Konu: META gaming, Yetersiz Rol Bilgisi, DM. Toplu şikayet, Rol bilgisi (?)  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.07.2022 01:33
Bu seferde kendi adıma konuşacağım, forumu fazla kirlettiğim için kusura bakmayın.

Güzel dostum ekran görüntülerinde bir adet textim bile yok, neden çevrende gördüğün uçan kuşa bile şikayet açtın? Şikayette yazım bile yok, buna bakılarak Daniel Caligiuri ismi incelenilirse sevinirim.

#11 - 12.07.2022 02:10
Kendinizle çelişiyorsunuz baylar, attığınız SS'de herhangi bir rolüm yok. Sadece orada durmuşum bunu yeterli olarak görmüşsünüz kendi kafanızda :p Ayrıca discord adresini falan atmışsın, discorda gelip seninle tartışma yapacak kadar seviyesiz birisi değilim dostum. Gizlimiz ve saklımız yok, söyleyeceğin bir şey varsa söyle buradan. Sefa247 ne demiş, attığın ss de bir tane texim bile yok, dostum sizin attığınız SS'de de benim 1 tane bile textim yok  ??? :D Orada siviller de duruyordu ayrıca, textim bile olmayan bir SS'den aaa bu kesin gürcülerden, sıkın mı dediniz? Tabii, üstte Lashvili yazıyor sizde rol yapmadan devam ettiğiniz için görüp sıkıyorsunuz, kendinizle çelişmeyin baylar. Savunmanız bitmiş gibi, sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Savunma için teşekkürler & iyi forumlar.  :o

#12 - 12.07.2022 02:35
Dostum sen ciddi misin ya? Attığın SS'de zaten kanıtlamışsın meta yaptığını.  :-\ Forumdan birlik üyelerine bakıp IC bir şey ilerletmeden mi sıkıyorsunuz siz?  :garip: Gerçekten çok garip, her neyse savunmalar bu kadarsa sonuçlanabilir. İyi geceler & iyi forumlar.

#13 - 12.07.2022 02:58
Video da istemişsin, yarın yüklerim dostum. Ayrıca benim sizin gibi gizlim saklım yok, sansürleme gereği neden duyayım? Herkesi kendiniz ile karşılaştırmayın lütfen.  :garip: O:-)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#14 - 12.07.2022 10:48
çok uzadı sonuçlansın

#15 - 12.07.2022 11:51
Video da istemişsin, yarın yüklerim dostum. Ayrıca benim sizin gibi gizlim saklım yok, sansürleme gereği neden duyayım? Herkesi kendiniz ile karşılaştırmayın lütfen.  :garip: O:-)
Oğlum ne gizlimizi saklımızı gördün? Karnından konuşma bana burada. Delikanlık gibi at kanıtlarını yüzleşelim, erkeksin ya hani lafta. Madem bu kadar ağlayacaksın gidip /eskisi gibi/ legal koşturacaksın. İllegal sana göre değil gülüm benim, burası kurtlar sofrası. VCPD koşturup beanbagle adam vurmaya devam et. İnsanın vicdanında biraz onur gurur olur, sen de onlarda yok olmuş. Her neyse, devam et böyle. Dediğim gibi, buradan boru boru ötmek yerine SEFA#5551 gel orada derdini anlat.

((düzenle yaptım, şunu eklemek istiyorum.))

Arkadaş havadaki buluta, arabanın egzozundan çıkan dumana kadar şikayet açmış. On beş iletisi var, on ikisi şikayet. Burada da hem bizi, hem de yetkilileri yemeye çalışıyor.

Kurtlar sofrası?  ::) :garip: OOC Mafyacılığı bıraktığın zaman gelip tekrar rol yaparsın umarım dostum.. Hala discord vermeye devam ediyorsun, dediğim gibi discorda gelip seninle tartışacak kadar seviyesiz değilim. Yaptığınız ihlal ortada, herhangi bir rol yok tek SS'den ve META yaparak Forum üzerinden Aaaa bu gürcülerden, vuralım bunu mantığındasınız. VCPD oluşumunu buraya katman da ayrı bir epiklik zaten, kimin ne rolü yapacağına kişi kendisi karar verir. İllegal sana göre değil demişsin, emin ol senin yaşın kadar benim illegalde rol yapmışlığım var dostum, daha fazla kendini rezil etmemelisin bence. Videoyu da yükleyeceğim birazdan, iyi eğlenceler & İyi forumlar.

#16 - 12.07.2022 11:56
Oğlum ne gizlimizi saklımızı gördün? Karnından konuşma bana burada. Delikanlık gibi at kanıtlarını yüzleşelim, erkeksin ya hani lafta. Madem bu kadar ağlayacaksın gidip /eskisi gibi/ legal koşturacaksın. İllegal sana göre değil gülüm benim, burası kurtlar sofrası. VCPD koşturup beanbagle adam vurmaya devam et. İnsanın vicdanında biraz onur gurur olur, sen de onlarda yok olmuş. Her neyse, devam et böyle. Dediğim gibi, buradan boru boru ötmek yerine SEFA#5551 gel orada derdini anlat.

Arkadaş havadaki buluta, arabanın egzozundan çıkan dumana kadar şikayet açmış. On beş iletisi var, on ikisi şikayet. Burada da hem bizi, hem de yetkilileri yemeye çalışıyor.

Dediğine göre havada uçan kuşa şikayet açmışım, havada uçan kuşu bile META ile vurduğunuz için olabilir mi? Biraz mantık sadece, biraz.  O:-) :garip:

#17 - 12.07.2022 12:08

Kullandığın kelimeler.. Gerçekten yazık ya, ne bu OOC mafya mısın sen dostum? Umarım bir gün "sadece" rolde mafya olursun, IC-OOC karıştırmazsın.  :-\ :garip:

#18 - 12.07.2022 12:11
Her neyse, şikayeti boş yere 2 sayfa yapmaya gerek yoktu tek istediğim benim Gürcü oluşumunda olduğuma dair bir kanıtın sunulması, IC olarak elde edilen bir kanıt. IC olarak onlardan olduğumu kanıtlayın, Star Caddesinde mekan önünde dikilmiş gibi saçma kanıtlar değil lütfen. Kanıtız yoksa da ihlalinizi kabul edebilirsiniz, iyi eğlenceler & iyi forumlar.

#19 - 12.07.2022 12:30
Arkadaşlar adına yeterli bir savunma olur, savaşın başladığı yerde Gürcü karakterlerin arkasında dikilip rolü izliyordun, dinliyordun. Hatta hatırladığım kadarıyla silahın da vardı ve karşılık vermiştin. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat üstteki dediklerim ve aşağıya bırakacağım SS arkadaşlar için yeterli olacağını düşünüyorum.

Spoiler: GösterGizle

Rolle herhangi bir alakam yok, senin şikayetle alakan olmadığı gibi mesela. Ek olarak silahın vardı ateş etmişsin diyorsun, kanıt nerede? Kanıtını göster, iftira atmadan konuş. Benim silahımın olmadığına dair kanıtım var. Dediğini destekleyecek bir kanıtın yok maalesef, şikayetle alakan yok yorum yapma.  :garip: