Konu: META gaming, Yetersiz Rol Bilgisi, DM. Toplu şikayet, Rol bilgisi (?)  (Okunma sayısı 466 defa)

#0 - 11.07.2022 23:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Luchetti @Fluxxy , Lucas Mancuso @Okanius! , Joe Cotelli @PAPA , Jerold Bovente @Ryu , Gregor Salieri @insankasabı63 Daniel Caliguiri @sefa247

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2022 - 23:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta Gaming, DM, Yetersiz Rol Bilgisi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde gidiyordum, crash aldığım için oyuna tekrar girdim ve bir anda arkadaşlar gelip sıkmaya başladı. Main Street'a daha dün katıldım, kontrol edilebilir. Herhangi bir role henüz girmedim, arkadaşların İLAHİ güçleri olmalı ki benim onlardan olduğumu anlamış olmalılar. Daha sonra Thomas arkadaşımız yaptığı ihlali fark ediyor ve "sokmak isteyen Joe Cotelli ile kaçıyor", kaçmaları beni açıkcası ilgilendirmiyor. DM atarak silahsız & benim kimden olduğumu bilmeden vuran arkadaşlardan, daha sonrasında kaçırmaya çalışmaları gerçekten komik ve rol bilgisizliğini gösteriyor. Kısaca, arkadaşlar benim  rol zevkimi bozdu, ben bu duruma maruz kalmak zorunda değilim. En ağır cezayı alsınlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bir oyun için OOC kin yapmaya gerek yok, Meta ile adam vurmak başka bir kafa zaten :p

« Son Düzenleme: 12.07.2022 00:03 Rusky »

#1 - 12.07.2022 00:02

@sefa247 Bu arkadaşımız da eksik kalmasın tabii ihlalden :p

#2 - 12.07.2022 00:12
Benim olayla bir alakam yok, herhangi ihlalde yok. IC süreçle ilerlemiş

#3 - 12.07.2022 00:29
Selamlar, bu savunmam birlik adınadır.

Biz kimseye ateş etmedik, bizim arabamızda olduğuna dair kanıt gösterirsen biz tamam diyeceğiz. Metagaming yaptığımızı nereden çıkardın? Şehrin en aktif bölgesinde yere düşmüşsün, biz de geçerken seni gördük ve yanaştık. Kaçırmaya çalıştık fakat kaçırmadık, çünkü ortada bizle alakalı bir şey olmadığını fark ettik. Son SS'e bakılırsa; "Thomas Luchetti: Bunu tanıyor musunuz ki? Onlardan olduğundan emin değilseniz gidelim." demiş ve ondan sonra yanlışlık olduğunu anlamışız. "Sizinle herhangi bir rolüm yok" gibi bir dalga yok zaten, düşman birlikteysen ya o savaşa gireceksin ya o savaşa gireceksin, o işler rolle dönmüyor maalesef böyle konularda. Açıklamada rol bilmiyorlar gibi cümleler hoş olmuyor. Rol bilmeyen biri zaten yedi yüz sayfaya kadar bir birlik yürütemez.

Detaylarda OOC kine gerek yok demişsin fakat ismimi başlığa eklediğin halde @sefa247 Bu arkadaşımız da eksik kalmasın tabii ihlalden :p yazmışsın. Güzel dostum, şikayetinde kendinle çok çelişiyorsun.

Kafanda takılan başka sorular varsa istediğin gibi cevaplayabilirim çünkü açılmak için açılmış bir şikayet. Sana iyi geceler. Teşekkür ederim.

#4 - 12.07.2022 00:34
Kaç aydır açık olan bir birliksiniz dostum, bir zahmet 700 sayfa yapın. Sadece hoodda rol yapmak bir şeyi değiştirmez, Rol SS çıkarmak çok zor olmasa gerek, zaten birliğinizi 700 sayfa tanıtıma bağlıyorsanız diyecek bir şey yok :p Meta konusuna gelecek olursak, Birliğinizde olan arkadaşınız yolda giderken bana sıkıyor. Siz de gelip kaçırmak isteyerek sokun buna diyorsunuz, sence burada bir ihlal yok mu? Anlamak için Sadece biraz mantık kullanmak gerekiyor dostum, bu bir birlik şikayeti değil. Birlik adına savunma yapmanda epik olmuş, sonuçlanabilir. Umarım bu rol tarzından bir an önce kurtulursunuz. Ek:Thomas Luchetti'i PM'den uyarmasam orada role devam edecektiniz dostum, admin de çağırdım ve oradan gittiniz.  ???
« Son Düzenleme: 12.07.2022 00:37 Rusky »

#5 - 12.07.2022 01:12
Arkadaşlar adına yeterli bir savunma olur, savaşın başladığı yerde Gürcü karakterlerin arkasında dikilip rolü izliyordun, dinliyordun. Hatta hatırladığım kadarıyla silahın da vardı ve karşılık vermiştin. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat üstteki dediklerim ve aşağıya bırakacağım SS arkadaşlar için yeterli olacağını düşünüyorum.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#6 - 12.07.2022 01:16
Üstteki ssin yeterli olduğunu düşünüyorum.

#7 - 12.07.2022 01:23
Kaç aydır açık olan bir birliksiniz dostum, bir zahmet 700 sayfa yapın. Sadece hoodda rol yapmak bir şeyi değiştirmez, Rol SS çıkarmak çok zor olmasa gerek, zaten birliğinizi 700 sayfa tanıtıma bağlıyorsanız diyecek bir şey yok :p Meta konusuna gelecek olursak, Birliğinizde olan arkadaşınız yolda giderken bana sıkıyor. Siz de gelip kaçırmak isteyerek sokun buna diyorsunuz, sence burada bir ihlal yok mu? Anlamak için Sadece biraz mantık kullanmak gerekiyor dostum, bu bir birlik şikayeti değil. Birlik adına savunma yapmanda epik olmuş, sonuçlanabilir. Umarım bu rol tarzından bir an önce kurtulursunuz. Ek:Thomas Luchetti'i PM'den uyarmasam orada role devam edecektiniz dostum, admin de çağırdım ve oradan gittiniz.  ???
Komik olmayan emojilerini, saçma sapan tavrını ve bize laf sokmak için ima ettiğin cümlelerini buradan yansıtmak yerine; SEFA#5551. Gel buyur sohbet edelim, ne derdin varsa orada anlat. Bunu tehdit amaçlı anlama, şikayet üzerinden ilerleyelim diye diyorum. 

Şikayetin 2. savunmasına gelirsek: Söylediğine göre "Sokun buna." yazmışız. Doğru yazmışız. Rolde küfür etmek bile mi ihlal oldu? Hadi diyelim ihlal. Düşmanımıza küfür etmekte mi ihlal oldu?  "Thomas Luchetti'i uyardığım için gittiniz ve admin çağırmasam gitmezdiniz." diyorsun. Olayın yanlış olduğunu anladık ve bu yüzden gittik. Orada gerçekten kaçırmasak istesek gerçekten kaçırırdık, paşa paşa sen de role uyardın. Yaptığım savunmaya yönelik hiçbir şey yazmamışsın, anca bana laf sokmaya çalışmışsın itici sözlerinle, bu yüzden ben de sözlerin üzerinden gideceğim. Vallahi birader rol tarzımızdan herkes memnun, siz ve sizin gibiler hariç. Daha fazla uzatmayacağım. Tekrardan söylüyorum, hiçbir şey yazmamışsın doğru düzgün. Burada baba baba forum mafyacılığı oynamak yerine Discord'dan ekleyebilirsin, oldu da bana ulaşamadın forum pm atıp arkadaşlarımın Discord hesaplarını isteyebilirsin. Düzgünce konuşuruz, sohbet ederiz. Tekrardan iyi geceler lakin bu gece uyuyacak gibi bir halin yok sanırım, yeniden teşekkür ederim.

#8 - 12.07.2022 01:24
Vuruldun çünkü rakip taraftasın. Yaptığımız açık ve net savunma, iyi geceler. Daha fazla ileti gelmeyecek.

#9 - 12.07.2022 01:25
Arkadaşlar adına yeterli bir savunma olur, savaşın başladığı yerde Gürcü karakterlerin arkasında dikilip rolü izliyordun, dinliyordun. Hatta hatırladığım kadarıyla silahın da vardı ve karşılık vermiştin. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat üstteki dediklerim ve aşağıya bırakacağım SS arkadaşlar için yeterli olacağını düşünüyorum.

Yanıt yazarken bu ekran görüntüsünü göremedim, sayfayı yenilememişim. Bütün savunmaları daha da destekleyecek bir ekran görüntüsü. Fazla uzatmak istemiyorum, yönetici kararı beklenebilir.