Konu: [08.07.2022 Miguel Cespedes, Maurico Carbolla, Adrian Silva] C-ROLL, DM  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2022 19:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Cespedes @GunPowder - Adrian Silva @Bozkurt_TR @Maurico Carbolla - @FlameRainn
i
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Connor Stewart @gumuskeles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: C-ROLL - DM - Emotesiz Ateş Açma

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sıkan kişilerin videosu:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler c-roll yapıp dm atıyorlar. Benim videomda kişilerin isimleri gözükmemiş, sıkan kişilerin videosunda gözüküyor.

« Son Düzenleme: 08.07.2022 20:05 Jamaikan »

#1 - 08.07.2022 19:52
olayla alakam yok ama sıktıktan sonra farkındaysan anim bitiyor c basıyor sıkmıyor ve takla animine giriyor ayağa kalkıyor. Öne geçirilen bir şey yok.

#2 - 08.07.2022 19:56
Gerek toxic video başlığıyla ve insanlara yaptığın toxic yorumlarla demek ki seni çok kudurtmuşuz, Jamaikan. Savunma yapacağım müsait olunca, süreni bekle ve şikayeti meşgul etme. Prim yok.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#3 - 08.07.2022 19:59
Aranızda ki atışmaya son verin, savunma gelecek. Bir süre bekelteceğiz seni kusura bakma kardeşim  :D

#4 - 08.07.2022 20:01
Aranızda ki atışmaya son verin, savunma gelecek. Bir süre bekelteceğiz seni kusura bakma kardeşim  :D
Savunmanı bekliyor olacağım, sorun yok kardeşşşim.

#5 - 08.07.2022 20:08
Bu arada, konu biraz karışık olmuş olabilir. Yapılan ihlaller şu şekilde;

Miguel Cespedes isimli kişi C-ROLL yapıp DM atıyor.
Maurico Carbolla isimli kişi C-ROLL yapıp DM atıyor.
Adrian Silva isimli kişi emotesiz ateş açıp DM atıyor.

#6 - 08.07.2022 20:13
Selam, arkadaşlardan önce avukatları gelmiş söze böyle girmek istemezdim ama mecbur kalıyoruz artık. Konuşmama şöyle devam edeyim, bu arkadaşlar bu gün içerisinde Calvin diye birisini arıyorlardı. DM'e çıktıklarıyla ilgili bilgim vardı, sanırım onu bulamadıkları için bu kadar sinir yapıp bir saat önce yaptığı kavga rolünün devamını getirmek istedi, çok da güzel getirdi sağ olsun. Arkadaş ile özelden biraz sohbet ettik, şikayet açacağımdan bahsettim olay sırası biraz sinirliydim, pek dediklerini hatırlamıyorum ama ekran görüntülerine baktığımda bir nebze de olsa güldüm, kendi ile çok fazla çelişkili bir arkadaş kendisi. Seviyeleri oldukça yüksek şu zamana kadar rol bilgilerinin olmamasına şaşıyorum, gerekli tüm kanıtları aşağıya bırakacağım. Toksikleyici olduğumuzu söylemişsiniz, kimin ne olduğu gayet belli. Seviyeli bir sohbet bile yapmayı beceremiyorsunuz, her neyse daha fazla polemiğe gerek yok. Avukatlarınıza da söyleyin boş sayfa çıkartmasınlar şikayete, sonra sonuçlanması haftalar alıyor.  :sampanya:

Burada arkadaş bana saldırıyor;
Spoiler: GösterGizle

Yapılan oyun içi PM konuşmaları;

#7 - 08.07.2022 20:37
olayla alakam yok ama sıktıktan sonra farkındaysan anim bitiyor c basıyor sıkmıyor ve takla animine giriyor ayağa kalkıyor. Öne geçirilen bir şey yok.
Ayrıca videoda c-roll attıktan sonra sıkmaya devam ediyor, sana bir şey kanıtlama gereği duymuyorum. Yorum yapmazsan sevinirim  O:-)
dedi

#8 - 08.07.2022 22:53
Merhaba, direkt savunma yapacağım.

Olay burada patlak veriyor, karakterim El Corona'daki saygın karakterlerden birisi, Insider. Ona küfür ederek vurulmayı göz önünde bulundurmalısınız, zaten brawlı başlatan taraf da sizsiniz. Orada sizi düşüremiyorum ve daha sonra kaçıyorum. Daha sonra Konstantin karakterini vurmak için onu ararken yanımdaki Adrian Silva karakteri ile arkadaş olduğunu öğreniyorum ve ona seni vurmam için çekmesini söylüyorum. Düşüyorsun, bunun neresi DM? Küfür etmeden ve karakterime karşı böyle bir rol sergilemeden önce 2 kez düşünmeliydin.

CROLL konusuna geleceğim, C-ROLL ile alakası yok. Farkettiyseniz ayakta sıkıyorum, eğiliyorum. Sonra sola dönüp ayağa kalkıyorum anime giriyor, anim bitiyor. Anlaşılan C-ROLL'ün ne olduğunu bilmiyorsunuz, araştırmanızı öneririm.

PM konuşmasına geldim, sizden bahsediyorum @gumuskeles

Beni PM'den rahatsız edeceğinize foruma gidip şikayetinizi oluşturabilirdiniz, beni darladığınız için sinirlenip öyle bir şey yazmış olabilirim. İnsanlık hali.

Ayrıca en başta söylemem gerekse de sona bıraktığım bir konu var. Arkadaşlar, karakterleriniz SİVİL. İllegal Role hiç bir şekilde girmeniz yasak ama Jamaikan'ın deagle marka silahı var. Bu nasıl oluyor? 20 levelde bu kadar malvarlığına nasıl sahip olabiliyorsun? OOC Ticaret olduğunu düşünüyorum ve adminlerin incelemesini rica ediyorum. Savunmam bu kadar, gerekmedikçe yanıt gelmeyecek.

#9 - 09.07.2022 00:11
Evet, DM olduğunu söylüyor fakat daha RK kuralına uymayan bir arkadaştan ne gibi bir performans beklerim bilmiyorum. 21.25'de RK kuralı yaparak Adrian Silva'yı Kieran karakteri düşürmüş. Aşağıya ssleri bırakıyorum.