Konu: Favori WWE & EPW Maçlarınız?  (Okunma sayısı 539 defa)

#10 - 05.08.2022 02:19
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 05.08.2022 03:07
1. Royal Rumble 1999, Mankind vs. The Rock. İzlerken en keyif aldığım maçtır. The Rock'ın bir hardcore efsanesine karşı gösterdiği performans muazzamdı ve maç sırasında yaptığı trash talking ile, şantaj ile müthiş bir etki bırakmıştı üstümde.

2. Wrestlemania 17, Stone Cold Steve Austin vs. The Rock. Bu da mükemmel bir karşılaşmaydı, maçın sonunda yaşanan bir heel turn beni benden almıştı.

3. Money In The Bank 2011, CM Punk vs John Cena. CM Punk'ın prime döneminin başlangıcıdır, o meşhur pipebomb'dan sonra yaşananları anlatır bu maç, mutlaka izlenmeli.

4. Wrestlemania 36, Undertaker vs. AJ Styles ve John Cena vs. Bray Wyatt. WWE'nin son zamanlarda yaptığı en iyi iki iş budur. Sinematik maçlara bayılırım, Wrestlemania 36 da pandemi döneminde müthiş bir masterpiece oldu bence. Bu iki maçı mutlaka izlemek şart, WWE bunlardan daha fazla yapmalıydı.

şimdilik aklıma gelenler bunlar, dahası gelirse eklerim

5. Armageddon 1999, Triple H vs. Vince McMahon. Evet, Vince McMahon'un bir maçını bu listeye ekliyorum. O zamanlar 54 yaşında olan, belki de hayatında parmakla sayılacak kadar güreşen bir adamın No Holds Barred gibi bir maçta gösterdiği performans takdire şayanken, maçın sonunda yaşanan drama, 2000 yılının tamamına damga vuracaktı. Mutlaka izlenmeli.

6. Wrestlemania 14, Stone Cold Steve Austin vs. Shawn Michaels. 1998 yılının belki de en iyi maçıdır çünkü bu maçın sonunda WWE tarihinin en iyi karakterlerinden birinin yükselişinin başlangıcıdır bu an. Maçın hakemi ünlü boksör Mike Tyson'un maçta yaptıkları halen tartışılır.

7. Wrestlemania 28, The Rock vs. John Cena. Aslında bu maç, "Once of a Lifetime" adında yapılmıştı, bu maçın yarattığı hype hiçbir maçta yoktu belki de. Çok da güzel, eğlenceli bir maçtı, mutlaka izlenmeli. Ama bir sonraki yıl Wrestlemania 29'da yapılan aynı maç, "Once of a Lifetime" mottosunu yıkmış, "Bilmem ne yapılmış şeyin davası"na dönmüştü. Wrestlemania 28'deki maç ne kadar iyiyse, 29'daki maç o kadar da kötüydü...

8. Royal Rumble 1998, Undertaker vs Shawn Michaels. Austin dönemi başlamadan önceki son büyük maç diyebiliriz buna. 1997 yılının tamamına damga vurmuş iki ikon ismin karşılaşması, Bad Blood 1997'nin rövanşı. (Bad Blood 1997'de Hell in a Cell maçında karşılaşmışlardı, maça Kane karışarak WWE ekranlarında ilk kez görünmüştü.) Casket türünde olan bu maçı kazanacak kişi, rakibini tabuta atmalı ve tabutu kapatmalı. Maçın sonlarında Kane tekrardan görünüyor ama bu sefer Undertaker'ı DX'in elinden kurtarmak için... Bunu yapıyor da. Tek başına gelip tüm DX'i yok ediyor kendisi, Jerry Lawler'ın deyimiyle ringi temizliyor. Ancak onun alması gereken bir intikam vardı. Bu intikamı da Undertaker'ı tabuta gömüp, tabutu yakarak alıyor...

Bunu ilk izlediğimde çok etkilenmiştim ve bunu mutlaka VFC'de yapmak istedim, yaptık da. Teşekkürler @Manifesto

Harikaymış. WWE'deki o maçtan haberdar değildim. Dick Hendricks'in tamamen kendi planı ve manyaklığıyla aynı senaryo ortaya çıkmış. Unutulmaz bir geceydi. Tekrarlanmalı... (En son hapishanedeydik, üzücü.)
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 05.08.2022 03:39
ablam, annem ve ben canlı izlemiştik. annem 2 paket çekirdek bitirmişti çok iyi hatırlıyorum o gün fırında mantar yemiştik her detayına kadar hatırlıyorum

çok sıkı bir nexus fanıydım, o sıralar sınıflar arası kavgalarda tuvallete düşman sınıftan bir çoçuğu bulduğumuz zaman bu tarifeyi yapardık

en sevdiğim tag team r-truth ve john morrison

« Son Düzenleme: 05.08.2022 03:43 Stromae »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 05.08.2022 10:00
Edge'in geri dönüşü... sanki milli takımları 90+3'de  final golünü atıp dünya kupasını kazanmış gibi seviniyorlar.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 07.08.2022 22:41
Tüm Attitude Era maçları favorimdir. 90'lar-2000'ler şiddet içerikli kurguların olduğu yani WWE'nin çocuk oyunu gibi olmadığı zamanlar. WWE'nin hisseler düşmeye başlayıp musluktan akan su bitince "aile dostu" içerikleriyle şu anda çocuk eğlendiriyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 07.08.2022 22:44
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 30.08.2022 23:49
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 02.09.2022 01:37
Konu ismini değiştirip, sadece EPW için ekleme yaptım. İzlediğiniz ve beğendiğiniz EPW maçlarını da burada paylaşabilirsiniz.

Benim favori EPW maçlarım;

1- Towfiq Benson vs Luan Starson (Dragging S1:E2)

2- Towfiq vs Luan vs Cody vs Randarious vs Mike (Dragging S1:E1)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 02.09.2022 18:54
Rey Mysterio ve Batista'nın  yol ayrılığı
Türklerden WWE  katılıp ilk maçında elenen arkadaş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok