Konu: Valerie_Antoinette /sq  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2022 20:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valerie_Antoinette(NC atmış, forum adını bulamadım.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zlatko Kalinic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bağlantı koparmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zlatko Kalinic, Valerie ile role girdikten sonra kişi bağlantısını koparıyor rol bitimine kadar oyuna girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 11.07.2022 22:13
Kişinin forumunu buldum @OmerOzavciiii

#2 - 12.07.2022 00:05
Selam, oyunda internetimi kesip veya /q atmak için bilgisayarımın fişini çekmeyecek kadar role saygımın olduğunu biliyorum. Elektriğim gitmişti olabilecek şeyler keyfimden oyundan çıkmadım.

#3 - 12.07.2022 00:09
Biz evden çıktıktan hemen sonra oyuna girdin ama? :)

#4 - 12.07.2022 00:12
Selam, oyunda internetimi kesip veya /q atmak için bilgisayarımın fişini çekmeyecek kadar role saygımın olduğunu biliyorum. Elektriğim gitmişti olabilecek şeyler keyfimden oyundan çıkmadım.
elektriğin biz rolü bitirince mi geldi tesadüfe bak  :-\

#5 - 12.07.2022 02:49
Sizin evden çıktığınızı bile bilmiyorum dalga mı geçiyorsunuz? Oyuna girdiğimde evde kimse yoktu koşa koşa şehire döndüm.

#6 - 12.07.2022 03:50
boş sözlere gerek yok kanka yani bunu kanıtlayabilirsen kanıtlarsın geçersin yazarak her hangi bir şey olamaz
role girdikten sonra elektriğinin gidip rol bittikten sonra gelmesi tesadüf olabilir mi :garip: O:-) :'(

#7 - 12.07.2022 17:36
Elektriğin gitmesinin kanıtını nasıl göstereyim dostum? Anlık bir kesinti oldu geldiği gibi oyuna girdim rica ediyorum bana nasıl elektriğin gittiğini kanıtlayabileceğimi söylersen kanıtlayacağım yaptığın tek şey suçlamak, yaklaşık 2 senedir bu sunucudayım 0 ceza ile ilerlerken rol saygımın olmadığını ima ediyorsun.

#8 - 14.07.2022 02:42
Rolü kaldığı yerden devam ettirin, rolü devam ettirmeyecekseniz ceza alacaksınız. Bir saat belirleyin ve bu konuya yanıt olarak rolün devamını atıp beni etiketleyin. @OmerOzavciiii @Elunica

#9 - 14.07.2022 02:57
Şuan için rolün devam edilmesinin hiç bir faydası olmayacak, o zaman gerçekleşmesi gerekiyordu. Kişi rolden kaçmasaydı o zaman rol zevkli olacaktı şuan için kimseye bir zararı ya da faydası olmayacak. Son karar sizin. @Scealten