Konu: Kabir_Qosja, Maske_25873  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2022 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:     Kabir_Qosja @feltor ve motordaki diğer arkadaş. (maske id'sinden bulunabilir)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brody_Lynch, Jeremy_Devonte

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal Yasağı, Agresif tutum.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın ilk öncesinde bisikletim ile gidiyordum arkadaş önüme kırıyor, büyük ihtimalle klasik bir trafik kavgası olacak ve kendilerini savunacaklardır, ama buradaki asıl mesele bu değil, kişinin aynasına vurup olay yerini terk ediyorum. Bir süre sonra kişiler basit bir trafik kavgası yüzünden birlik hood'umuza gelip arkadaşım ile küfürleşiyorlar, sonrasında ss'lerde göründüğü gibi sadece laf dalaşı yüzünden maskelerini takıp ateş açıyorlar. Fakat kendilerinin İllegal yasağı var, ayrıyetten şehrin ortasında silah patlatıp kaos yaratmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SS'lerde her şey gözüküyor, son ss'te olay gözükmese de sol emote'u görebilirsiniz.

#1 - 05.07.2022 18:59
Yasağın olduğunu senden öğreniyorum, şikayet açmak için açma. Şehrin ortası değil orası, attığın ekran görüntülerine bakmamışsın. Seco aracımın camını kırarsan ben de seni kırarım, vurulan kişi açsın şikayeti. ''Brody Lynch: Onu sıkmak göt ister.'' Bunu dedikten sonra arkadaşına ateş açıyorum, amacım seni veya birlik üyelerini vurmak olsaydı oradaki herkesi vururdum. Savunmam bu kadar, yetersiz kanıt.

#2 - 06.07.2022 01:40
Herhangi bir görüntü de sana sıktığıma dair net bir kanıt yok, sıkmadım da zaten. Benim maske id mi niye yazdığını anlamış değilim.

#3 - 06.07.2022 19:53
Yasağın olduğunu benden öğrenmene üzüldüm, fakat malesef senin de söylediğin gibi davranışlarınız yasak kapsamında. Aracına vurmak ile silah çıkarıp ateşlemeyi aynı kefeye nasıl koyabiliriz ki? İllegal yasağınız var arkadaşlar, yaptığınız rol de illegal, aramızdaki bu sürtüşmeyi başlatan kim tartışılır ama bu boyuta getiren illegal yasağı olan sizlersiniz. Birliğinizin illegal yasağı olduğunu takip edip illegal role girmemek de benden çok sizin bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken nokta. Sanıyorum kanıt olarak son fotoğraftaki chatlog yeterli olacaktır zaten, "s*ktir git" diyip olayı bitirmeye çalışmamıza rağmen "var mı karşıma çıkacak?" "Ezik, nasıl korktu." vs. diyip silah çekerek olayı uzaten illegal yasağı olan sizlersiniz. Yönetici kararı bekleyebiliriz sanırım.

#4 - 06.07.2022 20:04
aynı şeyi tekrarlamışsın, bundan sonra silah gösteren adama "götün yiyorsa sık." demezsin
« Son Düzenleme: 06.07.2022 20:13 feltor »

#5 - 06.07.2022 20:05

Tavrına dikkat et, karşında kölen yok. Böyle bir mesaj atıp silmeni anlayamadım, yazık. "Onu patlatmak göt ister." derken olayı bitirmeye mi çalışıyordun? Veya sana "Kurusıkı" dediğimizde "Gel" diye cevap veriyorsun. Bu da mı olayı bitirme çabası? Dostum, kendinin ne dediğini bilmeden roller yapıyorsun, kışkırtıyorsun. O sıra da başka bir olay yaşamıştık, onu hallettik. Seni de o olayın içindesin diye düşündük. Nereden bilebilirim ki? Birden bire bir tane bisikletli herif bizi takipliyor, konteynırlara zıplayıp değişik hareketler yapıyor, yapma.

#6 - 06.07.2022 20:07
@Ogru Eldar seni tanımıyorum, her vurdugum bok atıyor alıştım. ogru eldar uyarı yemekten korkma, mesajı silmene gerek yoktur.

#7 - 07.07.2022 20:07
Merhabalar, Dreshaj birliği arşivden yeni çıktığı için İllegal yasağı bulunmakta. Bunun takibini birlik üyeleri olarak yapmalısınız. Bu sebep ile ceza alacaksınız.