Konu: Maske_36574 NON-RP""""  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 06.07.2022 13:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @wend maske_36574

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daevon Greer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bisiklet sürerken üstünde shotgun taşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi wend olmayabilir, skinine bakarak etiketledim. Yanlısşa doğrusunu etiketlersiniz. Gerekli cezayı alsın.

#1 - 06.07.2022 20:11
Merhabalar. Bunun için rapor atmştım. Shotgun ağır bir silah olabilir ama kendim onu pumpgun olarak nitelendiriyorum. Nereden geliyor bu kin? Her neyse savunma yok. Sonuçlandırılabilir.

#2 - 06.07.2022 21:39
tüm gündür bu açıklamayı mı düşündün knk, bende akyi mini draco diye taşıyayım. öyle iş mi olur bro  :manifdog bu kural boşuna mı var
« Son Düzenleme: 07.07.2022 16:40 anthony2833 »

#3 - 07.07.2022 17:44
tüm gündür bu açıklamayı mı düşündün knk, bende akyi mini draco diye taşıyayım. öyle iş mi olur bro  :manifdog bu kural boşuna mı var
Merhabalar, çok basit bir şekilde anlatacağım. Eğer pompalı tüfeği elimde tutarak bisikleti sürseydim. Evet bahsettiğiniz şey imkansız olurdu.
Fakat pompalı tüfeği göğsünüze asabileceğiniz bir silah ve videoda da görüldüğü üzere göğsümde taşıyorum.
Emote verirken bile "Göğsünde asılı olan silahını alır." gibi bir emote ile veriyorsunuz.
Silahı elimde tutmuyorum, göğsümde asılı ve gözle görülebilir. Gerçek hayatta bu tarz silahlarda her zaman asılması için ip bulunur.
NON-RP'lik bir durum yok. Gayet olabilecek bir durum aşağıya basit bir görsel de ekleyeceğim.
« Son Düzenleme: 07.07.2022 18:16 wend »

#4 - 08.07.2022 00:43
Zaten göğüsünde shotgun asılı gezmen ayrı bir konu. NON RP veya PG bilmiyorum. Yaptığın bir ihlal, sırf jail yememek için bu kadar çaba harcama.

#5 - 08.07.2022 11:01
Merhabalar, bisiklet sürerken ağır silah taşımak yasak. Karakter ceza alacak.