Konu: META gaming, Yetersiz Rol Bilgisi, DM. Toplu şikayet, Rol bilgisi (?)  (Okunma sayısı 611 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 12.07.2022 17:00
Böyle tiplerle muhattaba girdiğim için kendime kızdım. Dediği gibi sonuçlanabilir. Şu emojilere, tavra bak. Kuran çarpsın kusasım geliyor. OOC mafyaymışız. Discord ekle oradan konuşalım diyorum, yok diyor. Aklı sıra bizi buradan konuşturup ortak nezaketten jail attıracak.

Son iletin olsun sefa247, daha fazla ileti görmek istemiyorum. Gelip sizinle de discord da tartışacak seviyeye düşmedim. Sonuçlanabilir, son ileti olsun lütfen. İyi eğlenceler & İyi forumlar.  :garip: :o

#31 - 12.07.2022 17:17
@Rusky bu yanıtları yazarken çok düşünüyor musun? Ortada ihlal bile yok hala durmadan birlik arkadaşlarımı tahrik ediyorsun biraz sabret şikayet sonuçlansın olur mu   O:-)

#32 - 12.07.2022 19:46
@Rusky bu yanıtları yazarken çok düşünüyor musun? Ortada ihlal bile yok hala durmadan birlik arkadaşlarımı tahrik ediyorsun biraz sabret şikayet sonuçlansın olur mu   O:-)
Emin ol senin kadar düşünmüyorum Okanius!, :garip: sonuçlanabilir. Daha fazla iletiye gerek yok.  O:-)

#33 - 13.07.2022 09:58
Merhabalar, kendi koyduğunuz sslerin sonuncusunda ve karşı tarafın koyduğu ssler bile savunma için yeterliydi. 4 sayfa olmasına gerek yoktu aslında. Bir kere gözükmüşsünüz ki bu yeterli bir sebep, karşı taraf koailsyon olduğu için kimin hangi birlikte yer aldığını bilmesi normal. Onlardan değilseniz, karşı taraftansınız demektir. İyi roller.