Konu: [02.07.2022 Jeremiah Ingram] Deathmatching  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2022 13:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeremiah Ingram @Hash

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IMB bölgesinde crash yedim, motorum çalındı. Motorumun çalındığını kişiye söyledim, çalan kişiye bir şey yapamazsın getirmesini bekle dedi, bende şikayet edeceğimi belirttim. Kişi bana ateş açtı, böyle tiplemelerin sunucuyu lekelediğini düşünüyorum, ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.07.2022 15:15
İllegal bir çeteciyi oynayıp aynı zamanda polise gideceğini söyleyen bu karakter, şehrin en büyük ve en organize çetesinin bölgesinde bir siyahiyi tehdit ediyor... Hem de bir polisle (?) Bu durumda ne yapmamı beklerdin bilmiyorum ama kim olsa orada bu tehditi ortadan kaldırırdı. Üstelik motorla ilgim olmadığını da sana söylediğime göre yoldan geçen bir adamı tehdit etmiş oluyorsun.

Kanıt:

Onaylı bir birliğin hooduna gelip ben bu adamı polise şikayet edeceğim dersen sonuçlarınıda tahmin etmelisin, artı olarak video adı fazla komiğime gitti.
« Son Düzenleme: 02.07.2022 16:17 Hash »

#2 - 02.07.2022 15:19
Ekleme yapacağım, motoruda ben çalmadım. Crash yediğini falanda bilmiyorum onun dışında her şey savunmada.

#3 - 02.07.2022 21:56
Ekleme yapacağım, motoruda ben çalmadım. Crash yediğini falanda bilmiyorum onun dışında her şey savunmada.
Motoru senin çaldığını söylemedim, sadece ic olarak sana sordum. Tersledin, ateş açtın. Seni polise şikayet edeceğim demedim, çalan kişiyi şikayet edeceğim dedim. Çalan kişiyi tanımadığını söylüyorsun :D Bu ne yaman çelişkidir?  O:-)

#4 - 03.07.2022 00:31
Motordan haberim yok, çalan kişiyi tanıyorum o da rolde düzgün oku lütfen.

#5 - 03.07.2022 13:09
Idlewood onaylı hood bölgesi içerisinde birisi sizin motorunuzu çalıyor ve siz o bölgede ahkam kesermişcesine polise şikayet edeceğim, sizleri ifşa edeceğim tarzında bir role giriyorsunuz ve Fear RP yapmıyorsunuz. Bu sebeple vuruluyorsunuz, savunma yeterli.