Merhaba, direkt savunma yapacağım.
Olay burada patlak veriyor, karakterim El Corona'daki saygın karakterlerden birisi, Insider. Ona küfür ederek vurulmayı göz önünde bulundurmalısınız, zaten brawlı başlatan taraf da sizsiniz. Orada sizi düşüremiyorum ve daha sonra kaçıyorum. Daha sonra Konstantin karakterini vurmak için onu ararken yanımdaki Adrian Silva karakteri ile arkadaş olduğunu öğreniyorum ve ona seni vurmam için çekmesini söylüyorum. Düşüyorsun, bunun neresi DM? Küfür etmeden ve karakterime karşı böyle bir rol sergilemeden önce 2 kez düşünmeliydin.
CROLL konusuna geleceğim, C-ROLL ile alakası yok. Farkettiyseniz ayakta sıkıyorum, eğiliyorum. Sonra sola dönüp ayağa kalkıyorum anime giriyor, anim bitiyor. Anlaşılan C-ROLL'ün ne olduğunu bilmiyorsunuz, araştırmanızı öneririm.
PM konuşmasına geldim, sizden bahsediyorum
@gumuskeles Beni PM'den rahatsız edeceğinize foruma gidip şikayetinizi oluşturabilirdiniz, beni darladığınız için sinirlenip öyle bir şey yazmış olabilirim. İnsanlık hali.
Ayrıca en başta söylemem gerekse de sona bıraktığım bir konu var. Arkadaşlar, karakterleriniz SİVİL. İllegal Role hiç bir şekilde girmeniz yasak ama Jamaikan'ın deagle marka silahı var. Bu nasıl oluyor? 20 levelde bu kadar malvarlığına nasıl sahip olabiliyorsun? OOC Ticaret olduğunu düşünüyorum ve adminlerin incelemesini rica ediyorum. Savunmam bu kadar, gerekmedikçe yanıt gelmeyecek.