İyi geceler, keşke şikayet açmadan önce PM üzerinden bana neye dayanarak bu rolü yaptığımı sorsaydın, sana mantıklı bir sebep sunardım, her neyse konumuza dönelim.
İlk öncelikle güvenli bölge ihlaline gelelim, karakterlerimiz emri aldıktan sonra yaklaşık 15 dakika boyunca sizin karakterinizin o mekandan çıkmasını bekledi, tam Alhambra'nın köşesinde, IdleGas ile zaten aralarında az bir mesafe var bu bölgede her zaman illegal roller döner, keza Thorin adlı yöneticinin de bir haftaya kadar burada birliği vardı, illegal roller yapıyordu, sizi tam aşağıda bırakacağım screenshottaki yerde 15 dakika boyunca bekledik, siz çıkınca zaten mekanınızda alhambra çaprazı, oradan silah zoruyla alıkoyduk anlık karnınıza çaktırmadan silah dayayıp araca bindirip iş çıkışı karakterinizi kaçırdık, burada güvenli bölge ihlali yok, zaten illegal rol yapılan bir yer orası.
Şimdi ise baştan sona rolün on numara gidişatını anlatacağım size, 63 seviye birinin böyle etrafta non rp takılıp baştan salma istediğini felan kaçırmasını düşünmek yerine keşke yöneticilerin hepsine PM atmak yerine, Manifesto`ya yalvarırım abi bak yazmak yerine bana PM'den ulaşsaydınız, sizinle iletişimde kalırdım, açıklardım.
Rol arkadaşıma da karakterim sivil bunu yapamazsınız yazmışsınız, sivil karakterlerin dokunulmaz olduğunu ilk defa sizden duyuyorum, böyle saçma bir kural yok öncelikle.
Konunun en başından alacağım ki anlayabilesiniz, Kasparov birliğinde yeminli bir karakter Purad_Hosrovyan'ın IC kız arkadaşının (Mars_Refvylondels) bir anda tavırları değişiyor, Purad karakterine saçma bir şekilde sanki düşmanıymış gibi takılmaya başlıyor, Purad karakteri bulvarda benim karakterimi ve rol arkaadaşım Gustavo'nun karakterine bulvarda rastlıyor, ikimize kızı yoklamamız için görev veriyor, karakterlerimiz Mars_Refvylondels karakterinin çalıştığı yere gidip BJ oynarken bir yandan sohbet kurup Mars karakterinin neden Purad_Hosrovyan'a düşman kesildiğini soruyor, Mars karakteri ise karakterlerimize bizzat çalışıtğı yerdeki işyeri arkadaşı Betty'nin ismini veriyor, Betty karakterinin Mars'a Purad hakkında kötü şeyler anlattığını, onun ismini kötüleyecek şeyler söylediğini bizim karakterlerimize söylüyor, Mars bunları bizim karakterlerimize dile getirdiğinde ise bizim karakterler almak istediği cevabı alıp işyerinden ayrılıp Purad'ın yanına bulvara yol alıyorlar, Purad_Hosrovyan'a olayları bir bir anlatıp Betty denen kızın Purad_Hosrovyan'ın ismini kötülediğini, onun için karalama kampanyası başlattığını ve kız arkadaşından bu şekilde ayırttığını söylüyor, Purad'dan gelen yeni emirle beraber karakterlerimiz Betty'i iş çıkışı kaçırmak için yola koyuluyorlar, Betty'i Alhambra ve IdleGas'ın arasında 15 dakika boyunca işyerinden çıkmasını bekliyor, bu beklemenin ardından Betty işyerinden ayrılmak üzere dışarı çıkıyor, karakterlerimiz maskeli şekilde Betty'e aracı yanaştırıp silahı beline çaktırmadan yaslayıp onu silah zoruyla araca bindiriyorlar, ardından Betty karakterini ıssız bir yere götürüp konuşuyorlar, Betty'e neden Hosrovyan'ın adını karaladığını, karalama kampanyası başlattığını, ayrıca neden kız arkadaşından ayırdığını soruyor karakterlerimiz, Betty'e ayrıca susmasını söylüyorlar, Betty laflara atladıktan sonra sabrı taşıyor, karakterim Betty'e tokat felan atıp üstünlüğünü kurmaya çalışıyor, ardından IC bir anlaşmaya varıp Betty ile işbirliği yapıyor, Betty bunu kabul ettikten sonra Betty'i aldığı yere geri sağ salim bırakıyor, olay işte bu kadar, tamamen kılçıksız bir hikayeden ibaret, yani burada kimse gelip sizin karakterinize kafası esti diye kaçırmadı .

Aşağıya olayları giriş gelişme sonuç şeklinde tek tek screenshot bırakacağım.
-Purad_Hosrovyan karakterlerimize emri verdikten sonra karakterlerimiz Mars'ın ağzını yoklamaya gidiyor, istediği cevabı alıyor.
-Purad_Hosrovyan'a dönüp olayları bir bir açıklıyor.
-Purad Hosrovyan'dan emri alıp Betty'nin çalıştığı işletmesinin adresini ondan alıp yola koyuluyorlar.
-Onun işletmesinde onu çokça zaman bekleyip bulamıyoruz.
-Marina'daki işletmede Betty'i beklerken Betty'den bir reklam geliyor, hemde Mars'ın çalıştığı yerden, karakterlerimiz hemen yola koyuluyor.
Bu screenshotlardan sonrasındaki olayları zaten
@ZaytiA şikayette bulunduğu screenshotta paylaşmış.
Zaten IC'de karakterler ile Betty anlaşınca Betty karakterini dilediği yere kadar karakterlerimiz bırakıp ayrılıyor oradan.
Yani burada her şey rol ile hikaye ile gelişiyor, kafamıza estiğinden dolayı size gelip kaçırma rolleri vesayre yapmıyoruz, savunmamız bu kadar, bir başka rollerde görüşmek üzere. :hand_splayed: