Savunmayı ikimiz adına yapıyorum, tek bir ileti./b bölmemin nedeni bir rolde 6 kere sistemsel düşmem, sabahın 4'ünde uyumaya gideceğim adam beni yeninden sistemsel olarak düşürüyor. Düşürmesinin nedeni tekrar olacak baskında benim katılmamı sağlamak ama bunu yaparken swapnkill ihlalini gerçekleştiriyor.
Ortak nezaket ise sabahın 4'ünde 6'ncı kere düştüğümden dolayı /b bölüp biraz sinirimi belli ettim, hakaret edici bir cümle yok ortada. Sizi uyarmak niyetinde söyledik.
Mix'e gelicek olursak, arkadaşım benim afk olduğumu sanıp Michael Navarra karakteri bana pm'den ic'ye bakmamı söylüyor. Orada yer söyleyip birini çağırmıyoruz, beni uyarıyor sadece.
Köpeği yanlışlıkla çıkardım, orada kalmaması için yanıma çağırdım, köpeği gizleyecektim ki vurdular zaten.
Fear Rp'ye gelicek olursak adamlar bize kışkırtıcı rollerde bulunuyor, cevap vermediğimizde cevap vermemizi zorunda kılıyorlar. Cevap verdiğimiz zamanda emotlarla bizi dövüyorlar, sıkıyorlar. En sonda susar diye emote verdik, fear rp kuralını çiğnememek için. Kişilerin sorularına cevap vermekten başka bir şey yapmadık.
1.

2.

3.

4.

5.

6.