Konu: shotofwhiskey, Kürdobar - Gerçek Bug Abuse  (Okunma sayısı 1055 defa)

#0 - 05.07.2022 10:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @shotofwhiskey
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fletcher
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bir süredir sunucuda bulunan bir açığı kullanarak istedikleri skini alabiliyorlar, anlaşılmasın diye genelde kendi skinlerini birbirlerine veriyorlar ya da ban yemiş kişilerin skinlerini alıyorlar. Bug'ın nasıl yapıldığını ticketta bildirdim, bu açık giderilene kadar başkalarının da kullanmaması için nasıl yapıldığına dair bilgi vermeyeceğim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

@shotofwhiskey  'nin bug yaptığına dair kanıt, o zamanlar nasıl aldığını anlamamıştım, videoda ilk olarak @berkayinho 'nun 22256 idli skinini kullanıyor, ardından @Magician 'ın 26307 idli skinini alıyor.

Kürdobar'ın @berkayinho 'nun 22256 idli skinini kullandığına dair kanıt

Ek açıklamalar(varsa): Darılmak yok
« Son Düzenleme: 07.07.2022 17:34 pyrexwhippin »

#1 - 05.07.2022 13:14
Şahitliğimi onaylıyorum. Patroninho dostumun kıyafet dolabı fazla geniş, herkesin kıyafetini barındırıyor. Güncel kullandığı skin ise Gürcü birliğinin kurucusu Mahmut abiye ait. Gerekli kontroller sağlanırsa sevinirim. Bizler özel skinler için boşuna para harcamıyoruz değil mi?

#2 - 07.07.2022 17:33
Kişilerin bir bugu uzun bir süre açıkça kullandığı gözüküyor. Bugu fixletmek ya da bildirmek gibi bir şey yapmadılar aksine kendi oluşumlarına özel skinleri kıyafet paketi olarak verdiler. Bu küçük bir abuse değil, insanların hakkına giriyorlar. Şikayet açtığımız için hepsi default skinlere geçmiş, gerekli kanıtlar bizim elimizde de var. Sizin de logları incelemenizi talep ediyoruz. Gerekenin en kısa sürede yapılmasını temenni ederim.

#3 - 09.07.2022 03:03
Üzerinden 2 ay geçmiş bir ihlalin şikayetini şimdi açıyorsun, üstüne üstlük iştirakçi olarak tuttuğun fletcher'ı da şahit olarak tutmuşsun. Bu olaylara dahil oldunuz, neden ilk haftasından şikayeti açmadınız? Ben söyleyeyim, sampta bir konuma gelmek, bazılarının gözünde ''kral adammış'' demelerini istemeniz için açtınız. Haliniz vaktiniz yerinizdeyken oluşumumda onlarca yardımı alıp, sırf A birliğiyle ''oyun içi'' dostluğumuz olduğu ve sizin bir düşmanlığınız bulunduğu için çıktınız. B birliğindeki oyuncular da sizi o kadar dolduruşa getirmiş ki nereden vuracağınızı şaşırıyorsunuz.

Gelelim şikayetin konusuna, bu olay yaşanırken sen de oradaydın, karakterini videoda da görüyoruz. İlk haftasından açmayıp şikayeti 2 ay boyunca bekletip fletcher dostunu da bu işe ortak ettiğine göre bu abuse durumunun üzerini iki ay boyunca örtüyorsunuz, şimdi de şikayet olarak forumda paylaşıyorsunuz. Bu suça ortak olduğunuz iki ay süreci için adminler ikinize teşekkür etmeyecektir.

Bugun yaşandığı sırada kendi kıyafet dolabına skin çektirmek için can atıyordun, bunu örtbas edemezsin. Eğer buna uygun bir savunma yazacak olursan, kendi videonu atıp seni rezil etmek istemem.

Bunun üzerinden bir kâr amacı gütmedim, ikinci&üçüncü kişilere para karşılığında veya herhangi bir yöntemle sunucuda olan skinleri pazarlamadım. Üçüncü kişilere de bugu paylaşmadım. Yalnızca @SoftwareTheLord'un skinini kendi üzerime çekip onun karakterinin kardeşi rolünü yaptım. Bir cevap arıyorsanız, hayır, bu basit bugdan yararlanmadım. İnsanların hakkına girme muhabbetini de geçmeni rica edeceğim, bug zamanlarında berkayinho'nun skinini üzerine çektirip başka insanların skinini kullandığını göz ardı etmemelisin.

@fletcher ve @pyrexwhippin suça ortak olup zamanında dost gibi geçinirken 2 ay boyunca şikayeti bekletip şimdi açtığından dolayı cezalandırılmaları da talebimdir.

« Son Düzenleme: 09.07.2022 03:07 shotofwhiskey »

#4 - 09.07.2022 03:08
Boş edebiyat yaptın. Bilmem kaç aydır gerek berkayinho gerek softwarethelordun skinlerini bug yapmak suretiyle kullaniyormuşsun. Ben para ile yüklediğini düşündüğüm için garipsememiştim, duyana kadar. Skinini kullandığın kişilerin izninin olması hiçbir şeyi değiştirmez. Sen sunucuda özel kıyafetlerin admin komutu olmaksızın alınmasına sebep olan bugu bildirmedin ve üstüne üstlük bunu kullandın. Burada haklı çıkabileceğin hiçbir konu yok. Konuyu oraya buraya, farklı oluşumlara çekmenin anlamı yok. Bu iletiyi adım geçtiği için attım, kurban bayramın mübarek olsun. @shotofwhiskey Ufak bir ekleme, seni hiçbir zaman sevmedim. Ezelden beri muhattap olduğumuz söylenemez. Senin yaptığın bugu nereden biliyor muşum? Bildiğime dair en ufak bir görüntü var mı? Hayatın kolpa.  :D
« Son Düzenleme: 09.07.2022 03:15 fletcher »

#5 - 09.07.2022 03:11
sakın tek bir kelime daha edeyim deme, sus, yoksa inanırım fletcherSAMP

şikayeti ilk haftadan açmamanız çok acı bir durum, boş debiyat yaptığımı düşünmüyorum. çıkar menfaat dostluğu bu olsa gerek

#6 - 09.07.2022 03:11
savunma bu şekildedir;
Üzerinden 2 ay geçmiş bir ihlalin şikayetini şimdi açıyorsun, üstüne üstlük iştirakçi olarak tuttuğun fletcher'ı da şahit olarak tutmuşsun. Bu olaylara dahil oldunuz, neden ilk haftasından şikayeti açmadınız? Ben söyleyeyim, sampta bir konuma gelmek, bazılarının gözünde ''kral adammış'' demelerini istemeniz için açtınız. Haliniz vaktiniz yerinizdeyken oluşumumda onlarca yardımı alıp, sırf A birliğiyle ''oyun içi'' dostluğumuz olduğu ve sizin bir düşmanlığınız bulunduğu için çıktınız. B birliğindeki oyuncular da sizi o kadar dolduruşa getirmiş ki nereden vuracağınızı şaşırıyorsunuz.

Gelelim şikayetin konusuna, bu olay yaşanırken sen de oradaydın, karakterini videoda da görüyoruz. İlk haftasından açmayıp şikayeti 2 ay boyunca bekletip fletcher dostunu da bu işe ortak ettiğine göre bu abuse durumunun üzerini iki ay boyunca örtüyorsunuz, şimdi de şikayet olarak forumda paylaşıyorsunuz. Bu suça ortak olduğunuz iki ay süreci için adminler ikinize teşekkür etmeyecektir.

Bugun yaşandığı sırada kendi kıyafet dolabına skin çektirmek için can atıyordun, bunu örtbas edemezsin. Eğer buna uygun bir savunma yazacak olursan, kendi videonu atıp seni rezil etmek istemem.

Bunun üzerinden bir kâr amacı gütmedim, ikinci&üçüncü kişilere para karşılığında veya herhangi bir yöntemle sunucuda olan skinleri pazarlamadım. Üçüncü kişilere de bugu paylaşmadım. Yalnızca @SoftwareTheLord'un skinini kendi üzerime çekip onun karakterinin kardeşi rolünü yaptım. Bir cevap arıyorsanız, hayır, bu basit bugdan yararlanmadım. İnsanların hakkına girme muhabbetini de geçmeni rica edeceğim, bug zamanlarında berkayinho'nun skinini üzerine çektirip başka insanların skinini kullandığını göz ardı etmemelisin.

@fletcher ve @pyrexwhippin suça ortak olup zamanında dost gibi geçinirken 2 ay boyunca şikayeti bekletip şimdi açtığından dolayı cezalandırılmaları da talebimdir.

#7 - 09.07.2022 03:22
Bro boş yapıyorsun be. Bug kullandığını itiraf ettiğin için ayrıca teşekkür ederim. Benim bu buga ortak olduğumu ya da bildiğimi söylüyorsan ki bu bariz bir yalan. Kanıtları ile şikayet oluşturabilir misin? Burası savunma alanın, çamur atma yerin değil. Pakradı da baya seviyormuşsun. :D

#8 - 09.07.2022 03:23
Şahitlerde görünüyorsun fletchersamp, çok konuşmaya gerek yok, bu suça şahit olduğunu kadim dostun pyrex şablonda seni etiketleyerek belirtmiş, sonuçlanabilir

#9 - 09.07.2022 03:25
 :D