Konu: Fear-RP - Miguel Saavedra  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 13.07.2022 17:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Saavedra - @Doğan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timur Sarkisyan @BatuhanC the Emperor - Mardoun Tavitian @edvin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vurduk, vurulduktan sonra yerde bize küfürler edip tehditler savuruyor :garip:.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.  :-\

« Son Düzenleme: 13.07.2022 17:31 EmreHakan0 »

#1 - 13.07.2022 18:00
Senin adına üzülüyorum, aynı ss den 2 farklı şikayet açacak kadar toxic bir kişiliğe bürünmüşsün  O:-) :garip: OOC Ticaret yapmak kadar toxic olmayı da iyi öğrenmişsin. Neyse savunmamı yapayım. Kişi hiçbir şey yokken yanıma gelip hakaret ediyor, maskeli olduğu için tanımıyorum ve arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Ben de "anneni" şeklinde kısa bir şey yazıyorum. Direkt silahına davranıp düşürüyorsun. Küfür edip duruyorsun, ben de o kadar küfür edecek kadar özgüvenli olduğunu düşünüp, "erkek isen maskeni çıkar" diyorum. Daha vurmadan önce hakaret ettim, yaralıya düştükten sonra bir hakaret etmedim. Kanıtım da aşağıda, kişi daha bana dm atmadan önce hakaret ettim, yetkilileri kandırmak için /timestamp kapatmış max ooc ticaretçi mantığı   :-\

https://cdn.discordapp.com/attachments/875861147385995304/996792573647650826/sa-mp-344.png

#2 - 13.07.2022 18:12
Ne anlatıyon sen kanka kafayı sıyırmışsın. Devrik cümle kurmamayı öğrenmen lazım acilen, dediklerinden bir şey anlaşılmıyor, sıyrılmak için saçma sapan şeylere başvuruyorsun bu şikayetin altında şimdi OOC ticaret ne alaka? Sadece savunma yapman lazım, ayrıca banım açılacak üzüldün biliyorum ama delirmene gerek yoktu :/ Ayrıca sen orada bir şey yazsan da yazmasan da biz zaten seni vuracaktık, birliğinle aktif savaş halindeyiz, arkadaşların da sansan bu sefer arkadaşlarına emotesiz vurduğun için troll yapmış oluyorsun değil mi? Yine iki türlü haksız yere düşüyorsun, dört bucak oldun sıyrılamıyorsun, başka bir şeyler sunsana ama sadece savunma hakkında, delirdiğin OOC ticaret konularını bir kenara koyarak.
« Son Düzenleme: 13.07.2022 18:22 EmreHakan0 »

#3 - 13.07.2022 18:28
Savunmayı yapmıştım zaten, tekrar yapayım. Yanıma birden maskeli bir şekilde geliyorsun, direkt hakaret ediyorsun. Ben de arkadaşım olacağını düşünüp "anneni" diyorum. Daha sonra araçtan iniyorsun, sıkıyorsun. Yaralıya düşürdükten sonra küfürler savunuyorsun. Ben de tonlarca küfür edecek kadar özgüvenli ise maske çıkarmama sebebini merak edip "erkeksen maskeni çıkart" diyorum. Ondan sonra herhangi bir şey demiyorum zaten. Fear RP'lik bir durum yok. Hakaret ettiğim tek bir kısım var, o da senin hakaret ederek yanıma geldiğin kısım. Zaten tek hakaretimden sonra ateş ettin, daha sonra hakaret etmedim. Başta troll yorum atıp sonra düzenleyerek komik olduğunu sanıyorsun sanırım, şaklabanlığını burada yapma. Savunmam bu kadar.

sadece sıkmadan önce hakaret ettiğimin kanıtını bırakmayı unutmuşum, aşağıya bıraktım. Yaralıdan sonra dediklerimi sen almışsın zaten.

https://cdn.discordapp.com/attachments/875861147385995304/996792573647650826/sa-mp-344.png
« Son Düzenleme: 13.07.2022 18:35 Doğan »

#4 - 13.07.2022 18:40
Ben de tonlarca küfür edecek kadar özgüvenli ise maske çıkarmama sebebini merak edip "erkeksen maskeni çıkart" diyorum. Ondan sonra herhangi bir şey demiyorum zaten. Fear RP'lik bir durum yok.

Savunman yalandan ibaret, bir dediğin diğerini tutmuyor. Admin kararı bekleyebiliriz.

#5 - 13.07.2022 18:55
Ben de tonlarca küfür edecek kadar özgüvenli ise maske çıkarmama sebebini merak edip "erkeksen maskeni çıkart" diyorum. Ondan sonra herhangi bir şey demiyorum zaten. Fear RP'lik bir durum yok.

Savunman yalandan ibaret, bir dediğin diğerini tutmuyor. Admin kararı bekleyebiliriz.

Kendi attığın ss'e bakabilirsin, "erkeksen maskeni çıkart" dedikten sonra gerçekten bir şey demedim. :D Uzatmaya gerek yok, sonuçlanabilir.

#6 - 14.07.2022 15:20
Kendinizi savunmak için şikayet açılıyor, siz etiketleniyorsunuz. Savunma yapmak yerine niçin diğer tarafın zaaflarını öne sürüyorsunuz? Alakasız savunma yapmışsınız, vurulduktan sonra yazdıklarınız için şikayet açılmış, siz vurulmadan önceki kanıtları sunuyorsunuz. Ceza alacaksınız.