Üzerinden 2 ay geçmiş bir ihlalin şikayetini şimdi açıyorsun, üstüne üstlük iştirakçi olarak tuttuğun fletcher'ı da şahit olarak tutmuşsun. Bu olaylara dahil oldunuz, neden ilk haftasından şikayeti açmadınız? Ben söyleyeyim, sampta bir konuma gelmek, bazılarının gözünde ''kral adammış'' demelerini istemeniz için açtınız. Haliniz vaktiniz yerinizdeyken oluşumumda onlarca yardımı alıp, sırf A birliğiyle ''oyun içi'' dostluğumuz olduğu ve sizin bir düşmanlığınız bulunduğu için çıktınız. B birliğindeki oyuncular da sizi o kadar dolduruşa getirmiş ki nereden vuracağınızı şaşırıyorsunuz.
Gelelim şikayetin konusuna, bu olay yaşanırken sen de oradaydın, karakterini videoda da görüyoruz. İlk haftasından açmayıp şikayeti 2 ay boyunca bekletip fletcher dostunu da bu işe ortak ettiğine göre bu abuse durumunun üzerini iki ay boyunca örtüyorsunuz, şimdi de şikayet olarak forumda paylaşıyorsunuz. Bu suça ortak olduğunuz iki ay süreci için adminler ikinize teşekkür etmeyecektir.
Bugun yaşandığı sırada kendi kıyafet dolabına skin çektirmek için can atıyordun, bunu örtbas edemezsin. Eğer buna uygun bir savunma yazacak olursan, kendi videonu atıp seni rezil etmek istemem.
Bunun üzerinden bir kâr amacı gütmedim, ikinci&üçüncü kişilere para karşılığında veya herhangi bir yöntemle sunucuda olan skinleri pazarlamadım. Üçüncü kişilere de bugu paylaşmadım. Yalnızca
@SoftwareTheLord'un skinini kendi üzerime çekip onun karakterinin kardeşi rolünü yaptım. Bir cevap arıyorsanız, hayır, bu basit bugdan yararlanmadım. İnsanların hakkına girme muhabbetini de geçmeni rica edeceğim, bug zamanlarında berkayinho'nun skinini üzerine çektirip başka insanların skinini kullandığını göz ardı etmemelisin.
@fletcher ve
@pyrexwhippin suça ortak olup zamanında dost gibi geçinirken 2 ay boyunca şikayeti bekletip şimdi açtığından dolayı cezalandırılmaları da talebimdir.