Konu: HESAP ÇALINMA  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2022 21:25
Merhabalar öncelikle. Ben bu serverde Bayadır oynadım ve oynamakta isterim maalesef ki ban yedim ban yemenin sebebide hesapım çalındı diye ticket oluşturdum ve multicont ban yedim oysaki ben ne hesap paylaşımı nede başka birşey yaptım. Hesabımdan o kadar emeğim gitti ticket açtım yardım edilmedi o kadar emeğim boşuna gittti. 2 eleegy 1 jester 150-200 k arası mal varlığım gitti. Sizden ricam bana yardım edin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.07.2022 00:13
Merhabalar, hesap güvenliğiniz sizin sorumluluğunuzda olan bir durum; bu yüzden eski hesabınızda mevcut olan mal varlıklarınız transfer edilmeyecektir. Bu hesabınızla karakter açıp oyuna giriş yapabilirsiniz.

Alıntı yapılan: 1. Hesap Kuralları

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok