Konu: [13.07.2022] Miguel Saavedra  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Saavedra @Doğan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içinde düşman olduğumuz bir oluşumun üyesiydi, sabit duruyordu bende onu vurdum. Vurduktan hemen sonra pmden bana karşı pm üstünden saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı oyunda vurmadım, ona karşı rol içi ya da dışında bir hakarette bulunmadın ama /karakteri/ yaralıya düştü diye bana oocden saldırmaya başladı, argo kullandı. OOCde vurulmadığını bilmesi gerekiyor. Karşılıklı saygı önemli.

#1 - 13.07.2022 18:11
Güzel abartmışsın, ekran görüntülerinde herhangi bir argo/hakaret görmüyorum. Bisiklet ile 200 gittiğim infernusa yetiştin, videom yok keşke olsaydı. Hızlıca giden bisikletten atlayıp direkt sıktığın için güzel non-rp :D yazıyorum. Üçüncü parti yazılım kullanarak DM attığın için bir anlık öfkeleniyorum fakat sana PM üzerinden herhangi bir hakaret etmiyorum. Umarım sen ve arkadaşlarınız böyle basit sebepler yüzünden şikayet açmayı bırakırsınız :D

#2 - 13.07.2022 18:17
Öncelikle olayı abartan sensin, "ROL İÇİNDE, TAMAMEN SANAL OLAN" bir dünyada vuruldun diye bana pmden bir şeyler sallaman hoş değil. Bende sana pm üstünden karşılık verseydim anlardım ama bir an olsun saygımı bozmamama rağmen sen sürekli olarak laf yetiştirip argo kullandın. Bu yüzden sana şikayet açtım. 200 ile bisiklet ile gitseydim inan bana loglara düşerdim ve hemen ardından banlanırdım. Öfke ile kalkan zarar ile oturur, şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 14.07.2022 15:57
@Doğan niye birilerine karşı sürekli toxiclik yapıyorsunuz? Niçin rolü rolde bırakmayıp başkalarına iğneleyici yaklaşımlarda bulunuyorsunuz? Sürekli olarak adınızı oyuncu şikayetlerinde görüyoruz, yönetim olarak. Bu kötü bir ün. Daha fazla isminizi oyuncu şikayetlerinde görmeye devam edersek yasaklama uygulayacağız. Davranışlarınızı düzeltin ve toxic tavırlarınızı bir kenara bırakın. Ortak nezaket kapsamında ceza alacaksınız.