Konu: Beinvenido Beavoloan - Emotesiz İşlem & İzin Gerektiren Roller  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2022 17:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beinvenido Beavoloan @wend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz İşlem
İzin Gerektiren Roller

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş beni işyerime kadar kovalıyor, işyerimde iniyorum. İndiği gibi çekip sıkıyor. Emote yok bir, İzin gerektiren rol gerçekleştiriyor iki(CK). Arkadaş düşürdükten sonra ateş emotesi veriyor.  ???

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.07.2022 17:13
Emotem öyle kalmış. Ck rolünden çıkmıştım üzgünüm dostum. Kusuruma bakma.

#2 - 05.07.2022 17:20
Gördüğün üzere attığım emote yukarıya kayması için "/pagesize 10" yapmışsın. Üstelik, motor çalıştırmış ve arabaya in bin yapmış. Bir kovalamaca olduğunu arkadaş dile getiriyor, emotelerin ekran görüntüsünü alacak kadar deli değilim. Ck rolü olarak muslüm gürsesi örneklendirebilirim

#3 - 05.07.2022 17:36
Gördüğün üzere attığım emote yukarıya kayması için "/pagesize 10" yapmışsın. Üstelik, motor çalıştırmış ve arabaya in bin yapmış. Bir kovalamaca olduğunu arkadaş dile getiriyor, emotelerin ekran görüntüsünü alacak kadar deli değilim. Ck rolü olarak muslüm gürsesi örneklendirebilirim
ibrahim tatlıses o  ::)

#4 - 05.07.2022 17:58

Emotem öyle kalmış. Ck rolünden çıkmıştım üzgünüm dostum. Kusuruma bakma.

Tarihe geçecek, görülmüş görülecek en büyük R ektedir.
Pagesize'i her zaman onda kullanıyorum. Keyfimin bekçisi misin? Emotene dair bir kanıt varsa atabilirsin, herhangi bir kanıt yok.
Aşağıda hep 10'da kullandığıma dair birkaç görüntü ve kesitler  var.

Anlayacağımız, arkadaş tarihin en büyük geri vitesini ve yalanını ortaya koymuş. Emote falan vermedi, loglarımızı da paylaşalım ortaya. Sıkıntı yok. Verilmiş bir emote varsa da benim yanımda vermeliydi (ki) yok.

#5 - 05.07.2022 18:21
Dostum burada gereksiz konuşmaya gerek yok.

#6 - 05.07.2022 19:02
Dostum burada gereksiz konuşmaya gerek yok.
Tamam, emote verdiğine dair kanıtını atabilirsin. CK rolü yaptın bu da var. Şikayet sürüyor.

#7 - 06.07.2022 14:19
Saçma emotelerinizden kurtulun. Birisini yaralıya düşürürken spesifik bir bölge belirtiyorsanız kol, bacak, omuz -ölümcül olmayacak- yerler seçerek örnek verin. Retarted RP ve Silah Kural İhlalleri kapsamında ceza verilecek.