Konu: DM  (Okunma sayısı 425 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#10 - 07.07.2022 08:56
Selamlar, günaydın. Lowrider ekibinden çıktık diyorsunuz bunu biz nereden bilebiliriz? Çatışma esnasında zaten göz, gözü görmüyor bir de chate mi bakalım? Ayrıca şu konuya gelelim Lowrider ekibinden çıkan bir arkadaş mahallemize geldi ve ben artık onlardan değilim, bana sıkmayın gibisinden hitaplar bulundu, artık ne zaman görsem selam verip geçiyorum sizden de bunu beklerdim. Ayrıca dün gece bana bir şüphe uyandıran konu, birlikten ayrılıp sivil DM attığınız buna şahitler ve elbet ki kanıtlar bulunuyordur, iyi günler.

Birlikten çıkıp, bana sıkmayın diye rica eden arkadaşımız;

#11 - 07.07.2022 10:06

Dostum yazdıklarında yanlışların var şikayette ismini göremiyorum,atlamasan daha iyi olur. :sampanya:

#12 - 07.07.2022 10:09
''Senin birlikten sistemsel quit atmış olman hiçbir şey ifade etmiyor. IC olarak hiçbir karakterimiz senin Lowrider'dan uzaklaştığından haberi dahi yok'' Demişsin ama ic olarak size lowrider ekibinden ayrıldığımızı söylediğimizde kesin öyledir yanıtı alıyoruz.Biraz kendinle çelişmişsin.

#13 - 07.07.2022 11:55
Bu yanıtı benden almıyorsun dostum, benim önümde asla öyle bir şey söylemedin. Benim için sen Lowrider mahallesine geldiğimizde orada ekibimle tartışıp sistemsel olarak gözümün önünde yaralıya düşmüş birisin. Savaşta olduğumuz birlik üyesisin yani gözümde, seni öylece bırakmam mantıklı mı olurdu?

Ayrıca üstte kardeşimin de belirttiği gibi bir arkadaşınız gelip o ekipten ayrıldığını düzgünce açıkladıktan sonra bir daha ona dokunmadık bile.

#14 - 07.07.2022 12:35
Dün onlarca kere RKlanıp araba sürdün, üstüne ben başka birileriyle çatışırken bir yerden gelip Uziyle sıkmaya başladın, Rk olmana rağmen. Üstüne emotesiz, biz bunlara şikayet açmıyoruz, haklı gibi gelip üstüne bize şikayet açmanız çok komik duruyor. Neyse, devam edin.

R$U

*
#15 - 07.07.2022 12:49

Dostum yazdıklarında yanlışların var şikayette ismini göremiyorum,atlamasan daha iyi olur. :sampanya:

Yanlışlarım mı var? Doğruları olmasın o, kendi şikayetinden ceza yiyeceksin dostum bir sürü kanıt sunduk neyi yanlış olsun?  :-\

#16 - 07.07.2022 15:06
Şikayet geri çekilmiştir,Hayırlı forumlar. ;) O:-) :vice:

#17 - 07.07.2022 15:28
Şikayet geri çekilsede senin ihlallerin doğrultusunda tekrar açılır dostum, iyi forumlar :)

R$U

*
#18 - 07.07.2022 21:03
Selamlar, öncelikle arkadaş şikayeti geri çekmiş nedenini bilmiyorum fakat yaptığı ihlalleri göz ardı edilmeksizin en ağır cezayıda almasını talep ediyorum.

#19 - 07.07.2022 22:27
Sonuçlanır elbet,hayırlı dm ler.Sizi rol yapmaya davet ediyorum.  O:-) ::) :manifdog