu düşünmüyorum çünkü elimde olan bir şey değil. iyi günler.
Eliniz birden fazla kez mi çarpıyor, beni birden fazla kez düşüremezsiniz.
Ben sadece bir tane yumruk atmışım, onda da öyle oldu. İyi fdofurmlar.

#17 - 15.07.2022 11:54
ortada hiçbir emote olmadan ve orada köpek bulunmuyorken bir komutla getiriyorsun, rolünü hiç yapmadan. daha sonrasında, /benim bölgemde/ yaralı olduğun halde, fear-rp yapmadan "bunları unutmayın, dalga mı geçiyorsun" gibi cümleler kullanırsan seni her türlü vururum. köpeğini de, seni de. sonuçlanabilir
Şİkayetlerinizde bulunuyor kardeşim, savunmanızda bunları yapmayın. Teşekkürler, savunmalarınız  bittiyse sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#18 - 15.07.2022 12:15
yapma ya kardeşim

#19 - 15.07.2022 14:01
yapma ya kardeşim
Maalesef yaptım.  :sampanya: