Konu: META gaming, Yetersiz Rol Bilgisi, DM. Toplu şikayet, Rol bilgisi (?)  (Okunma sayısı 623 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#20 - 12.07.2022 12:34
Arkadaşlar adına yeterli bir savunma olur, savaşın başladığı yerde Gürcü karakterlerin arkasında dikilip rolü izliyordun, dinliyordun. Hatta hatırladığım kadarıyla silahın da vardı ve karşılık vermiştin. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat üstteki dediklerim ve aşağıya bırakacağım SS arkadaşlar için yeterli olacağını düşünüyorum.

Spoiler: GösterGizle

ssin yeterli olduğunu düşünüyorum, uzatmazsan seviniriz. sonuçlansın

#21 - 12.07.2022 12:38
Arkadaşlar adına yeterli bir savunma olur, savaşın başladığı yerde Gürcü karakterlerin arkasında dikilip rolü izliyordun, dinliyordun. Hatta hatırladığım kadarıyla silahın da vardı ve karşılık vermiştin. Yanlış hatırlıyor olabilirim fakat üstteki dediklerim ve aşağıya bırakacağım SS arkadaşlar için yeterli olacağını düşünüyorum.

Dostum, SS'i atan kişinin şikayetle bir alakası yok. Ek olarak SS'in yeterli olacağını düşünmenizi gerçekten anlamıyorum, orada herhangi bir emote attığımı ben göremiyorum, atmadım da zaten. Her ayakta dikileni vuruyor musunuz? Ek olarak beni vurduğunuz yer ne Castuccinin hood bölgesi, ne de Star Caddesi, ayakta dikildi gördünüz ve vurdunuz, olayı buna bağlıyorsanız zaten Death Match amacınızı belli ediyor, daha fazla iletiye gerek yok. Sonuçlanabilir, iyi eğlenceler & iyi forumlar.

#22 - 12.07.2022 13:22
Bulgarlardan, Latinlerden veya bizim ekipten olmadığına göre kimlerden olabilirsin? Sadece boşa algı yaratıyorsun ve düşünce de yediremeyip forumda ağlamaya başlıyorsun. Açıkçası yönetimi de kandırman hiç hoş değil. Yetersiz rol bilgisini de anlamış değilim, sanırım aklınca toksiklemeye çalışmışsın. Her neyse, bu görüntüler yeterli olur. Kaçırıp kaçırmamak da tamamen benim o haldeki keyfime kalmış. Eğer kaçırmak isteseydim paşa paşa rolünü yapacaktın. İyi forumlar&roller  :manifdog

:garip: :garip:

#23 - 12.07.2022 14:32
Bulgarlardan, Latinlerden veya bizim ekipten olmadığına göre kimlerden olabilirsin? Sadece boşa algı yaratıyorsun ve düşünce de yediremeyip forumda ağlamaya başlıyorsun. Açıkçası yönetimi de kandırman hiç hoş değil. Yetersiz rol bilgisini de anlamış değilim, sanırım aklınca toksiklemeye çalışmışsın. Her neyse, bu görüntüler yeterli olur. Kaçırıp kaçırmamak da tamamen benim o haldeki keyfime kalmış. Eğer kaçırmak isteseydim paşa paşa rolünü yapacaktın. İyi forumlar&roller  :manifdog

:garip: :garip:

Paşa paşa hiç bir şeyin rolünü yapmam, sıfır rol bilgili kişilerle mi uğraşacağım snece? Orada siviller de vardı dostum, sadece oradan kaçıyorum herhangi bir silahım veyahut emote'm beyniniz yetmiyor mu bunu düşünmek için? Az daha foruma girip birliklere bakın, oradan adam vurun. Bu zekayla çok yaşarsın umarım.  :garip: :garip: :garip: :'( :-\ :o Şikayet sonuçlanabilir.

#24 - 12.07.2022 14:33
Her neyse, şikayeti boş yere 2 sayfa yapmaya gerek yoktu tek istediğim benim Gürcü oluşumunda olduğuma dair bir kanıtın sunulması, IC olarak elde edilen bir kanıt. IC olarak onlardan olduğumu kanıtlayın, Star Caddesinde mekan önünde dikilmiş gibi saçma kanıtlar değil lütfen. Kanıtız yoksa da ihlalinizi kabul edebilirsiniz, iyi eğlenceler & iyi forumlar.
Allah Allah. Sen misin bu forumun yönetim ekibi? Öyle bir kural yok diyorum. Eğer iki birlik savaştaysa ve sen o birliklerden birindeysen, vurulduysan buna katlanmak zorundasın. "Kardeşim sen Gürcülerden misin?" diye role girip sonra mı vuralım? Otomatik tanıma rolleri gerçekleştiriliyor ve düşmanlık rolleri başlıyor.

#25 - 12.07.2022 14:34

Dostum, SS'i atan kişinin şikayetle bir alakası yok. Ek olarak SS'in yeterli olacağını düşünmenizi gerçekten anlamıyorum, orada herhangi bir emote attığımı ben göremiyorum, atmadım da zaten. Her ayakta dikileni vuruyor musunuz? Ek olarak beni vurduğunuz yer ne Castuccinin hood bölgesi, ne de Star Caddesi, ayakta dikildi gördünüz ve vurdunuz, olayı buna bağlıyorsanız zaten Death Match amacınızı belli ediyor, daha fazla iletiye gerek yok. Sonuçlanabilir, iyi eğlenceler & iyi forumlar.
Her ayakta dikileni vurmuyoruz. /Her ayakta dikilen Gürcü'yü vuruyoruz/ Amacımız zaten DM, çünkü savaştayız. Amacımız ne olsun kardeşim?

#26 - 12.07.2022 14:41
Selam sefa247 OOC mafyalığı bıraktığında umarım IC rol öğrenirsin, hayatında ve gireceğinde sınavda başarılar. Sonuçlanabilir, daha fazla sizinle muhattap olmak sıkıyor. İyi eğlenceler & İyi forumlar.  :garip: ::)

#27 - 12.07.2022 15:28
Selam sefa247 OOC mafyalığı bıraktığında umarım IC rol öğrenirsin, hayatında ve gireceğinde sınavda başarılar. Sonuçlanabilir, daha fazla sizinle muhattap olmak sıkıyor. İyi eğlenceler & İyi forumlar.  :garip: ::)
Attığın şikayetlerde yazım yok, emoteum yok. Neyin rolünü öğrenmekten bahsediyorsun? Oğlum sus artık ya, sus sus. Bunalttın yemin ederim. Sonuçlansın artık.

#28 - 12.07.2022 15:54
Yönetim bu arkadaşın yaptığı konuşmalara susturma atmak için neyi bekliyor. Bizimde böyle forumda saçma sapan konuşup insanların rol bilgisine atıp tutmamızı mı? Şikayetin boşa çıkınca insanların rolüne atıp tutacak kadar komik birisin. Eğer düşmekten sıkılırsan geri pd geç diyecemde oradada düşüyodun sen ya.

Şikayetle alakan ne burada, göstersene lütfen. Şikayetle alakan yok, boş konuşup da sayfayı uzatma. Sonuçlanabilir.

#29 - 12.07.2022 16:56
Böyle tiplerle muhattaba girdiğim için kendime kızdım. Dediği gibi sonuçlanabilir. Şu emojilere, tavra bak. Kuran çarpsın kusasım geliyor. OOC mafyaymışız. Discord ekle oradan konuşalım diyorum, yok diyor. Aklı sıra bizi buradan konuşturup ortak nezaketten jail attıracak.