Konu: Ryan, Lucas Leggio Emotesiz ateş  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 13:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan Leggio, Lucas Leggio @crips @Martis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @theKerem

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.07.2022 - 21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile Jefferson basketbol sahasında denk düşüyoruz, ateş ederlerken ben emote veriyorum fakat onlardan emote göremiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.07.2022 13:14
Arkadaşlar bana Drive-by kalkıyor, o anda araçtan inerken emote verme zorunluluğum yok. İlk sıkan sizsiniz, videosu birazdan gelecek.

#2 - 14.07.2022 13:42
yine de emote vermen gerekiyor.

#3 - 14.07.2022 13:52
yine de emote vermen gerekiyor.
Videoyu birazdan atacağız, ekstra ekleyeceğimiz bir şey yok. Sonuçlanabilir, adamlar Drive-by kalktıktan sonra emote veremem.  :sampanya:

#4 - 14.07.2022 14:24
Merhaba Replika, öncelikle şikayet açman çok hoşuma gitti, orada ki sebebsizce sıkan ve hasar veremeyen arkadaşı merak etmiştim, :) insan anca kendini bu kadar jailletmek için oynar, öncelikle 4 seviye karakterin ile attığın dm için teşekkürler. İşte olduğum için video,ss ve gerekli kanıtları akşam ileteceğim kusura bakmayın eve geçtiğim an elinizde olacaktır.  Akşama kadar bir savunma yapacağım.

#5 - 14.07.2022 14:37
Selamlar konudan alakasızım ama bir cevap vermek istiyorum, İlk olarak arkadaşlara DRİVE-BY kalkıyorsunu ve ardından ateş açıyorsunuz bildiğim kadarıyla Vice roleplayde size emoteli ateş açıldıktan sonra veya saldırdıktan sonra emote atma zorunluluğu yok diye biliyorum.  :palmiye:

#6 - 14.07.2022 15:44
Selamlar konudan alakasızım ama bir cevap vermek istiyorum, İlk olarak arkadaşlara DRİVE-BY kalkıyorsunu ve ardından ateş açıyorsunuz bildiğim kadarıyla Vice roleplayde size emoteli ateş açıldıktan sonra veya saldırdıktan sonra emote atma zorunluluğu yok diye biliyorum.  :palmiye:
Gayet doğru bir açıklama yapılmış bir taraf emote verip sıktıktan sonra diğer tarafın emote vermesine gerek kalmıyor bunu yıllardır oynayan birinin bilmemesi saçma.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 15:51 Martis »

#7 - 14.07.2022 22:16
SS'ler ile yönetimi meşgul etmek istemedim,

Arkadaşlar ilk ateşi açmalarına rağmen hangisinin emote verdiğini görmek istiyorum, Replika. Şikayet açmadan önce lütfen hatalarınızı gizleyip açınız. :)

#8 - 14.07.2022 22:16
Herhangi bir şekilde farklı savunma yapılmayacak, arkadaşlar yapmayacak ise sonuçlanabilir.

#9 - 15.07.2022 04:13
Şikayet incelemede.

@hasaninhothemonarch son videoya savunma yapın, başka birisinin savunma yapmasına gerek yok. Savunmanızı tek iletide yapın, ardından beni etiketleyin.