Konu: Rafayel Moses- rolden kaçmak, rki  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.07.2022 06:05
Ne anlatıyorsun? "Sizin multi hesabınız" dediğin eleman zaten ilk 4-5 q atışında olayda yoktu, en son ateş ettiğin zaman geldi ki o zaman geldiğinde halihazırda 5 defadan fazla q atmıştın. Dediğim gibi onu banlatan raporu da biz attık. Yönetimi kandırmaya oynama rica ediyorum

#11 - 14.07.2022 06:22
Ne anlatıyorsun? "Sizin multi hesabınız" dediğin eleman zaten ilk 4-5 q atışında olayda yoktu, en son ateş ettiğin zaman geldi ki o zaman geldiğinde halihazırda 5 defadan fazla q atmıştın. Dediğim gibi onu banlatan raporu da biz attık. Yönetimi kandırmaya oynama rica ediyorum

Yönetimi kandırdığım yok, sunucuda hile olan birisi vardı ve sürekli bana crash attırıyordu. Oyunum çöküp duruyordu, zaten sonrasında beni kaçırdınız role uydum quit/sq atacak olsam role devam etmezdim mantıkken değil mi? RK konusuna gelirsek orada hile beni slaplıyor ve yaralıya düşürüyor. Bende hilenin yaptığı bu davranışı görmezden gelerek RK'ya uymuyorum. Olması gereken de bu zaten.

#12 - 14.07.2022 13:20
Tabii sen gel durmaksızın çatış, tam düşünce veya düşeceğin vakit hile sana crash attırsın. Küçük çocuk olsa kanabilirdi ama üzgünüm. Fazlasıyla ileti geldi daha gelmesin savunmalar yapılmış.
Şimdi öğrendim ki senin bize suçunu attığın sobeitci arkadaş en başta senin driveby şoförlüğünü yapan arkadaşın alt karakteriymiş  :D https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=6141
Kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz başka bir şey yok. Sonuçlansın
« Son Düzenleme: 14.07.2022 13:55 Unban Terminus »

#13 - 15.07.2022 04:06
Ceza uygulanacak.